• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim be eşimdeki değişimler :(

Valla keske benim koca da biraz korksa çekinse ama nerdeeeee :/ adam hergun hazir bekliyor hic düsünmüyor.. Ustelik doktor da esimin yaninda bebek gayet saglikli birliktelige devam edebilirsiniz dedi direkt olarak.. adam bi duydu bu cümleyi simdi durdurabilene aşkolsun.. ne yaosam da biraz ara verse keske :(

Valla keske benim koca da biraz korksa çekinse ama nerdeeeee :/ adam hergun hazir bekliyor hic düsünmüyor.. Ustelik doktor da esimin yaninda bebek gayet saglikli birliktelige devam edebilirsiniz dedi direkt olarak.. adam bi duydu bu cümleyi simdi durdurabilene aşkolsun.. ne yaosam da biraz ara verse keske :KK43:
kasiklarim agriyo deyin iliskiden sonra biraz oflayin falan cekinicektir bence ayni durumu yasamistim çünkü ise yaramisti

Ben erkek olsam hamile esimle birlikte olamazdim sanirim. İceride bir can var cunku. Doktorlar be derse desin bana dogru gelmiyor. Hamile bir kadinin cinsel iliskiden cok sarilip sarmalanmaya, fiziksel yakinliga ve manevi sicakliga simartilmaya ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. Bunlar yoksa evet esiniz hatali ve konusmalisiniz

Kadın neye ihtiyacım var diyorsa ona ihtiyacı vardır. Cinsel yakınlık ihtiyacı hissediyorsa bir erkek olarak "yok senin sarılmaya sarmalanmaya şımartılmaya ihtiyacın var" mı diyecektiniz? Belki hala beğenildiğini ve istendiğini bilmeye ihtiyacı var?
sağlık engeli ve düşük tehlikesi olmadığı sürece doğuma kadar cinsel ilişki öneriliyor.

kasiklarim agriyo deyin iliskiden sonra biraz oflayin falan cekinicektir bence ayni durumu yasamistim çünkü ise yaramisti

Ah demez miyim hic neler dedim kasiklarim agriyor midem kotu vs vs ki benim inanilmaz basagrim var hic gecmiyor ve beni cok etkiliyor ama adamin umrunda degil doktora sorariz diyor ve soruyor da kasik agrisi nedendir birliktelikten mi vs diye doktor yok gazdandir birliktelik etkilemez diyor. Ikisinin de kafasini birbirine tokuşturcam sinir oluyorum valla..

arkadaslar bır bucuk yıllık evliyiz ve ıkı aylık hamıleyım. Esımle hamilelikten önce sık birlikteliğimiz olurdu. Hamile kaldıkdan sonra daha aza indi. Yani şu sıralar neredeyse aklına gelmicek kadar az birliktelik yaşıyoruz. Eşim neden değişti artık beni istemiyor mu diye düşünüyorum ve eşime bunu sorup sormama arasında kaldım rahatsız oluyorum birlikte olmak için hiçbirşey yapmıyor anlayamıyorum onu. dokdor kontrollerinde bebeğin normal sağlıklı oldugunu ıyı oldugunu öğrendık ve sonrasında birlikte olduk. Şuan neden uzaklaştı anlyamadım. Sizce konuşmalımıyım ?
Sen artık onun bebeğini taşıyorsun hem bebeğe bişey olmasından korkuyor hem de artık şefkat duygusu daha fazla sana karşı. Çoğu insan yaşıyor bu durumu

Kadın neye ihtiyacım var diyorsa ona ihtiyacı vardır. Cinsel yakınlık ihtiyacı hissediyorsa bir erkek olarak "yok senin sarılmaya sarmalanmaya şımartılmaya ihtiyacın var" mı diyecektiniz? Belki hala beğenildiğini ve istendiğini bilmeye ihtiyacı var?
sağlık engeli ve düşük tehlikesi olmadığı sürece doğuma kadar cinsel ilişki öneriliyor.
Oncelik cinsellik olmamali ama. Bir kadin olarak begenildiginizi ve istendiginizi cinsellikle mi olcuyorsunuz? Ben kendi fikrimi yazdim, sarilip uyumak, el ele tutusup dolasmak bana kendimi daha degerli hissettiriyor. Hamileligimi de boyle gecirdim, bir zararini gormedim cunku o yuzden de boyle dusunuyor olabilirim.

Ben erkek olsam hamile esimle birlikte olamazdim sanirim. İceride bir can var cunku. Doktorlar be derse desin bana dogru gelmiyor. Hamile bir kadinin cinsel iliskiden cok sarilip sarmalanmaya, fiziksel yakinliga ve manevi sicakliga simartilmaya ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. Bunlar yoksa evet esiniz hatali ve konusmalisiniz
Aslında tam tersi, çoğu hamile kadının hamileyken libidosu artıyor, hatta Doğuma yakın zamanlarda cinsel ilişkiye girmek normal doğumu kolaylaştırıyormuş

Aslında tam tersi, çoğu hamile kadının hamileyken libidosu artıyor, hatta Doğuma yakın zamanlarda cinsel ilişkiye girmek normal doğumu kolaylaştırıyormuş
Dogrudur ama psikolojik olarak cogu insan benim gibi dusunuyor. Doktorlar da oneriyor evet ama bana uygun degil. Erkek de olsam karimla sevisirim koklasirim ancak cinsel birliktelik yasamam zor olurdu sanirim

Erkeklerde maalesef oluyor bu durum. Çocuk doğduktan bir süre sonra düzelir kafanıza takmayın.

Canım esin cekiniyordur korkuyordur bebeğe bişey olacak diye. Benim ilk gebeligimde hep riskli geçti hiç ama hiç ilişki olmadı bizim. Eşim hep korktu bana yaklaşırken. Şimdi de hamileyim sayılı defa olmuştur eşim bebeğe zarar vermekten korkuyorum diyo. Bence sende fazla takma bu konuyu hamilesin bide ondan dolayi böyle düşünüyorsun. Rabbim saglicakla bebisini buyutmeyi nasip etsin :)

muayneye eşinizle gidiyorsanız dr yanında sorun bir sıkıntı olurmu diye belki eşin içi rahatlar

Bekarım..

Hamile bir kadınla birlikte olmak ne kadar çekici gelebilir erkeğe..

Ben de istemezdim..hele 7,8 aylık karnı burnunda bir kadınla hala cinsellik düşünen erkeği ben anlayamam..

Bazı insanları sanırım hiç anlamayacağımm..

Ne bu istek ne bu arzu..

katılıyorum size,okuyunca bir tek bana mı garip geldi bu cevap diye düşünmüştüm. Bende hamileyim ama eşimden vazgecemiyorum ,beni daha mutlu huzurlu hissettiriyor.Onun beni bu halimle de beğenmesi beni hamileliğe daha çabuk alıştırdı.

Ah demez miyim hic neler dedim kasiklarim agriyor midem kotu vs vs ki benim inanilmaz basagrim var hic gecmiyor ve beni cok etkiliyor ama adamin umrunda degil doktora sorariz diyor ve soruyor da kasik agrisi nedendir birliktelikten mi vs diye doktor yok gazdandir birliktelik etkilemez diyor. Ikisinin de kafasini birbirine tokuşturcam sinir oluyorum valla..
ben kızım. Dogunca rahatladim yanima ne zaman yanaşsa kızım uyaniyo ohh kurtuldum diyorum :D

Bizde de tam tersi. Eşim istiyordu doktora sormadan olmaz dedim. Sorduk doktor bize çok seyrek hatta hiç olmasaa 12. haftaya kadar daha iyi dedi. Yani benim bebek için hissettiklerimi sizdede eşin hissediyordur canım. Morelini bozma senle ilgisi olduğunu sanmıyorum tamamen daha yeni gebelik olduğu için korkuyordur.

Bende hamileyim senin hamieleligin Daha çok yeni bi hamilelik zaten ilk 3 ay pek iyi değil ilişkiye girmek bebek tam anlamıyla tutunup düşük ihtimalinin geçmesi beklenmeli bence zaten sonrada karnın büyüdükçe eşin koruma iç gudusuyle yaklasmiyo tamamen bebege bişey olma korkusuyla uzaklaşmıştır benim esimde böyle ama hiç sorgulamiyorum zaten benim ağrılarım bana yetiyo

o çok normal. bir dahaki doktor kontrolunde eşinin yanında doktoruna ''cinsel ilişkiye girmenizin sakıncası olup olmadığını sor'' doktorun verdiği cevaptan sonra düzelecektir. Benim eşim de korkmuştu. hatta ben bile korkuyordum. Daha sonra doktoruma sordum, hem fizyolojik hem de psikolojik olarak hamilelğim için ve hatta bebek için cinsel ilişkinin oldukça yararlı olacağını söyleyince sorun kalmadı

Back
X