- 23 Aralık 2014
- 128
- 18
- 33
- Konu Sahibi dunyam esinim
-
amniyosentezle bebeğin genetik yapısında bir olumsuzluk olup olmadığına bakılabiliyor.Bebege Anne karninda sakat olup olmadigini anliyorlar mis bu nasil oluyor ultrasondan baska bı yontem varmis bilen varmi
Arkadaslar hamileymisim ve bugun ogrendim doktora gittim cok fazla atesim yukseldi kirk derece oldu ve acilde kan testinde cikti somra hemen jinekologa goturduler acilden orda iki aylik hamile ciktim ama ben hap kullaniyordum korkuyorum ya bisey olduYsa bebege z
Engelli olurmu bisey soyleyin hapla nasil kaldim anlamadim t saatinde aldim bir gun bıle unutmadim
Tanıdığım bir bayan fıtık ameliyatı birde kemiklerinle ilgili sıkıntıdan dolayı 2.ameliyat olup pilatin taktırdı.Yaşıda geçkin olduğu için menopazdayım diye hiç aklına gelmedi ve bütün ameliyatları olurken hamileymiş şimdide nur topu gibi çocugu var.Aklına kötü şeyler getirme inşallah olmaz.2 li tarama testi,3 lü tarama testi ve de tam tarama testne tabii tutulacaksın zaten bir sıkıntı varsa ilk 2 lide çıkıyor.
Aynen valla bende çok şaşırdım 6 aylık hamileydi öğrendiklerinde şimdi emeklilik ikramiyesi gibi maşallah zehir gibi çocuk onca ameliyatlardan sonra hiçbir şey olmadı.Kadın son ameliyatından sonra söylediklerini ve inanamadıkları söyledi.Açıkcası bende inciği cıncıgını çok fazla sormadımonda da ne vücüt varmış bana mısın dememiş..hiç mi kan testi yapmamışlar ameliyattan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?