hamileyim ama..

Pazartesi 30 çıktı haftaya sali günü gitcem kese görülür mü ki ? Görülmüyorsa niye çağırdı ki yani hesaplayip ona göre cagirmasi gerekti
Alttan usg ile gorunebilir gorunmesede beta hcg ye bakar tekrar bence

yarın sağlık ocağında test yaptırcam cuma günü sonuç alcam.inş. cuma da değer artmış olur. ama yinede salıya kadar kese görülecek kadar artar mı bilmiyorum

Merhaba canım. Öncelikle hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Aynı endişeleri ben de yaşadım boş yere. Rahat olmaya ve olumsuz düşünmemeye çalış. Beyninde ne olursa vücut onu algılıyor ve ona göre tepki veriyor. Her şey çok güzel olacak diye düşün. Eğer genetiği bozuk, sağlıksız bir gebelikse vücudun onu zaten atıyor, sen ne yaparsan yap her şey olacağına varır.
Folik asit al bu arada mutlaka.

Sevgiler :)

Çok sağol canım böyle yazinca sizler içim rahatliyor . Dr öyle konuşunca korkuyorum ben de . Hayir gebesin Tebrikler de bi müjde verir gibi konuş dimi... neyse bugün tekrardan beta yaptircam yarın da sonucu alcam. Yükseldiyse bir sorun yok diye rahatlicam inş
Uyuyamiyorum bile. 8de zorla uyanan ben şimdi saat 7 den sonra Uyuyamiyorum .inş sonuç güzel olur da benim gibi de psikolojim düzelir
Bu arada folik asit almistim geçen aydan düzenli olmasa da. Şimdi düzenli içiyorum

MONNA tebrik ederim ayni durumdayiz benimde adetin bi gun gecikmesiyle 37.02 beta hcg bende bu gun tekrar edecegim ve nasipse eger yukselir insallah sonucu paylasirim inan zor bi surec ama iyi dusun kesinlikle Allah buyuk

ben bundan iki ay once basladim folik asite ama doktorum tedaviye baslayinca biraktirdi pozitifi i gorelim ondan sonra tekrar baslarsin simdilik birakalim dedi folik asit cok onemli istersen once doktoruna danis kullanmadan

Çok sağol.çalışıyorum pek dinlenebildiğim söylenemez ama çok uykum geliyor bi de adet olacakmışım gibi ince ince kasık ve bel ağrılarımın olması normal mi ?
bende yasiyorum bu agrilari hatta iki defa cok az olmak kaydiyla kanda geldi bunlar guzel zamanlar ilerde gulumseyerek hatirlariz insallah

Merhabalar. Benim de durumumum aynı sizin ki gibi. son adet tarihim 10 şubattı 8 martta adet olmam gerkliydi. 9 Martta doktora gittim hcg değerim 40,41 çıktı. Haftaya tekrar gel dedi. geçen pazartesi gittim. 665 olmuştu. Haftaya gene gel dedi keseyi görmek için. Pazartesiye randevum var. İnşallah keseyi görecez. Bende gebe olduğumu bilmeden 1 hafta önce başka bir doktor yanlış teşhisten idrar yolu enfeksiyonu ilacı vermişti. onu sadece br gün kullandım ve aslında gebe olduğumu hissettim. içime doğdu ve ilacı bıraktım. kimyasal gebelikten korktum başlarda ama inşallah bir şey yoktur diye haftayı bekliyorum. siz de rahat olun. Sadece beslenmenize ve dinlenmenize dikkat edin.

gözünüz aydın bende hamileyim ilk yaptığım kan testinde 316,8 çıktı iki gün sonra 700 e yakındı ama keseyi göremedi sizce normal mi görünmemesi cumartesi tekrar gidicem

acil yardım lütfen adetim 2 gün geçtiğinde evde test yaptım çift çizgi çıktı emin olmak için kan testi yaptırdım ayın 16 sında 316,8 çıktı sancım oluyordu dün doktora gittim dış gebelik olabilir dedi hemen tekrar test yapıldı değerim 667 çıktı ara ara sancım oluyor adet olacakmışım gibi keseyide göremedi normal mi bu cumartesi tekrar gel dedi vajinal muayenede de görünmedi ne zamandan sonra görünür acaba kese bide düşük önleyici ilaç verdi sancımı azaltır diye bebeğin büyümesinide sağlarmış sizce bu durum normal mi çok endişeleniyorum kimyasal gebelik olabilir diye

gözünüz aydın bende hamileyim ilk yaptığım kan testinde 316,8 çıktı iki gün sonra 700 e yakındı ama keseyi göremedi sizce normal mi görünmemesi cumartesi tekrar gidicem

keseyi görmek için erken bence, bende geç döllenme yaşadım. Doktorum öncelikli kesn olması için iki gün arayla 3 tane kan testi yaptırdı. Sonuç 1000 i geçince gerek yok dedi. 1 hafta sonra da keseyi görmeye gittik. Benim kese görüldüğünde 6 haftalıktım. O nedenle olumsuz düşünmeyin. Doktorlar garantici kesin olmadan umutlandırmak istemiyorlar sanırım.

Kimyasal gebeliklerde kan değeri düşüyor sizinki yükselmiş, düşük riski olabilir belki o nedenle siz tekrar muayene olana kadar düzenli dinlenin ve beslenin. Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız, olumlu düşün.

Bende geç döllenme vardır ilk adetim geçtiğinde yapmıştım çıkmamıştı. O dönemde adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı göğüslerimde inanılmaz sancı ve şişlik vardı ve sürekli uyuyordum. Herkeste farklı gösterebilir tepki, siz gönlünüz üferah tutun, pozitiflik çok önemli.

canım ya çok rahatlattın içimi benim değerler yükseliyor sancı olunca dış gebelikten şüphelendi ama alttan muayenede dış gebelik duvarı oluşmamış dedi inşallah cumartesi hayırlı haberler alırım :)

güzel haberlerini bekliyoruz canım, sen gönlünü ferah tut benim geç döllenmeden dolayı ilk başta 3 hafta fark vardı sonra bebeğimin gelişimi ile o fark 2 haftaya düştü :) böyle mucizelerle karşılabiliyoruz. İnşallah seninde sıkıntısız güzel bir hamileliğin olur.

inşallah canım cumartesi haber veririm inşallah dua edin bana

tabikide normal canım değer 1500 üzerini geçince görünür diyor herkes. ben küçük öğrendiğim için büyümesini bekledim ama ara ara kan tahlili yaptırdım. en son değerim 2820ydi ondan sonra gittim görmeye. sabırla bekleyin bence :)

mrb kızlar adetim 3 gün geçe, yani pazartesi günü kan testim 30 çıktı. çok üzüldüm burada okuduklarımla kimyasal veya dış gebelik olabilirmiş. ağrım da vardı. Ağrılarım artınca Dün akşam acile gittik. orada kan verdim. şükür ki değerim artmış. Ama ben hala korkuyorum. 2 günde bir kan vermem gerekirmiş. Birbirimize dua edelim arkadaşlar inş.

Bayanlar rahat olun, bi sakin :)
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hcg değerlerinin düşük olması değil, düzenli artması önemli. O yüzden 20lerde ya da 30larda çıkan değerler normal. İçiniz rahat etsin istiyorsanız 2 günde bir kan testi yaptırın. Keseyi görebilmek için hcg'nin 1500'ü geçmesi lazım, o da ancak alttan. Hesaplayıp gidin doktora, görünmedi diye endişe etmemiş olursunuz.

Ben ilk test yaptırdığımda 70 çıkmıştı, zaten bir düşük yaptığım için çok korkuyordum. 2 günde bir test yaptırdım. Çok şükür ki hep arttı. 458 olduktan sonra tekrar kan testi yaptırmadım. 12gün sonra doktora gittiğimde bebişi gördük, net olmasa da kalp atışlarını da gördü doktor :)

Dr un boşa ilaç vermiş.bence kullanmadan bi dr un fikrini daha al.ben 3 dr a gittim 4 gün içinde.beta bi haftada iki katından fazla artmalıydı. bence başka bi dr a kesin görün inş. sağlıklı bi hamileliktir

bi de kese 1200 leerden sonra görünür dedi dr lar.o da vajinal ultrasondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…