Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Hurrem arkadasim cok sagol ins. mevlam tamamina erdirir.

Doktora gittim bebisim yine gozukmedi ya. Ama doktor olabilir dedi kan tahlili yaptirdim sonuc 689.49
yani 4 haftalik olabilir. doktorum onceden dusuk gecirdigim icin onlem almak icin dusuk onleyici hap ve igne yazdi. Bugunden itibaren kullanmaya basliyorum.
10 gun sonra 14 mart cumartesi gunu sabah kontrole gidecegim ins bebisim gosterir kendini....

Arkadaslarim aksama girerim yine ben dinlenmeye cekiliyorum oldumu haydi kalin saglicakla...yerimseniben

güçlüyüz çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hergün açıp bakıyodum senden haber varmı diyee sonuda müjdeyi verdin darısı isteyen herkeze

slm kızlar bende aşılama yaptırıyordum 3.5 yılık evliyim allaha şükür tuttu daha ilk aşılamada daha bugun öğrendim hamile oldugumu allah isteyen herkee versin

canım bebegin gözükmemesi normal çünkü daha yeni bi gebelik dah küçük annesi..... bu arada ilaçlrını kulan minik bebişde yorma dinlen benim görümceminde ilk ay gözükmediydi oda korktu tabi ben bildigim için nlattım korkmaması gerektigini şimdi 2 yşında ha bde güçlü ilk aylarda gebeligin ayva ye bunu peygamber efendimiz bile söylemiş ayva bebegi güzel yapıyo ye gerçekten benim abimin hanımı hep öyle yaptı ay çok güzeller maşallah mavi göz beyaz ten kumral kız oglanda sarışın güzelim gerçekten ye tammmı peygamber efendimizde önerdigine göre hamile bayanlara bi hikmet vardır

Son düzenleme:
gazmem senide tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin büyüdügünüde görürsün inşallah

canım çok tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı da nasip eder. darısı bizlerin başına.ne güzel bebişine kavuşmuşsun. umarım biz de o mutluluğu yaşarız ben de 8 ay önce bi kimyasal gebelik yaşamıştım.düşük oldu.şimdi tedaviye başladık. yumurtlammda problem çıktı biraz. bu ay klomen kullandım bi yumurtam oldu bakalım yarın çatlatma iğnesi vurulcam. send e klomen ve iğneyle hamile kalmışsın.o yazdığın iğneler ne içindi biri çatlatma diğeri ne içindi. faydasını görmüşsün. olmazsa ben de bidahki ay hem klomen hem iğne kullancam. belki seninkiyle aynıdr. sonu bebk olsunda. senin yumurtlamnda problem varmıydı.tedavi sayesinde kaç yumurtan olmuştu. ya benim bu ay bitane. bidahki ay daha çok olur da şansım artar inşallah

güçlü şükür buldum seni canım fazla yorma kendini güzelim tamammı kurs ve doktor fazla gelir bu aralar unutma seni seviyoruz bize dua et tatlım ok

sweetbaby ben pazartesi iğne vuruldum güçlünün yazdıgı iyneler çatlatma iğnesi inşallah hamile kalırsın güzelim

Ozlemnaz ilgin ve alakan icin cok sagol canim.

Gazmem ve sweetbay, sizlerde sagolun allahim isteyen herkese yasatsin ins. Nisa canim zaten bu aralar ayvayi cok seviyorum niyeyse :)) gozum hep ayvaya gidiyor marketlerde aliyimda bolca yiyeyim ins. Sweetbaby aynen bende de dusuk oldu ve sonrasinda yumurtaliklarim tembellesti ilk klomen tedavisi olmadi ikincide oldu allahin izniyle canim darisi tum isteyenlere olsun..:CüvCüv:

Herkese saglikli gunler diliyorummm Allahim Nisa ve turkan arkadasiminda dileklerini dualarini kabul et ve bebislerinin haberini yakin zamanda ulastir.. Aminnn:Saruboceq:
Sizleri cok seviyorum yaaa bukadar samimi ve guzel dilekleriniz inanin beni cok duygulandiriyoru, iyiki varsiniz,:asigim: artik bu forumden kopamiyorum... :hooray:

iyi canım bol bol ye afiyet olsun yarasın hamilelik ilereyincede haftada bigünde olsa balık ye oldumu beslenmeye dikkat bebiş için ya arkadaşlr bende siteden çıkamıyorum bagımlılık yaptı önceden çok cnım sıkılıyodu şimsi iyiyim aklıma estikçe burdayım cuma günü pek giremeyebiliriim kardeşlerimide alıp kızılayda gezcez stres atcaz yazın zaten kardeşim askere gitcek hiç vakit geçiremiyodum anımız olur gitmeden türkan bulmuşsun güçüyü iyi kolay bulabildinmi

bide arkadaşım benim ismim yeşim nisa ismi dogacak kız çocugumun ismi inşallah rüyada senin kızın olcak isminide nisa koycaksın diye yaşlı bi ses duydum bizde eşimle karar verdik kız olursa nisamız olcak nisa kuranda kadınlara indirilmiş bi süreymiş anlamı kadın hayırlı kadın demekmiş rüyadan sonra araştırdım

Canım çok tebrik ederim gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah annesi..
Bende bu ay klomen kullandım ve ovitrelle iğne yapıldı çok merak ediyorum oldumu acaba birkaç gün içinde belli olur.
İinşallah bizlere uğur getirirsin canım..yerimseniben

buldum canım senin sayende ben arar dururdum bu arada benim yegenimin adı nisa canım bi şeker sorma maşşallah ğörsen yersin onu ben bakıyorum bana anne diyor senin kızında tatlı olsun ömrü uzun anne ve babalı olsun inşallah ben genelde evdeyim o yüzden k kulubü hep açık arada bir odaya girip bakıyorum yoksunuz gidiyorum kızlar kendinize iyi bakın anne adayları veeeeeeeeeeeee anneler tabi

saol türkan inşallah bizimde az kaldı benim igne vurulalı bugün 14. günüm salıya kadar atlatırsam bende umutlanacam adet olmam inşallah sende olma ha

inşallah olmassın bebegim ama ben olucam içimden öyle geliyor nedense folicasit kullanıyormusun sen bana doktor bebek olursa düşmesin diye kullan dedi kullanıyorum sende kullanıyormusun canım taze anne nasıllar efendim bakim iyimi yoruyormu kendini yoksa ceza veririm haaaaa yorma kendini

Canlarim merhaba, evet bende folikasit kullaniyorum canim zaten hamile kalmadan oncedende kullaniyordum.
Bugun kalcamdan igne vuruldum dusuk tehlikesi icin, aciyor hala. siz nasilsiniz hadi bakalim yesim arkadasim nisa ismide cok guzel ins. ruyan gerceklesir ve bebisine bu ismi koyarsin canim
Kurstan yeni geldim yarinda gidecegim ama haftaya izin isteyecegim cok yoruluyom kontrole kadar gitmeyim bari demi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…