Nisa arkadasim hadi hayirlisi ins. cift cigiyi gorursun canimmm.
Sizlerinde kandilleri mubarek olsun. Kayinvalidemler sevindiler tabi ama ben dedim dusuk tehlikesi olabilir diye haftaya belli olacak dedim. Hep dua edermis eltim ile beraber hamile kalalim diye duasi kabul olmus
kızlar teşekkür ederim, çok samimisiniz, ben özel bi tedavi görmüyorum bütün tetkik sonuçlarım normal ama 5 aydır korunmamamıza rağmen bebek olmuyor, anlamış değilim, sizce ne olabilir?
Nupeldared arkadasim jinekologa git ve muayene ol belki senin yumurtaliklarinda bi sorun veya esinin sperm kalitesinde vardir cocuk istiyorsaniz eger bir an once tedavi olmaya bakin canim Oyle beklemeyin oki
canım eşim baktırdı normalmiş, ben de gittim doktor bi şey demedi, her şey normal gözüküyo, 2 ay yasmin kullandım onun etkisi 5 ay devam eder mi bilmiyorum, bu ay adet görürsem tekrar gitmeyi düşünüyorum
Tamam canim hayirlisi olsun bakalim. Esin yinede keciboynuzu tuketsin
keciboynuzu kuru var ibrahim saracoglunun websitesinde. Sende sogan suyu kurunu uygula biz 2 ay keciboynuzu kurunu uyguladik ve sonuc allahima sukur pozitif
kandan test yaptırdım ama sonucu yarın alacagım eve gelince az kanamam oldu galiba adet olacam... moralim bozuk sonucu alınca haber verırım ama umudum yok hayırlısı turkan artık senın hayırlı haberlerını alırız inş.
moralini bozma canim ya. hayirlisi boyleymis demekki. Uzulup kendini yipratmaktan baska bisey degil yaptigimiz degilmi canim. Moralin iyi olmasi lazim. Psikolojinde tabiki.
Gonlunu ferah tut rabbim ins verecek siz calismalara devam edin. Pes etmek yoooooooooooooooooookkkkkkkkkyasakkelime