hamileyim ama neden mutsuzum

İlk 3 ay bu halsizlik, bitkinlik ve depresyon hali çok normal. Nerdeyse her hamile kadın yaşıyor bunları, yani illa ki eşinize ya da erken hamile kaldığınız için psikolojinizin iyi olmamasına bağlamayın. Tam bir hormon sirki yaşanıyor şu anda içinizde. O yüzden rahatlamaya ve değiştirebileceğiniz şeylere odaklanmaya bakın. Eşinizi değiştirmeye çalışmayın, insanlar değişmez; siz değişin. Moralinizi yükseltecek, sevdiğiniz aktiviteleri yapın. Bebeğinize odaklanın, kıyafetlerine, odasına, doktoruna, tahlillerinize, yemeniz gereken sağlıklı yiyeceklere vs. Tamamen kendinizi bebeğinize adayın. Bol bol kitap okuyun, film izleyin, kafanızı meşgul edin. Evet çok zor ilk aylar, biliyorum, yaşadım ben de, 3. ayı devirince daha da güzelleşiyor her şey merak etmeyin. Stresi ve üzüntüyü bebek hissediyor, o yüzden hiç değilse o masum bebeniz için iyi olmaya gayret edin. Eşiniz de zamanla hamile olduğunuzu daha iyi idrak edecektir, buna eminim. Sadece o değil, siz de daha hamile olduğunu anlayacak durumda değilsiniz ki. 20. haftadan sonra bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayacaksınız, göbeğiniz anca çıkmış olacak. Azıcık sıkın dişinizi.. moral bozmak yok :)

bu tıp konulara karsı duyarsız kalıyorum.. yıllardır bır cocuk sahıbı olmak ısteyenlerı dusunsen yasadıklarını dusunsen şukurler eder hayata bır baska baglanırdın.. neyse cok hazır degılsenız aldırın kendınıze dıkkat etmemenız neysede cocuga zarar verıyorsunu buda cok annelık ıcgudusuyle alakalı degıl..

Hormonların etkısondesın ama nasıl bi mucizeye sahip olduğunun farkına var ben hamile değilim kalamıyorum ben de sınava gırıcem ve çalışamıyorum değişen bi şey yok mucızene sahip çık

Hormonların etkısondesın ama nasıl bi mucizeye sahip olduğunun farkına var ben hamile değilim kalamıyorum ben de sınava gırıcem ve çalışamıyorum değişen bi şey yok mucızene sahip çık
Haklısınız inşallah tez vakitte bebek sahibi olursunuz. Ben eşim den destek alamadım hiç zoruma gidiyor davranışları. Başkalarında görüyorum hamile bayanların eşleri ne kadar heyecanlı eşlerine daha da düşkün oluyorlar. Eşim öyle ilgisiz ki.. öyle olduğu için bende mutsuz oldum yanlış biriyle evlenmişm dedim. Aslında anne olmayı öyle çok istiyorum ki burada kendimi sanırım yanlış ifade ettim. Eşim den bu dönem destek görmeyi beklerdim. Sabah uyanıyorm midem bulanıyor diyorum kötüyüm diye ağliyorm suratıma bile bakmadan geçer diyo.. benden sürekli is bekliyor eşim den soğudum açıkçası

Erkekler bizim kadar ince dusunemıyorlar maalesef ve diğer erkeklerle kıyaslanmayı hiç sevmiyorlar. Belki aslında eşiniz normal davranıyordur ama dediğim gibi hormonlar... tabi bir de sizin yaklaşımınız nasıl ona göre empati kurmayı deneyin. Çünkü artık sevgili değilsiniz evlısınız ve bebeğiniz olacak arkanızı dönüp gidemezsiniz. Daha farklı daha yapıcı ve empati kurarak yaklasmalısınız. Bir de eşiniz bu bebeği istiyor muydu?

İlk olarak kocaniza satasmayi bırakın. İlk 3 ay bende kocami bosasam mi, kafasına tavayla mi vursam nasıl rahatlasam acaba diye dusunuyordum adam birşey yapmamisti bana halbuki, tamamen hormonların etkisi... Esinizi başka erkeklerle kiyaslayacaksiniz madem hamileyken karısını doven, aldatan tonla erkek var onlarla da kiyaslayin. Bu günler gecince esinizle de aramızda düzelir, bebeginizde size mutluluk verir. Birkaç ay sabir sadece.

Bayılıyorum böyle sizin gibi bilinçli insanlara..

Çocuk isteyipte çocuk sahibi olamayan kadınlar var Allah nasip etmiş evlat nasip etmiş Sağ selin kucağına al. Şanslı olduğunu hissedersen belki mutlu olursun.

kesinlikle katılıyorum ben de o insanlar dan biriyim ne çok isterdim şuan hamile olmayı. . dünyalar benim olurdu. . daha demin ağladım eşim gözyaşlarımı sildi sabret dedi. . inşallah bigün bizimde bebeğimiz olur. .
allahım isteyen herkes e nasip etsin inşallah...

Amin canım inşallah. bizimde olmuyo tüp bebek yapturcaz yazın İnşallah. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…