- 4 Kasım 2021
- 53
- 45
- 8
- 26
- Konu Sahibi bebeksahibiolmak
-
Kan testinde cıkar. Benim bebeğim de daha yeni. Kese oluşmadı daha rahimde gözükmüyor yani. Onun için bellli bir seviyeye gelmesi lazım beta hcg nin. Bneim adete 1 gün kala cıktı kan da3 gun gecikmem vardi dün test yaptim pozitif cikti cok mutlu oldum bugunde dogum hastanesine gittim doktor bakti rahimde birsey gorulmiyor dedi suan 3 haftaligina yenimi girdim ne oyle birsey dedi kan tahlili vermemi istediler hamilelik varmi diye sizce daha erkenmidir
verdim 1 saate cikar sonucu nerden gorebilirim?Hemen kan ver, beta hcg 1500 bulunca da rahimde gözükür gebelik var ise
Nereye verdiyseniz ordan alırsınız sonucu. Doktor değerlendirir. E nabız dan da görebilirsinverdim 1 saate cikar sonucu nerden gorebilirim?
E Nabızınız var mı?verdim 1 saate cikar sonucu nerden gorebilirim?
varE Nabızınız var mı?
oyledir kesin erken gitmisim galiba5 haftayı geçmesi lazım keseyi görebilmek için
Evet canım beta kac ciktioyledir kesin erken gitmisim galiba
daha cikmadi islemler progesteron yaziyor beta hcg de vermistim kanEvet canım beta kac cikti
Gebesiniz Tebrikler :))Benim beta hcg 1390.6 cikmis ne oluyor yardimci olur musunuz eger olursa ilk gebeligim ve bilgim yok
Tebrik ederim canım, darısı bizlerin başına inşallah sağlıklı bir şekilde. Günün kaç gün gecikti acabaYa cok teşekkür ederim Rwbbim herkese nasip etsin o kadar güzel bir duygu ki
Ya benimki pek duzenli deildi ama bu ay biraz daha dikkat ettim gecen ay besinde oldum bu ay ikisinde olmam gerekiyordu iste alti gun gectiTebrik ederim canım, darısı bizlerin başına inşallah sağlıklı bir şekilde. Günün kaç gün gecikti acaba
Sonucunuz çıktı mı ?daha cikmadi islemler progesteron yaziyor beta hcg de vermistim kan
evet ciktiSonucunuz çıktı mı ?
tsk ederim insAllahGözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?