bunu hep düşünüp şükrediyorum hatta hala krkuyorum ya dış gebelikse ya düşük olursa diye hayatta hiçbir şeyin garantisi yok... Ruh halimi 8. haftaya kadar düzelmem gerek bebek 8. haftadan sonra annenin duygularını hissedermş toparlanmak istiyorumÇocuk isteyipte çocuk sahibi olamayan kadınlar var Allah nasip etmiş evlat nasip etmiş Sağ selin kucağına al. Şanslı olduğunu hissedersen belki mutlu olursun.
ben tam iyi tanıyamadımdüğün hazırlıkları yaparken tanımaya başladım böyle huylarını farkettim ama iş işten geçmişti nikah çok erken olmuştu bizim. Birbirimize aşık oldduk kendime çok kızıorum tarih denk getirmek için sırf nikahı erken yaptık nasıl kızıorum kendime ama şimi aşk bitmiş gibi gelmeye başladı rüya bitti mutsuzluk başladı
Topla kendini kafanı derslerine ver. Günlük plan yap. Sağlıklı beslen . Çok araştırma yapma bebekle ilgili İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olurbunu hep düşünüp şükrediyorum hatta hala krkuyorum ya dış gebelikse ya düşük olursa diye hayatta hiçbir şeyin garantisi yok... Ruh halimi 8. haftaya kadar düzelmem gerek bebek 8. haftadan sonra annenin duygularını hissedermş toparlanmak istiyorum
aslında eşim çok iyi bir insandır benim kendi aileme çok düşkündür çok değer verir en çok bu yönü hoşuma giderdi... Aldatma konusunda güvenirim mesela tv de uygunsuz bi kaıdn çıkınca bile kapatır ben orada yokken. aşırı sadaket düşkünü birisi.. isteiğimi yaptırp kabul ettirebilirim ama beni rahatsız eden huyları sürekli tv başında romantizm den anlamıyr bi kadını ne mutlu eder anlamıyr. ev işlerine yarımcı olmuyor herşei benden beklior gün içine muhakkak beni kırabilecek cümleler kuruyor dilinin hiç ayarı yk.. bunlar bana batmaya başladı...la neredeyse yanlış evlilik yaptığını söyleyeceksin.
Evlenmişsin hem de KPSS çalışma aşamadında.. Bir de hamile kalmışsın.
Sıralama yanlış ama ne denir ki.
Eşini dürtüklemeye çalış. Teşvik et bir şeyleri yapması için.
Eşin kaç yaşında ve sen kaç yaşındasın ve ne kadar sürede evlendiniz?arkadaşlar 5+6 hamileyim daha çok yeni... İstediğim tarihten 2-3 ay erken hamile kaldım... kaza ile oldu. eşim konrolsüz biri biraz.
Kpss ye hazırlanıyrum mayıs aynda sınav ama ben hamile oluğumu öğrendiğim günden beri ders çalışamıyrum kızlar
üstüm de sürekli bi yrgunluk uyku hali mide bulantılarım da başladı tam koptum. sürekli hamilelikle ilglili doktor araştırması nette sürekli bebekle ilgili araştırmalar içindeyim... kendimi bi türlü toparlayamıyrum ayrıca eşim de hiç estek olmuyr hamilelikte bana çok tembel biri... yapısı biraz farklı biri sevgisini belli edemiyor ... sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim.. Kendimi tükenmiş gibi hissediyrum.. Bu bebeği çok isityrum ama hamile değilmişim gibi geliyor kendimi çok tuhaf hisseiyrum. Su içmiorum kendime dikkat etmiyorum hiç kendimi çok aşırı saldım üstümde ölü toprağı var sanki.. çok mutsuzum hayatta bana mutluluk veren birşey yok gibi.. yemek yiyorum uyuyorum hiç lezzet alamaz oldum.. Neden böleyimmmm acaba...
E çocuk yapmasaydınız o zaman? 2-3 ay sonra olsa yine yapacakmışsınız yani.evlenmeden önce çok başka biriydi evlenince gerçek yüzünü gördüm.. igisiz sanki yaşlı amcalar gibi içi geçmiş ben halinedn şikayet edince özür diliyodr ilgi gösteriyr ama geçici eski haline geri dönüyr hemen
arkadaşlar 5+6 hamileyim daha çok yeni... İstediğim tarihten 2-3 ay erken hamile kaldım... kaza ile oldu. eşim konrolsüz biri biraz.
Kpss ye hazırlanıyrum mayıs aynda sınav ama ben hamile oluğumu öğrendiğim günden beri ders çalışamıyrum kızlar
üstüm de sürekli bi yrgunluk uyku hali mide bulantılarım da başladı tam koptum. sürekli hamilelikle ilglili doktor araştırması nette sürekli bebekle ilgili araştırmalar içindeyim... kendimi bi türlü toparlayamıyrum ayrıca eşim de hiç estek olmuyr hamilelikte bana çok tembel biri... yapısı biraz farklı biri sevgisini belli edemiyor ... sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim.. Kendimi tükenmiş gibi hissediyrum.. Bu bebeği çok isityrum ama hamile değilmişim gibi geliyor kendimi çok tuhaf hisseiyrum. Su içmiorum kendime dikkat etmiyorum hiç kendimi çok aşırı saldım üstümde ölü toprağı var sanki.. çok mutsuzum hayatta bana mutluluk veren birşey yok gibi.. yemek yiyorum uyuyorum hiç lezzet alamaz oldum.. Neden böleyimmmm acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?