Hamileyim.. Başım çok ağrıyor 😭

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.788
865
53
Gündüzden beri baş ağrısı çekiyorum başta bu kadar şiddetli değildi ama şuan kafamı duvara vurasim geliyor 😭 nasıl geçer bu ağrı yardım edin nolurrr😭 parol içtim ama fayda etmedi

Sade kahve için bir bardak başınızı sarın. Bende migren var mahvetti beni de özellikle hamilelikte

Ben de özellikle 16. Haftada aşırı baş ağrısı çektim. Parolden başka hap vermedikleri için onu kullandım ama dua etsem daha hızlı sonuç verirdi 😅 nane yağı sürün ve gözlerinizi kapatıp uzanın inanın iyi geliyor.

Gündüzden beri baş ağrısı çekiyorum başta bu kadar şiddetli değildi ama şuan kafamı duvara vurasim geliyor 😭 nasıl geçer bu ağrı yardım edin nolurrr😭 parol içtim ama fayda etmedi
Neredeyse 4. aya kadar bende mahvoldum artık ağrıdan kafam kalkmıyordu. Parol geçirmedi bende de. Kantaron yağı sürdüm alnıma ve şakaklarıma masaj yaptım her seferinde de öyle iyi geldi.

Sade kahve için bir bardak başınızı sarın. Bende migren var mahvetti beni de özellikle hamilelikte
Migren malesef bende de var ama şükür ki migren ataklari değil bunlar o daha feci oluyor sonu hastanede bitiyor 🤦🏻‍♀️ hamile değilken de iki güne bı ağrıdı ama dünkü ağrım çok kötüydü bugünde ağrıyor çok şükür dünkü kadar değil 🥲 teşekkür ederim ❤️

Bol bol su iç arkadaşım. Vücudun susuz kalmıs olabilir. Yatağına uzan gözlerini kapatıp Sakinleştirici müzikler dinle inan bana faydasını görüceksin
Dün suyu biraz az içtiğimi fark ettim 🤦🏻‍♀️ sanırım o yüzden çok ağrıyordu 🥲 ağrım tekrar o denli şiddetlenirse tavsiyenizi deneyeceğim teşekkür ederim ❤️🌸

Ben de özellikle 16. Haftada aşırı baş ağrısı çektim. Parolden başka hap vermedikleri için onu kullandım ama dua etsem daha hızlı sonuç verirdi 😅 nane yağı sürün ve gözlerinizi kapatıp uzanın inanın iyi geliyor.
Nane yağını denemedim de nioli yağını denedim 😂 zaten onun üzerine uyumuşum sabah kalktığımda baya hafiflemişti 🥲ama nane yagimda mevcut deneyeceğim teşekkür ederim ❤️

Parol maalesef benim için cerez gibi...normalde çok ağır ağrı kesiciler kullanırdim 🤦🏻‍♀️ galiba o yüzden parol etki etmiyor 😐 teşekkür ederim ❤️

Sizi uzmek istemem ama hamileyken parol icmek yerine dua etsem daha etkili olur diye düşünüyodum 🙁 en cok faydayı buz kalibinda buldum umarim sizede faydali olur

Neredeyse 4. aya kadar bende mahvoldum artık ağrıdan kafam kalkmıyordu. Parol geçirmedi bende de. Kantaron yağı sürdüm alnıma ve şakaklarıma masaj yaptım her seferinde de öyle iyi geldi.
4 ay boyunca baş ağrısı çekmek mi🤦🏻‍♀️😭 of inşallah benimde o kadar uzun sürmez zaten mide bulantısı ile başım dertte birde her gün bu şekilde ağrım olursa kafayı yerim herhalde 🥲

Magnezyum kullanıyor musunuz?
Gebelikte ağrılar ve kasılmalar için çok önemli
Baş ağrısına minoset daha iyi geliyordu bende hamilelikte

Back
X