hamileyim ama..

bi de kese 1200 leerden sonra görünür dedi dr lar.o da vajinal ultrasondan
hayırlı olsun monna cım çok sevindim senin adına,olduysa eğer belirtilerinden bahsedermisin biraz

hayırlı olsun monna cım çok sevindim senin adına,olduysa eğer belirtilerinden bahsedermisin biraz

sağol cnm.benim geç döllenme olmuş sanırım çünkü değerim 30 çıkmıştı gecikmeme rağmen.normalde hiç gecikmesi olmayanın bile daha fazla çıkıyor.ben 3 haftadır cinsellikten acayip soğudum,bi de mide yanması başladı.başka belirtim yoktu.zaten öğrenmeden 3 4 gün önce kasık ağrılarım başladı ben regl sancısıdır diyodum günüm geçince kan da çıktı işte

geç döllenme dedikleri şeyi ben anlayamıyorum arkadaşlar beni aydınlatırmısınız biraz?
mesela benim yumurtlama günüm 20 si diyelim ki ogünde ilişkiye girdik desek bat ise 3 nisan'sa döllenmede adete yakın olsa geçmi döllenmiş oluyor off anlatabildimmi
yani sperm vajinada 9-10 gün beklediyipdemi döllenyor

28 günde bir adet gören kadında yumurtlama 14. gün olur
spermlerin ömrü vücutta 48 saate kadar çıkabilir o yüzden yumurtlamadan önceki günlerde de cinsel ilişki olursa hamile kalınabilir.
9-10 gün vücutta sperm kalması imakansız
zaten sperm yumurta birleşmesi vajinada olmaz, tüplerde olur, spermlerin oraya ulaşması lazım.
ama herkesin adet döngüsü farklı 18, 19. günde filan olursa ovulasyon mesela o döngüde beklenen adet tarihinde bhcg değeri düşük çıkabilir muhtemelen konu sahibinde de öyle oldu.
yani sizin dediğinizin geç döllenmeyle alakasını pek anlamadım ama olay böyle.

canım ilacını mutlaka kullan sancıları hafifletiyor. benimde geçen hafta düştü bebeğim. doktorum düşük önleyici jel vermişti sancımı çok hissetmemiştim.

Merhaba arkadaslar bende sali gunu hamile oldugumu ogrendim cok sukur 3.asilamam tuttu ilk ogrendigimde degerim 93.3 tu zaten hala sokta oldugum icin bidahada baktirmadim doktorumu aradim sonuc icin ayin 24 unde ultrason icin cagiricam dedi bende tabi kafamda binbir dusunceyle gidicem artik insallah kimyasal falan degildir nolur sizde dua edin bu arada doktorum izmirde ben Mugladayim ALLAH hepimizin yardimcisi olsun canlar...

Dr un boşa ilaç vermiş.bence kullanmadan bi dr un fikrini daha al.ben 3 dr a gittim 4 gün içinde.beta bi haftada iki katından fazla artmalıydı. bence başka bi dr a kesin görün inş. sağlıklı bi hamileliktir
İnsallah canim ya ilcede oldugumuz icin fazla secenegimiz yok haftaya merkeze gidicem

canım ilacını mutlaka kullan sancıları hafifletiyor. benimde geçen hafta düştü bebeğim. doktorum düşük önleyici jel vermişti sancımı çok hissetmemiştim.

Canim cok uzuldum ya rabbim bi daha yasatmasin senin sancilarin nasildi anlatabilir misin korkuyorum bende dusuk olacak diye

Bu ara herkeste bi kimyasal gebelik duyuyorum benide o korkutuyor zaten insallah degildir canim ya iyi haberlerini bekliyoruz puffffff

Canim cok uzuldum ya rabbim bi daha yasatmasin senin sancilarin nasildi anlatabilir misin korkuyorum bende dusuk olacak diye
ben bir önceki adetimden sonra HSG çekilmiştim o günden sonra sürekli kasık ağrım vardı. Hamile kaldığımı öğrendiğimde bile vardı ağrılarım. sankiadet olacakmışım gibi ağrılardı. ama düşüğümü yapmadan önceki hafta sancılarım tamamen gitmişti. kullandığım jel sancıları kesmişti. hatta düşük yaptığımı bile anlamamıştım sadece kanamam gelmişti.
sana tavsiye kesinlikle korkma ben çok korktum her test sonucunda kalbim ağzımda attı. sürekli bebeğe birşey olacak diye yaşadım ve kaçınılmaz sonu gördüm. doktorum kalbinin çok hızlı atması kanın daha fazla pompalanmasına neden oluyor buda bebeğine zarar korkma çünkü o senin kanına şuan muhtaç kendini hırpalayıp onu mağdur etme demişti. sanada tavsiyem korkma.

Bu ara herkeste bi kimyasal gebelik duyuyorum benide o korkutuyor zaten insallah degildir canim ya iyi haberlerini bekliyoruz puffffff
Insallah canım RABBIM kimsenin emegini bosa cikarmasin 4 senedir bunu bekliyordum oyle birsey olursa yikilirim

Insallah canım RABBIM kimsenin emegini bosa cikarmasin 4 senedir bunu bekliyordum oyle birsey olursa yikilirim
Allah korusun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah tekrar test yaptir istersen kimyasal gebelikte degerler dusermis yukselmezmis insallah senin ki yukselmistir

Bende korkuyorum iste birsey olacak diye doktor degerlerin yukseliyor demekki birseyler yolunda gidiyor insallah yerlesme sancisidir dedi dusuk onleyici hapta progesteron hormonu aslinda hem dusugu onlermis hemde kesenin buyumesini desteklermis benim sancim surekli olmuyor gunde 3 4 kez ara ara oluyor icten bi sizlama gibi sanki ilaci kullanmaya dun basladim dunden beri daha iyiyim ama yinede arada oluyor cok dua edin bana insallah yarin keseyi goruruz

Insallah bir sorun cikmaz canim bu minikler dogmadan bizim stresler bitmez nasil gececek 9 ay allah yardimcimiz olsun :)

inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

benim yasadiklarimin aynisini yasiyorsun kendimi okur gibi oldum benimde ayni gunde 3´4 defa olan kasik agrilarim var sanki sizliyor gibi Allah korusun bebeklerimizi

Kizlar biz 9 ay boyunca bu endiselerle streslerle napicaz ay ne zormus yaaaa insan her hareketinde dusunuyo acaba bisey olurmu acaba soylemi acaba boylemi ayyy vallahi icim sisti dusunmekten

Ha bu arada asilamayla hamile kalan varmi aramizda arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…