Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O haftalarda bende de öyle oluyordu canım. Bir gün karnım gergin olurdu bir gün o his geçerdi. Hamile gibi hissetmezdim. Bir gün göğsüm aşırı hassas olurdu, bir gün normal. Doktor her şey normal dediyse korkma. Burada senin gibi konu açan çok kişiye denk geldim. Yani genel olarak hamilelikte yaşanılan bir durum.12 haftalık hamileym 4 gün önce hastaneye gittim herşey yolundaydı ama bir anda belirtilerim bıcak gibi kesldi kasık ağrım ya da sancım kalmadı neden acaba
normal bence benim de mide bulantılarım kesilirdi kendimi bazen iyi hissederdim ve bu rahatsız ederdi neden iyiyim diye12 haftalık hamileym 4 gün önce hastaneye gittim herşey yolundaydı ama bir anda belirtilerim bıcak gibi kesldi kasık ağrım ya da sancım kalmadı neden acaba
Bu hafta gidicz perşembenormal bence benim de mide bulantılarım kesilirdi kendimi bazen iyi hissederdim ve bu rahatsız ederdi neden iyiyim diyehalbuki mide bulantıları iğrenç kaşık ağrıları geçiyor zaten ilk haftalar olur onlar sonradan çok aşırı rahatsızlık vermez .. sağlıkla ilerlesin inşallah 2 Li tarama testi istemedi mi daha fetal dna testlerden kromozom testi falan zamanın gelmiş
3 gün normalmı yaniO haftalarda bende de öyle oluyordu canım. Bir gün karnım gergin olurdu bir gün o his geçerdi. Hamile gibi hissetmezdim. Bir gün göğsüm aşırı hassas olurdu, bir gün normal. Doktor her şey normal dediyse korkma. Burada senin gibi konu açan çok kişiye denk geldim. Yani genel olarak hamilelikte yaşanılan bir durum.
Olabilir ne gibi bi belirtin yok sadece kasık ağrısı mı ? Mide bulantısı falan?3 gün normalmı yani
Bemim zaten hiç mide bulantım olmadı 12. Haftaya kdr kasık ağırışarm sancım vardı onlr kesildiOlabilir ne gibi bi belirtin yok sadece kasık ağrısı mı ? Mide bulantısı falan?
İlk 3 ay zaten belirtiler yoğun yaşanır.2. Trimester hamileliğin balayı deniyor. Belirtiler azalıyor bebek henüz küçük olduğu için zorlamıyor. Normal yani12 haftalık hamileym 4 gün önce hastaneye gittim herşey yolundaydı ama bir anda belirtilerim bıcak gibi kesldi kasık ağrım ya da sancım kalmadı neden acaba
Yani 3 gündür sancı veya kasık ağrısı gissetmem normlİlk 3 ay zaten belirtiler yoğun yaşanır.2. Trimester hamileliğin balayı deniyor. Belirtiler azalıyor bebek henüz küçük olduğu için zorlamıyor. Normal yani
Ya ilk 3 aydan sonra hafiflemesi normal ilk haftalar kaşık ağrısı çok oluyor doğru ama 3 aydan sonra kaşık ağrıları şu şekilde devamlı devamlı olmaz rahmin büyüdükçe kaşık ağrın olur belli zamanlarda devamlılık bekleme 4-5-6.ay zaten vücut hamileliğe alışıyor ve belirtiler azalıyor fiziksel olarak daha güçlü hissediyorsun ilk 3 ay ki gibi olmuyor .. ben 31.haftaya geldim bir de herkesin vücudu farklıdır unutma ben mide bulantılarımdan bıkmıştım bitti şükürYani 3 gündür sancı veya kasık ağrısı gissetmem norml
Dimi ilk hamileleğim korktumZaten hamilelik boyunca kasik agrisi olmaz. 12den sonra bisey hissedilmemesi normal