Hurrem arkadasim cok sagol ins. mevlam tamamina erdirir.
Doktora gittim bebisim yine gozukmedi ya. Ama doktor olabilir dedi kan tahlili yaptirdim sonuc 689.49
yani 4 haftalik olabilir. doktorum onceden dusuk gecirdigim icin onlem almak icin dusuk onleyici hap ve igne yazdi. Bugunden itibaren kullanmaya basliyorum.
10 gun sonra 14 mart cumartesi gunu sabah kontrole gidecegim ins bebisim gosterir kendini....
Arkadaslar merhabalar,
ben 1,5 yillik evliyim ve 1 dusuk yasadim. Simdi ise klomen pregnyl ve ovitrelle tedavisinden sonra (yumurta catlatma) allahima sukurler olsun ki hamile kaldim. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Ama korkuyorum ins. bebisim birakmaz beni karnima kramplar giriyo vajinam sizliyor neden olabilir. Korkum Bu agrilar yuzunden. Simdi ozel hastaneye gidecem kontrol icin kendi doktoruma ulasamadim..
Testte 2 cizgi gorunce nekadar mutlu oldum anlatamam, ki hala inanamiyorum gercek olduguna.:1shok: Allahim ne olur saglikla ve hayirlisiyla sag salim dunyaya getirmeyi nasip et:Saruboceq::Saruboceq:
Burdaki butun arkadaslarima da bu sevinci yasat allahim onlarinda yuzlerini guldur bebislerini ver karinlarina tez zamanda...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Buradan arkadaslarim sizlerle hamileligim hakkinda gelismeleri aktaracagim:1closedeyes:
haydi yalniz birakmayin beni tamammikaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?