hamileyim ama sevinemedim :( bilgilerinizi paylaşın lütfen..

kafadar

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
370
214
323
7 yılın ardından mucize bi şekilde hamile olduğumu öğrendim.fakat bilmeden çektirdiğim tomografi ve sintigrafi sevincimi bastırdı.bütün doktarlar kürtaj diyor ama ben istemiyorum ve şuan devam kararı aldım.başına bu tür olaylar gelen varmı veya bilgisi olan ? düşünceleriniz benim için önemli..

bi bilgim yok canim ya. ama tebrik etmek istedim.Allah saglikli eylesin.sana bagislasin.

çok teşekkür ederim.Allah ım isteyen herkese nasip etsin.Bizde çok istiyorduk.. kısmet işte hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun.inşallahh sağlıklı bir bebeğim olur.

benim komşumda bel ağrısı çekiyormuştu sürekli 2 defa rönygen falan çekilmiş beline basılmış ama Rabbimden herşey işte şimdi kısı 6 yaşında çok şükür sağlıklı sıhhatli

7 yılın ardından mucize bi şekilde hamile olduğumu öğrendim.fakat bilmeden çektirdiğim tomografi ve sintigrafi sevincimi bastırdı.bütün doktarlar kürtaj diyor ama ben istemiyorum ve şuan devam kararı aldım.başına bu tür olaylar gelen varmı veya bilgisi olan ? düşünceleriniz benim için önemli..

Canım benim inan çok üzüldüm. İçinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum.Çektirdiğin tomografi ve sintigrafi gebeler için kesinlikle yasak. Ve bebekte anomalilere neden oluyor.Benim sana söylediklerimin fazlasını doktorlar sana söylemiştir.Kara senin kararın canım..İnşallah kendi hakkında ve bebek hakkında en hayırlı ve doğru kararı verirsin. Dualarım seninle....

canım benim sağlıklı hamileliklerde bile allah ın dediği oluyor sakat bebekler doğabiliyor ne riskli hamilelikler duyuyoruz bebek sağlıklı doğuyor şuanda ben 9 haftalık hamileyim sorun yok gibi görünüyor ama ben bilebilirmiyim 9 ay sonra bebeğim sağlıklımı değilmi kısacası allah a dua et namaz kıl dua oku inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım bende hep sana dua edicem sende bize dua et....

bynkutluay ve albeyaz çok teşekkür ediyorum ilginiz ve iyi dilekleriniz için.dualarınızı esirgemeyin en ihtiyacım olan o.albeyazcım şuan 8 haftalık hamileyim sintigrafi çekildiğimde 4 haftalıkmışım.adet düzensizliğim olduğu için için farkına varamadım.halbuki testte yapmıştım 2 defa ama çıkmadı.şimdi ise bu durum :( inşşallah bişe olmıcak bebeğime inanıyorum.

Adet gecikmesinden önce kalınan radyosyan ya hep ya hiç etkisi gösterir canım.Hakkında hayırlısını diliyorum.

canım benim sağlıklı hamileliklerde bile allah ın dediği oluyor sakat bebekler doğabiliyor ne riskli hamilelikler duyuyoruz bebek sağlıklı doğuyor şuanda ben 9 haftalık hamileyim sorun yok gibi görünüyor ama ben bilebilirmiyim 9 ay sonra bebeğim sağlıklımı değilmi kısacası allah a dua et namaz kıl dua oku inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım bende hep sana dua edicem sende bize dua et....

inşallah canım.. zaten bu düşüncelerle kürtajı aklıma getirmedim.yaşamam gereken birşey varsa zaten yaşarım. sağolun canım Allah razı olsun..

canım kaç yaşındasın ilk bebeğinmi inan dualarım hep senle olucak arkadaşım ben 28 yaşındayım ilk hamileliğim 9 haftalık hamileyim aynı sayılırız senle canım birbirimize dua edelim inan canım allahın izni ile sağlıklı bebeğin olucak...

26 yaşındayım canım 1 kızım var 7 yaşında,en çok da o istiyor zaten kardeşi.. sende inşallah sağlıcakla hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.. Allah gönlündekini nasip etsin canım..

tebrikler canım üzme kendini stres yapma RABBİM yanında olsun bende 4 haftalık hamileyim hayırlısı bakalım sağlıkla büyüsünler inş

tebrik ederim canım.ne desem boş.en iyisini rabbim bilir.inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini.bende 7 haftalık hamileyim.ilk hamileliğim.bende bilmiyorum ne olacak.hayırlısı deyip rabbime sığındım.hakkımızda hayırlısı.bide 11-14 hafta testlarini yaptır.inşallah iyi çıkarda rahatlarsın.

bynkutluay ve albeyaz çok teşekkür ediyorum ilginiz ve iyi dilekleriniz için.dualarınızı esirgemeyin en ihtiyacım olan o.albeyazcım şuan 8 haftalık hamileyim sintigrafi çekildiğimde 4 haftalıkmışım.adet düzensizliğim olduğu için için farkına varamadım.halbuki testte yapmıştım 2 defa ama çıkmadı.şimdi ise bu durum :( inşşallah bişe olmıcak bebeğime inanıyorum.

inşalahh olmuyacak canımm dualarım sizinlee

bı arkadaşta 4 haftalıkken çektırmıştı ama bışey olmadı şimdı oglu buyudu stres yapma başka doktorada gıtaldırma bence

bı arkadaşta 4 haftalıkken çektırmıştı ama bışey olmadı şimdı oglu buyudu stres yapma başka doktorada gıtaldırma bence

duymak istediklerim bunlar çok teşekkür ediyorum.hayır zaten aldırmıycam bu konuda kararlıyım.ama içimdeki sıkıntıları bi nebze azaltmak için sizlere başvurdum.çok teşekkür ederim sağolun hepinizde..

Back
X