- 12 Mart 2013
- 162
- 11
- 48
- Konu Sahibi memleket_hasreti
-
Hayır bebeğe bir şey olmaz. Ama doktora gitmen gerek. Sıvı kaybediyorsun. Biraz serum desteğiyle kaybettiğin sıvı ve elektrolitleri geri alırsın.
Ama dışarıda yemek yemekten vazgeçmen en iyisi. Hamilelikte sağlıklı beslenme her zamankinden önemli.
Eğer kan ilacı yada demir ilacı alıyorsan beni de o kusturuyordu. Resmen kendimden geçiyordum, serum takmışlardı. Sonra doktorum midede değil bağırsakta çözülen bir ilaç verdi sorun geçti.
Allah'im! mide gribi..
ya da simdilerdeki ismi istanbul gribi.
ne cektim sundan..
benimki bir gun surdu ama oluyorum zannettim hicbirsey yiyemedim suyu bile tutamadi midem. ishal de cabasi.
ates olmuyor ama cok ilginc, sadece titriyorsun, usuyorsun.. sonra kendiliginden geciyor.
aniden geldigi gibi aniden kesiliyor sadece ishal kaliyor. tabii bunyeye gore degistigini gozlemledim, bazisi bir kac gun yatiyor.
yalniz bulasici.. muhtemelen gittigin yerlerdeki insanlardan ya da hasta calisanlarin getirdigi servislerden bulasmistir sana da..
cok gecmis olsun, esine gecmemesine dikkat et diyecegim ama geciyor malesef..
doktora gitmeni tavsiye ederim, bebegin icin.
Arkadaslar 18 haftalik hamileyim hamilelik boyunca sadece 1 kere istifra etmistim oda 6 hafta önceydi 2 gün önce eşimle dışardaydik sabahinda kahvaltimi ettim oglende disarda çorba içtim bide bardak misir yedim.saat 5 gibi uyku çöktü eve döndük hemen uyudum 7 gibi kalktım ve kalkmamla istifra etmem bir oldu ama 3 kere arka arkaya ilk defa boyle oldum dusumu aldim sonra sıtma tuttu bide atesim yok ama yanaklarim alev alev yanıyor 1. Gun boyle gecti sabah kalktim tam 1 kilo vermisim 2. Gun de sabahtan 1 dilim peynir ekmek yiyebildim . Oglen de 2 kase corba akşam salata ve butun gun basagrisi cektim biraz once tartildim bi 700 gr daha vermisim şimdi acaba ben zehirlenmis olabilirmiyim 2 gunde 2 kiloya yakin kilo verdim bebege zararı varmidir .
Geçmiş olsun.Arkadaslar 18 haftalik hamileyim hamilelik boyunca sadece 1 kere istifra etmistim oda 6 hafta önceydi 2 gün önce eşimle dışardaydik sabahinda kahvaltimi ettim oglende disarda çorba içtim bide bardak misir yedim.saat 5 gibi uyku çöktü eve döndük hemen uyudum 7 gibi kalktım ve kalkmamla istifra etmem bir oldu ama 3 kere arka arkaya ilk defa boyle oldum dusumu aldim sonra sıtma tuttu bide atesim yok ama yanaklarim alev alev yanıyor 1. Gun boyle gecti sabah kalktim tam 1 kilo vermisim 2. Gun de sabahtan 1 dilim peynir ekmek yiyebildim . Oglen de 2 kase corba akşam salata ve butun gun basagrisi cektim biraz once tartildim bi 700 gr daha vermisim şimdi acaba ben zehirlenmis olabilirmiyim 2 gunde 2 kiloya yakin kilo verdim bebege zararı varmidir .
Teşekkür ederim allah razi olsunGeçmiş olsun.
Rabbim Bebeğinizi saglikla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kusma hamileliğin ilk zamanlarında oluyor ama kisa zamanda fazla kilo vermissiniz, bu sebeple doktorunuza gorunmeniz iyi olabilir. Bebeğiniz iyidir üzmeyin kendinizi, tedbir amaçlı söyledim doktor konusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?