hamileyim ama tadini cikaramiyorum :((

Kk da üyeleri çıldırtmak için elinden geleni yapan, üye hakaret edince de Mune'ye zırlayıp kadının konusunu kapattıran üyelerden hiç farkın yok.

Adam bir gün seni annesinin yanında eziklerse anlarsın o zaman. Hem ezikleyip hem özür bekliyorsun. Sonra da adam değişti ühühüh. Şehzade anası olacaksın sanki. Tek çocuk doğuran sen değilsin. Bu kadar naz fazla. Adam daha ilk aydan yeter demiş. Dokuzuncu aya kadar boşamaz inşallah

esim her seyi unutmaya hazir..dugunu falan da uzatmaz hic..su anda eve doneyim diye bakiyor aslinda da huzursuzluk oldu iste,annem biraz gorusmeyelim diyor..ben de araya daha cok sogukluk girecek diye korkuyorum
aileleri bu kadar her şeye karıştırmayın. ''anne belki onun da hatası vardı ama hatanın büyüğü bende'' deyin. bugün doktor randevusuna eşinizle beraber gidecekseniz ılımlı konuşun atar yapmayın yine adama. o size ''dön eve'' diyecektir zaten.

telefondan engellemek niye?

iki tarafta da hata var ama çözüm bulmak yerine gidip eşi telefondan engellemenin mantığı nedir?

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm
bundan söyle böyle naz niyaz işlerini evde başbabaşken yap.
çünkü sen sebep olmuşssun büyümesine hamileyim diye heralde:))
neyse olay soğusun bira zunutulur gider bişey olmaz:))

Ailenizin yanında tartışmayı alevlendiren sen olmuşsun telefon kotasından girilmiş başka mevzulardan çıkılmış uzatmaya ne gerek vardı? ayrıca gitmeyi düşünmediğin bir düğüne neden eşine inat gidiyorsun gerginliği tırmandırıyorsun eşinle evinize gitmek varken. Asla ailelerin yanında tartışılmamalı böylece aileler tabii ki karşı tarafı kötü görür evlatlarını korumak için münakaşanızı evde yapsaydınız.

burda suçlu sen ve eşin.
benim yanımda evladıma eve gelemezsin dese eşi dayanamam ben derim herhalde yatağı var diye.
ailenize hak verdim. siz eşinizden özür dileyin o da ailenizden ve sizden.
ha sakın tıpış tıpış gitmeyin yoksa ailenle bir daha barışmaz.

ailenizin yanında eşinize telefon faturası için hesap sormanız ve sonra gereksiz yere inatlaşmaya girmeniz saçma olmuş .. Ailenizin yanında olması iyi bir şey kendinizi güvende hissedersiniz ama muhabbet oralara gelecek kadar bir durum olmamış en başta siz fatura muhabbetine girmeseydiniz belkide bu kadar gerilmeyecektiniz..

annenizle konusun eşinize haksızlık yaptığınızı söyleyin ve eşinizle görüşün alltan alın bence

Her şeyi kendi elinle yapmışsın şimdi de düzelsin istiyorum diyorsun.
senle eşinin arası düzelir hiçbir şey hatırlanmaz da annen için aynısını söyleyemeyeceğim

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm
bunlar hep hamilelikten ilk dönem agresiflik ve dengesizlik oluyor.

Gereksiz yere adamın üstüne fazlaca gidip delirtmişsin. Eee bu olayda ailenin yanında gerçekleşince onlarda üstüne tuz biber ekmiş. Bence gayette aşırı tepkiler vermişsin.

o mu ailenize saygısızlık etmiş siz ailenizden güç bulup üstüne gitmiş erkeklik damarlarını kabartmışsınız adamın sabır saygıda bir yere kadar. orası kavga etme yeri değil git evinde et kavganı bur da en büyük ayıbı sen etmişsin annende yatacak yeri var diyene kadar kızım sus evinde tartış burası tartışma yeri değil deseymiş aynı şeyi sen eşinin ailesinin yanında yaşasan bur da 100 tane konu açarsın kusura bakma

Kk da üyeleri çıldırtmak için elinden geleni yapan, üye hakaret edince de Mune'ye zırlayıp kadının konusunu kapattıran üyelerden hiç farkın yok.

Adam bir gün seni annesinin yanında eziklerse anlarsın o zaman. Hem ezikleyip hem özür bekliyorsun. Sonra da adam değişti ühühüh. Şehzade anası olacaksın sanki. Tek çocuk doğuran sen değilsin. Bu kadar naz fazla. Adam daha ilk aydan yeter demiş. Dokuzuncu aya kadar boşamaz inşallah

ne alaka yalniz onu anlamadim ben..ben bi detdimi yazdim.canin istemezse yorum yazmazsin olur biter Allah Allah

Ailen tek taraflı bakmamalı olaya.Ona kızdıkları kadar sana da kızmalı.İkinizde çocukça tavırlar sergilemişsiniz.Annende yapıcı olmak yerine ateşe körükle gitmiş.Sen de ateşi körüklemişsin.Kendi aranızdaki sorunları evinizde kendinizle kaldığınızda konuşmalısınız.Fatura v.s gibi.Evlilikte bir ortamda gerginlik olunca bir taraf yükselince diğer taraf alçalmalı o an.Sen biraz ailenin yanında kusura bakma ama şımarıklık yapmışsın.Gergin bir ortamda ailenin içinde eften püften sebeplerle şaka adı altında üstüne gitmek ne demek.Kavgaya davetiye çıkarmışsın.İstemediğin bir düğüne inat olsun diye gideceğini söylemek ve gitmek.Bi taraf ailense,diğer tarafta senin eşin.Ailenle araları düzelsin istiyorsun ama önce kendi aranızın düzelmesi lazım.Aralar düzelmesini istiyorsun telefonunda engelliyorsun.Bu nasıl bir yapıcı yaklaşımdır.Ortada gurur yapılacak bir şey de yok.

Back
X