hamileyim ama tadini cikaramiyorum :((

Bakın hamileymişsiniz , anneniz yıkıcı değil yapıcı olmalıydı. Cok değil bi iki hafta önce annemler gelmişti benim eşimde ikinci defa öyle bir patladı ki bana küfürler itmeler kakmalar ve annem olmasa biterdi bu evlilik yani cok gücüme gitti ama annemler de senin annen gibi tepki verseydi arkama bile bakmazdim sırf ara bulmak icin konustular konuyu kapattilar şimdi iyiyiz ve düsünmem gereken bi bebeğim var benimde.. Kendi aranızda çözün aileniz karismasin siz karar vermeden. Yuva bu kadar kolay yıkılmamalı

Ortalığı karıştıran sen hamileyim tadını çıkaramıyorum diye triplenen sen,halen gurur yapan sen,adamın ailenin yanında ezen sen...çocukça hareketler oooo sen doğurana kadar böyle devam edersen eşin daha çok darlanır kusura bakma

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm
Bence hata yapiyosun.fatura yuzunden nerelere gelmissiniz ki en cok senin sucun var.saka yapilmazki o durumda bide ailenin yaninda ona yukselmen ve onunla zitlasman coj kotu heleki esin baskici degilmis ve senin bu yaptiklarna ragmen seni aaryomusvv e senonu engellemissin hata yapiyosun bence cnm.

aslinda uzerime titrer.fakat o gun kaplan kesildi.. ne sakadan anladi ne bir sey.. farkli seyler de oldu,cok detaya girmek istemedim.ama.. anneme yazliga gelecegiz demistim,annem de tuh kafa dinleyecektim azicik diye saka yapti,ben de esim de bastan bozulduk ama annemin tarzi bu,gercekten saka oldugunu dusununce kirilmadik fakat uzerine bunlar da.olunca esim.iyice dildu herhalde .
eşini dolduran sen olmuşsun.
hatanın tamamı sende. evine dön ve eşinden özür dile.

Bakın hamileymişsiniz , anneniz yıkıcı değil yapıcı olmalıydı. Cok değil bi iki hafta önce annemler gelmişti benim eşimde ikinci defa öyle bir patladı ki bana küfürler itmeler kakmalar ve annem olmasa biterdi bu evlilik yani cok gücüme gitti ama annemler de senin annen gibi tepki verseydi arkama bile bakmazdim sırf ara bulmak icin konustular konuyu kapattilar şimdi iyiyiz ve düsünmem gereken bi bebeğim var benimde.. Kendi aranızda çözün aileniz karismasin siz karar vermeden. Yuva bu kadar kolay yıkılmamalı
simdi ama o kadar.kufur itme kakma olsaydi ben de bitmesi belki daha iyi olur diye dusunebilirdjm..bilemiyorum

simdi ama o kadar.kufur itme kakma olsaydi ben de bitmesi belki daha iyi olur diye dusunebilirdjm..bilemiyorum

Onu diyorum yuva yani bu biraz sabır gerek , biraz görmezden gelmek, alttan almak gerek. Sadece sen değil tabiki eşinde aynı şekilde ama bizde kafa kafaya gidince sonuc kavga kıyamet oluyo .. Eşin suclu degil bu durumda sen biraz göz yum bence.

olan olmuş, konuya yorum yapan arkadaşlar da hatalarını birer birer söylemişler zaten.

o yüzden ben şu ana yorum yapacağım;

ya cidden eşinizi telefondan engellediniz mi?!?!?!?!:KK57::KK57::KK57:

her evliliğin dinamiği farklıdır, benim evliliğimde bu boşanma sebebi bile sayılabilir, o kadar kırıcı ve kaba bir harekettir bence.:KK43:
yapmayın bunu

Onu diyorum yuva yani bu biraz sabır gerek , biraz görmezden gelmek, alttan almak gerek. Sadece sen değil tabiki eşinde aynı şekilde ama bizde kafa kafaya gidince sonuc kavga kıyamet oluyo .. Eşin suclu degil bu durumda sen biraz göz yum bence.
bizde de ayni oluyor.. iki taraf da baskin.. sonuc kavga

arkadaslar.her sey iyi hos da,dikkat ediyorum ozellikle.pro uyeler veya populer uyeler.kendinde baska bir hak goruyorlat herhalde.. lutfen kirici olmadan yorumlarinozi yapar misonoz..herkese tesekkur ettim fikirleri icin de bazi yorumlar.gercekten cok acaip,haksizsin kardesim de,surda yanlissin de.. ama ne kadar simarmissiniz ???

olan olmuş, konuya yorum yapan arkadaşlar da hatalarını birer birer söylemişler zaten.
o yüzden ben şu ana yorum yapacağım;

ya cidden eşinizi telefondan engellediniz mi?!?!?!?!:KK57::KK57::KK57:

her evliliğin dinamiği farklıdır, benim evliliğimde bu boşanma sebebi bile sayılabilir, o kadar kırıcı ve kaba bir harekettir bence.:KK43:
yapmayın bunu
oyle mi yaa?cok sasirdim.gercekten.benimkinde sayilmaz.

bizde de ayni oluyor.. iki taraf da baskin.. sonuc kavga
Cokk iyi anliyorum bende özellikle ailemin yaninda gururum daha cok incindigi icin daha cok söylendim bagrindim ama cok gereksiz geliyo baristiktan sonra gercekten bak o an evet sürünsün pisman olsun istiyo insan gururundan geri dönmeyi bile istemiyo ama barisincada ne sacma biseymis diyosun. Esin normalde böyle degilmis zaten boşver o yuzden yalniz olsaniz hadi yine neyse de yavrunu düsün yani bizimki gündüz görmüyo ya aksam görünce deliriyo babasini .. Öyle muhtaclar ki anne baba sevgisine

simdi soylicem yarin randevum var diye ama annem bu aralar karsilasmayalim.dedi..
İyi bari annen karsilasmak istemiyo diye adam ilk cocugunun kalp atislarini duymasin.bu ne bencillik ya.
Yazik adama acidim.
O cocuk bitek sizin degil tek basiniza yapmadiniz.eger onuda cagirmazsaniz kontrole ,hayatinizin hatasini yaparsiniz.olmazsa randevuyu erteleyin mutlaka.lutfen

Son düzenleme:
İlk bebegin.
Kalp sesi dinlemeye yalnız gitme ne olursa olsun. Sonra dert olur.
Karı-koca gidin valla..

İyi bari annen karsilasmak istemiyo diye adam ilk cocugunun kalp atislarini duymasin.bu ne bencillik ya.
Yazik adama acidim.
O cocuk bitek sizin degil tek basiniza yapmadiniz.eger onuda cagirmazsaniz kontrole ,hayatinizin hatasini yaparsiniz.olmazsa randevuyu erteleyin mutlaka.lutfen

Şuan senin yerinde olsam gel beni al derim ya da gündüz vaktinde çoktan evime gitmiş olurdum kesinlikle bebeğini görmeye esinle git :KK14:

kizlar soyledim.yarin birlikte gidiyoruz.artik sonrasina bakacagiz..ben sadece dugune gidersen eve donemezsin lafini hazmedemiyorum su anda.. bakalim gorsun cocugunu da sonrasina bakicaz ;)

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm

Ailenin yanında kocana neden kızıyorsun? Adam zaten deplasmanda, rahat davranamıyordur. Ben eşini haklı buldum.

Eşinin telefon faturasina az çok diye yorum yapman, ve bunu başkalarının yanında Konuşman bana çok ilginç geldi.
Ben eşime telefon faturan çok gelmiş falan hayatta demem. Denir mi adamın kendi telefonu yani is içindir bilmem ne içindir kendi konuşur kendi öder. Çocuk mu bu?

Ve zitlasmissin adam deplasmanda üstüne gitmişsin . Ailenle onun arasını açan sensin düzelmesi gerekiyorsa bunu sen duzeltMelisin.

Sen zaten farkindasin sanırım canın sıkılmış biraz olay çıkarmak istemissin. Basarmissin da.
Ailen neye tepki verdi pardon? Adamin karşınızda ezilip karşı tepki olarak tavır ile evi terk etmesine mi?

Back
X