hamileyim ama normalmi dış gebelikmi bilmiyorum

canım inşallah bi mucize olur benim bitanıdıgımda aynıydı tan 3ay sürekli doktor takıbındeydi 3ay boyunca ultrasonda gözükmedi doktoru dış gebelik teşhisini koymus nasıl lodugunu tam bilmiyorum ama son ultrasonda yani 3ay sonra gözükmüş ve herkes şaşırmış tabi ama onun kan degerleri hep normali gösteriyomus senin kan degerlerin hangi seviyelerde yukseliyor

kan değerlerimdeki artış çok azmış cnm. bundan dolayı dış gebelikten bahsetti doktor.ilk beta hcg sonucum357 ikincisi580 üçüncüsüde 785 çıktı.iki gün arayla yapılan sonuçlar bunlar.sizce bu değerlere görede kesin dış gebelikmidir.normal olma değerlerin ani yükslmesi falan söz konusu olamazmı.gerçekten çok üzgün ve endişeliyim

kan değerlerimdeki artış çok azmış cnm. bundan dolayı dış gebelikten bahsetti doktor.ilk beta hcg sonucum357 ikincisi580 üçüncüsüde 785 çıktı.iki gün arayla yapılan sonuçlar bunlar.sizce bu değerlere görede kesin dış gebelikmidir.normal olma değerlerin ani yükslmesi falan söz konusu olamazmı.gerçekten çok üzgün ve endişeliyim

benimde iki gun arayla yapıldı gitti ilk doktor olumsuz dıgeri iyi ama tedirgin konustu bende cok endişeliyim düşünmemeye calışıyorum ama elde degil bılmıyorum canim sormam ayıp olmazsa kac yasındasın yarın inş guzel haberlerını beklıyorum

tatlım, ben de korkuyordum. keseyle falan ilgisi yoktu. zaten doktora da gitmemiştim. değerim 228 ve 603 çıktı iki gün arayla. doktor 1000 olmadan bir şey diyemem demişti. hep o korkuyla yaşadım. ankaradan bir doktor arkadaşım dedi. dış gebelikte 250yi falan geçmezmiş. sonra da gittikçe düşermiş. bak senin yükselmiş ne güzel. korkma artık.dua et.

tatlım, ben de korkuyordum. Keseyle falan ilgisi yoktu. Zaten doktora da gitmemiştim. Değerim 228 ve 603 çıktı iki gün arayla. Doktor 1000 olmadan bir şey diyemem demişti. Hep o korkuyla yaşadım. Ankaradan bir doktor arkadaşım dedi. Dış gebelikte 250yi falan geçmezmiş. Sonra da gittikçe düşermiş. Bak senin yükselmiş ne güzel. Korkma artık.dua et.

cnm güzel dileklerin için çok tşk.ederim ama ben bu msjı 2 sene önce yazmıştım.malesef değerlerim 5800 lere kadar çıktı ve teşhis ddış gebelikti kemoterapi iğnesiyle gebeliğim sonlandırıldı.zor ve uzun bi süreçti.ama ardından doktorun belirlediği 3 aylık korunma süresinin hemen ardından tekrar hamile kaldım ve ikinci bebeğimide dünyaya getirdim şu ana meleğim 14 aylık.darısı tüm isteyenlerin başına..

Back
X