hamileyim ama normalmi dış gebelikmi bilmiyorum

akimera

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
1.617
27
318
İstanbul
gerçekten çok üzgünüm arkadaşlar.tahmini bir aylık hamileyim ama kese hala gözükmüyo.ve değerler yeterli artışı göstermiyo.doktor dış gebe olma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söledi.moralim gerçekten çok bozuldu.cmrtsi randevu verdi tekrar görmeye çalışacak umarım görür ve ben bu belirsizlikten kurtulurum.gerçekten çok üzgün ve endişeliyim.dua edin arkadaşlar dış gebe olmıyım.çok korkuyorum gerçekten:((

Canım dualarım seninle.Allah yardımcınn olsun.:Saruboceq:Allahım sağlıklıı bir gebelikk nasip etsin inşallahh.:Saruboceq:

canımmm :teselli::teselli: umarım hersey yolunda gıder allahtan hayırlısını dıle bende senın konumundayım bılıyosun benım bebiş vajınal ultrasonla gorundu ama yarınkı kandegerım cok onemlı allah yardımcımız olsun gusel haberler alalım inş. bırbırımızden:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnm yaa..gerçekten çok zor bi durum bende yarın tekrar kan testi yaptırıcam cmrtesi de kntrol var.heycanlıyım.allah yardımcımız olsun.yarın haberini bekliyorum cnm ama çok güzel haberler getiriceğine eminim.inan buna

canım rabbim yardımcın olsun inşallah rabbim kesesini gve kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallah....

canım inş.dış gebelik değildir seni korkutmak istemem ama dış gebelikten sonra çocuk olmama ihtimali çok yüksek oluyormuşmuş...Allah gönlüne göre versin

canım inş.dış gebelik değildir seni korkutmak istemem ama dış gebelikten sonra çocuk olmama ihtimali çok yüksek oluyormuşmuş...Allah gönlüne göre versin

allah korusun cnm yaa.aslına bakarsan bendede eşimdede baya gebeliğe engel hastalıklar vardı.3 sene çocuğumuz olmadı ikimizede ameliyat dediler olmadık.kendiliğinden hamile kaldım.onun içinde düşer dedi doktorlar.düşmedi sağlıklı bi doğum yaptım.şu an bir buçuk yaşında bir oğlum var.ve bunada korunurken hamile kaldım o yüzden bu çocuğu çok istiyorum.çünkü hiç bişey insanların planladığı zamanda planladığı gibi olmuyor.şunuda söliyim başka hastalıklarımda var günde 10 tane ilaç ve sabah akşam lavma yapıyorum ve sağlığım açısından hamile kalmam sakıncalı.ama bukadar engele rağmen korunduğumuz bi dönemde hamile kalmam beni düşündürüyo.gelen allahtan geliyor o yüzden çok istiyorum.dış gebelikten korkmamın sebebi bebeğimin daha çok küçük olması bana aşırı düşkün.kimsede durmuyo benden başka.ameliyat falan olursam o sefil olacak.özellikle onun için çok korkuyorum.dua edin cnm.bu gece cuma gecesi.allah inşallah dualarımızı kabul eder

Canım dualarım seninle.Allah yardımcınn olsun.:Saruboceq:Allahım sağlıklıı bir gebelikk nasip etsin inşallahh.:Saruboceq:

saol cnm.allah razı olsun.dualarınız benim için önemli.ve 2 gün snr inşallah korkumdan eser kalmaz.zaten müjdeli haberide hemen veririm cnm merak etme.yinede ilginiz için tşk.ederim

UZULME Ya HAyırlısı en azından sorunun yok dımı korkma bak 1 cocugun var vede kucukmus..

evet cnm.bir çocuğum var ama 3 sene uğraştıktan snr oldu.buda korunurken.yani bidaha olurmu olmazmı bilmiyorum.allah oğluma uzun versin vede inşallah karnımdakide küçük bi melektir ve allah onuda kucağıma almayı nasip eder.allah isteyen herkese nasip etsin.ilgin içinde tşk.ederim

canım üzülme inşallah normal hamileliktir ama diğerininde sana ihtiyacı var unutma.1 ayda kese görünmeyebilir Allah hakkında hayırlısını versin canım

tşk.ederim arkadaşlar ilginiz için.ama korktuğum oldu.bugun doktora gittim ve yine gözükmedi kese.vede değerlerde çok az artmış.doktor dış gebe dedi.takibe aldı ultrasonda görene kadar hala küçük bi ihtimal var ama oda mucize gibi bişey.çok üzgünüm.inşallah ameliyata gerek kalmadan kendi kendine kaybolur yoksa ameliyat gerekecek.gerçekten allah banada bu durumdakilerede sabır versin.beklemek çok zor.çok endişeli ve üzgünüm.allah dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back
X