• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bakın lütfen

fulya1918

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
71
5
1
23
12 haftalık hamileym 4 gün önce hastaneye gittim herşey yolundaydı ama bir anda belirtilerim bıcak gibi kesldi kasık ağrım ya da sancım kalmadı neden acaba

12 haftalık hamileym 4 gün önce hastaneye gittim herşey yolundaydı ama bir anda belirtilerim bıcak gibi kesldi kasık ağrım ya da sancım kalmadı neden acaba
O haftalarda bende de öyle oluyordu canım. Bir gün karnım gergin olurdu bir gün o his geçerdi. Hamile gibi hissetmezdim. Bir gün göğsüm aşırı hassas olurdu, bir gün normal. Doktor her şey normal dediyse korkma. Burada senin gibi konu açan çok kişiye denk geldim. Yani genel olarak hamilelikte yaşanılan bir durum.

normal bence benim de mide bulantılarım kesilirdi kendimi bazen iyi hissederdim ve bu rahatsız ederdi neden iyiyim diye 😅 halbuki mide bulantıları iğrenç kaşık ağrıları geçiyor zaten ilk haftalar olur onlar sonradan çok aşırı rahatsızlık vermez .. sağlıkla ilerlesin inşallah 2 Li tarama testi istemedi mi daha fetal dna testlerden kromozom testi falan zamanın gelmiş

normal bence benim de mide bulantılarım kesilirdi kendimi bazen iyi hissederdim ve bu rahatsız ederdi neden iyiyim diye 😅 halbuki mide bulantıları iğrenç kaşık ağrıları geçiyor zaten ilk haftalar olur onlar sonradan çok aşırı rahatsızlık vermez .. sağlıkla ilerlesin inşallah 2 Li tarama testi istemedi mi daha fetal dna testlerden kromozom testi falan zamanın gelmiş
Bu hafta gidicz perşembe

O haftalarda bende de öyle oluyordu canım. Bir gün karnım gergin olurdu bir gün o his geçerdi. Hamile gibi hissetmezdim. Bir gün göğsüm aşırı hassas olurdu, bir gün normal. Doktor her şey normal dediyse korkma. Burada senin gibi konu açan çok kişiye denk geldim. Yani genel olarak hamilelikte yaşanılan bir durum.
3 gün normalmı yani

İlk 3 ay zaten belirtiler yoğun yaşanır.2. Trimester hamileliğin balayı deniyor. Belirtiler azalıyor bebek henüz küçük olduğu için zorlamıyor. Normal yani

Yani 3 gündür sancı veya kasık ağrısı gissetmem norml
Ya ilk 3 aydan sonra hafiflemesi normal ilk haftalar kaşık ağrısı çok oluyor doğru ama 3 aydan sonra kaşık ağrıları şu şekilde devamlı devamlı olmaz rahmin büyüdükçe kaşık ağrın olur belli zamanlarda devamlılık bekleme 4-5-6.ay zaten vücut hamileliğe alışıyor ve belirtiler azalıyor fiziksel olarak daha güçlü hissediyorsun ilk 3 ay ki gibi olmuyor .. ben 31.haftaya geldim bir de herkesin vücudu farklıdır unutma ben mide bulantılarımdan bıkmıştım bitti şükür

Zaten hamilelik boyunca kasik agrisi olmaz. 12den sonra bisey hissedilmemesi normal

Back
X