• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim / Ayriliyoruz..

Yudil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
106
28
38
32
3.5 aylik hamileyim o kadar cok severek aldim esimi uzunca bi gecmisim oldu ve o kadar istekli olduki bebegim dualarla ..
1 yillik evliyim henuz cok yeni ama cok yorucu gecti ilk gunden ailesi yuzunden basladi hersey cok kotu olaylar yasadik ama esim icin dayandim duzelir dedim dun dedimki bikez daha buyuk bi sorunu yasayamam kaldiramam dedim bana isine gelmiyormu dedi gelmiyor degil kaldiramiyorum dedim o kadar fedakarligima karsilik bana giyin ayrilalim dedi ciktik evden ailemin yanina geldim bugun aradim hem ozledim hemde bebegim var bana arkadaslarinin yaninda diye musait degilim dedi aradi hala isine gelmiyosa bitsin dedi tli kapatti musait degilmis dun gece 4 de kadar nete girmis dekontuna baktim sanane dedi ailesiyle kusmustu ben baristirdim kusecekti birakmadim ama aniden kendiliginden annesini atti ortaya bitirdi ben biseyde demedim ayrilacam artik ne yapayim artik

İşinize gelmeyen ne tam anlayamadim.

İsine gelmeyen dedigi ailesinin yarattigi bostan sorunlar bence bu bahaneydi

AyrılmaYa sebeb görmedim. Yada ben anlamadım:KK53:

aileyle sorunlar olmuş sonra nolmuş :110:

Ne istediğini bilmeyen şuursuz bi eş vakıası daha. Madem en ufak puruzde artistlik yapıp ayrılmaya kalkacaksin ne diye çocuk yaparsın be adam! Bilirim bu tipleri. Geri adım atmayın sakın. Biraz dolansin döner gelir yalvar yakar. Buraya yazıyorum.

Erkeklrr kendi aklinca ceza veriyorlar.ayri kalsinda burnu.surtsun.diye. ama yanlis yapmissiniz aramakla.sakin.durun. ne ayrilalim.deyin.nede ayrilmayalim.aklima.dank.edecek

adamda hiçbir pişmanlık yok gibi..bırakın aramayın bir süre, hemen de aramışsınız ne gereği var. bulunmaz hint kumaşı moduna soktunuz adamı

Sevdigim icin istedim 7 yillik gecmisim var ama sevgiliyken aile icinde olmadigindan boyle olmuo yani istekli kaldimm hamile evet beni dun gonderdi gece nette gezms bugunde arkadaslari icin bnmle konusmadi ailesi iftiralar atiiodu kotuluodu yemin ederin bnm scum yok misal bigun gelsinler ben evde olmayayim diolar biz geldik yok die bosa yada annesine saygim var ama itaat istio dio hep biz gelcez ne desem yapacan pervane olacaksin cokta dayak yedim hamileyken ama esime sorsaniZ suclu sensin cunku bosanma davasi acan sen olursun dio pislik iste ailem bosa desede atmam seni diyen insan annesi icin bana yol verdiki ben bise demememe ragmen desem yine iyi annesi dio bosan sana kiz cok

Eşin olacak gerizekalı blöf yapıyor bence alttan alma tamam ayrılalım de ailende sana destek çıksın bak nasıl vazgeçiyor ozaman sen şimdi ona tamam yapmıycam etmiycem diye yalvarırsan sen döndükten sonra hayatı zindan eder sana

Bence pisman degil beni gonderip gece saatlerce nette neypti ve bugun arkadaslari icin benimlw konusmadi ayril dedi

Sevdigim icin istedim 7 yillik gecmisim var ama sevgiliyken aile icinde olmadigindan boyle olmuo yani istekli kaldimm hamile evet beni dun gonderdi gece nette gezms bugunde arkadaslari icin bnmle konusmadi ailesi iftiralar atiiodu kotuluodu yemin ederin bnm scum yok misal bigun gelsinler ben evde olmayayim diolar biz geldik yok die bosa yada annesine saygim var ama itaat istio dio hep biz gelcez ne desem yapacan pervane olacaksin cokta dayak yedim hamileyken ama esime sorsaniZ suclu sensin cunku bosanma davasi acan sen olursun dio pislik iste ailem bosa desede atmam seni diyen insan annesi icin bana yol verdiki ben bise demememe ragmen desem yine iyi annesi dio bosan sana kiz cok

Dayak mı yedin? Hamileyken üstelik.
Boşa gitsin öküzü Allah aşkına! Pislik herif!

bence boyun eğeceyini düşündüğünden sana blöf yapıyo..hamilesin ya sanki ona mecbursun gibi..terbiyesilik..bence hiç arama o gelsin..asla arama..çokk atar yoksa bu adam seni..

Back
X