- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Alttan usg ile gorunebilir gorunmesede beta hcg ye bakar tekrar bencePazartesi 30 çıktı haftaya sali günü gitcem kese görülür mü ki ? Görülmüyorsa niye çağırdı ki yani hesaplayip ona göre cagirmasi gerekti
degere hiç takılma ögrendigimde beta hcg 408'di aynısını banada sölediler ikigün gecmek bilmedi sevincimi yasayamadm bile ama cok sükür iki gün sonra iki kat arttı deger keseyi görmeyi bekleme tekrar test yaptr sonuc artıp artmadgını ögren
Merhaba canım. Öncelikle hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Aynı endişeleri ben de yaşadım boş yere. Rahat olmaya ve olumsuz düşünmemeye çalış. Beyninde ne olursa vücut onu algılıyor ve ona göre tepki veriyor. Her şey çok güzel olacak diye düşün. Eğer genetiği bozuk, sağlıksız bir gebelikse vücudun onu zaten atıyor, sen ne yaparsan yap her şey olacağına varır.
Folik asit al bu arada mutlaka.
Sevgiler :)
bende yasiyorum bu agrilari hatta iki defa cok az olmak kaydiyla kanda geldi bunlar guzel zamanlar ilerde gulumseyerek hatirlariz insallahÇok sağol.çalışıyorum pek dinlenebildiğim söylenemez ama çok uykum geliyor bi de adet olacakmışım gibi ince ince kasık ve bel ağrılarımın olması normal mi ?
Kızlar ben çok istiyodum ve son adet tarihim 13 şubattı.adet döngüm de 26 gün olduğundan 11 martta adet olmam gerekiyodu.gecikince dün (16 mart) kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 30,81 çıktı.sonucu dr.a gösterdim gebelik var dedi.haftaya gel keseyi görelim dedi.kimyasal olmadığını net o zaman görürüz dedi.ne demek istedi o mutlulukla tam anlamadım.nolur beni aydınlatınnnn
gözünüz aydın bende hamileyim ilk yaptığım kan testinde 316,8 çıktı iki gün sonra 700 e yakındı ama keseyi göremedi sizce normal mi görünmemesi cumartesi tekrar gidicemmerhaba, öncelikle tebrikler. benimde yaşadığım stresli süreçtesin şuan :) benim öğrendiğimdede kan değerim 33.19du sabırla bekledim. 2 hafta bekledim tam bebeği görmek için , kalp sesi içinde 1 hafta daha bekledim ve nihayet 7 haftalıkken meleğimin kalbini duydum yani öğrendiğim gün bebiş 3 hafta 5 günlüktü ne kadar minikti. o güne kadar hamileyim bile diyemiyordum ama kalbini duyduktan sonra yüreğim ferahladı. ama 9 ay boyunca Allah'a emanetiz. o yüzden iyi düşünmek lazım ki iyi olsun.
gözünüz aydın bende hamileyim ilk yaptığım kan testinde 316,8 çıktı iki gün sonra 700 e yakındı ama keseyi göremedi sizce normal mi görünmemesi cumartesi tekrar gidicem
acil yardım lütfenadetim 2 gün geçtiğinde evde test yaptım çift çizgi çıktı emin olmak için kan testi yaptırdım ayın 16 sında 316,8 çıktı sancım oluyordu dün doktora gittim dış gebelik olabilir dedi hemen tekrar test yapıldı değerim 667 çıktı ara ara sancım oluyor adet olacakmışım gibi keseyide göremedi normal mi bu cumartesi tekrar gel dedi vajinal muayenede de görünmedi ne zamandan sonra görünür acaba kese bide düşük önleyici ilaç verdi sancımı azaltır diye bebeğin büyümesinide sağlarmış sizce bu durum normal mi çok endişeleniyorum kimyasal gebelik olabilir diye
canım ya çok rahatlattın içimi benim değerler yükseliyor sancı olunca dış gebelikten şüphelendi ama alttan muayenede dış gebelik duvarı oluşmamış dedi inşallah cumartesi hayırlı haberler alırım :)Kimyasal gebeliklerde kan değeri düşüyor sizinki yükselmiş, düşük riski olabilir belki o nedenle siz tekrar muayene olana kadar düzenli dinlenin ve beslenin. Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız, olumlu düşün.
Bende geç döllenme vardır ilk adetim geçtiğinde yapmıştım çıkmamıştı. O dönemde adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı göğüslerimde inanılmaz sancı ve şişlik vardı ve sürekli uyuyordum. Herkeste farklı gösterebilir tepki, siz gönlünüz üferah tutun, pozitiflik çok önemli.
canım ya çok rahatlattın içimi benim değerler yükseliyor sancı olunca dış gebelikten şüphelendi ama alttan muayenede dış gebelik duvarı oluşmamış dedi inşallah cumartesi hayırlı haberler alırım :)
inşallah canım cumartesi haber veririm inşallah dua edin banagüzel haberlerini bekliyoruz canım, sen gönlünü ferah tut benim geç döllenmeden dolayı ilk başta 3 hafta fark vardı sonra bebeğimin gelişimi ile o fark 2 haftaya düştü :) böyle mucizelerle karşılabiliyoruz. İnşallah seninde sıkıntısız güzel bir hamileliğin olur.
gözünüz aydın bende hamileyim ilk yaptığım kan testinde 316,8 çıktı iki gün sonra 700 e yakındı ama keseyi göremedi sizce normal mi görünmemesi cumartesi tekrar gidicem
acil yardım lütfenadetim 2 gün geçtiğinde evde test yaptım çift çizgi çıktı emin olmak için kan testi yaptırdım ayın 16 sında 316,8 çıktı sancım oluyordu dün doktora gittim dış gebelik olabilir dedi hemen tekrar test yapıldı değerim 667 çıktı ara ara sancım oluyor adet olacakmışım gibi keseyide göremedi normal mi bu cumartesi tekrar gel dedi vajinal muayenede de görünmedi ne zamandan sonra görünür acaba kese bide düşük önleyici ilaç verdi sancımı azaltır diye bebeğin büyümesinide sağlarmış sizce bu durum normal mi çok endişeleniyorum kimyasal gebelik olabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?