Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Ben kurs zamanlari giremiyorum kizlar soyledim ya, ama onun haricinde burdan baska biyer olmam yani... Timammi:icecream:

Arkadaslar ben geldim ama siz yoksunuz, neyse onemli diil yarindan sonra gorusmek uzere, ben yorgunum uykum var yatacagim. Sonra gorusuruz saglicakla kalinnnnn kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile2

Bencede arkadaşım kurslara ara ver yorulma biraz büyüsün bebegin dinlen türkan canım geldim ama siz yoksunuz ama gönüller bir dedim ya benim yanımda çok tatlı bi kız var onunla oynadım adıda nursima

olsun sonradan okuyorum mesajlarınızı tesadüf edemiyorum size cumartesi görüşelim güçlü kendine dikkat et canım ok sizi seviyorum yegenim var nilüfer 2 ay önce hamile kaldı tedaviyle ben onun sayesine sizi tanıdım allah razı olsun ondan böyle güzel insanlarla tanıştm onuda öpüyorum oda yazıyor arada bir belki tanıyorsunuzdur öptüm

olsun sonradan okuyorum mesajlarınızı tesadüf edemiyorum size cumartesi görüşelim güçlü kendine dikkat et canım ok sizi seviyorum yegenim var nilüfer 2 ay önce hamile kaldı tedaviyle ben onun sayesine sizi tanıdım allah razı olsun ondan böyle güzel insanlarla tanıştm onuda öpüyorum oda yazıyor arada bir belki tanıyorsunuzdur öptüm rica ederim ablacım herkez birbirine destek oluyorsunuz çok güzel bişiy iyiki sana söyleyip açmışsın senin içinde iyi olmuş herkez senin gibi biriyle tanıştıgı için çok şanslılar bence herkeze çok çok slm

ablacım senide çok seviyorum ben inanıyorum ki sende bir gün bu güzel insanlara güzel haberi vericeksin ama önce bana vericeksin ben önce sana haber vermiştim

tebrikler canım.bebişin sımsıkı tutunur sana inşallah.stres yapıp moralini bozma sakın.bende 7haftalıkken aldırmak zorunda kalmıştım.endişeni çok iyi anlıyorum.bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah.güzel meleğini kucağına alıcaksın.

güçlü karın altında çok ağrım var yürüyünce dahada çoğalıyor hiç olmazdı böyle ağrı sendede oluyormu şuan yada öğrenmeden önce kafama çok takılıyor ilk defa oluyor böyle

Turkan arkadasim benimki cok fena kramplardi. giriyor ve cikiyordu. bazen ayakta ikende oluyodu gece de oluyordu, nezaman nicin oldugunu bende bilmiyorum ama evet cok aci verici.
Funda arkadasim cok sagol canim rabbim ins eger istiyosan sanada versin en kisa zamanda bir bebis.
Kizlar kusura bakmayin bugun hic giremedim, ama yarin butun gun evdeyim
dinleniceeeeeeeeeeeeeeeeem banyo yapicam ohhh mis gibim oturcaz bebisimleeee
delikafadulden hihoyyyt

canım sağol verdiğin cevap için nasılsın iyimisin sen buraya geçtin bizde valla burdan çıkamıyoruz yani nisa zaten yok hiç girmiyor sen yoksun sıkıldım ya diger kızlar yazmıyor nerdesiniz kızlar

MERABA CANIM, iyyim sen nasilsin..

KIZ DIYORUM YA KURS VAR DIYE NAPIIIM. ama bu hafta gitmicem iste bakalim..

simdi namazimi kilip ignemi vurulmaya gidicem oki, gorusuruz yine

GUCLU.Z canım hayırlısı olsun cok sevındım adına..bende gecırdım senın tedavıden bız yarıda bırakmak zorunda kaldık ama sonra surprız yaptı oglum bıze cıkageldı...içini ferah tut,bu hamılelıımden once bı kayıp gebelıım oldu ve bu yuzden cok ewhamlandım bunada bişi olcak dıe...ama anladımkı bosuna evham yapmısım...Allah saglıcakla kucaına almayı nasıp etsın canım..artık hamışlıın tadını cıkartmaya bak...:))))

adet sancıları ilk haftalarda görülüyor, korkma hatta benim ilerleyen aylarda bile oluyordu...kanamam da vardı...üzülme bebeğinin yiyecek ekmeği suyu varsa dünyaya gelir, kimse mani olamaz...Hayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Bride ve siribron arkadaslarim cok sagolun allah razi olsun icimi ferahlattiniz, agrilar yani sira bir ruya gormustum ruya tabirine baktim bir ruyam cocuk dogacak diyor diger ruyamda cocugunu kaybedecek deyince bugun gercekten cok uzuldum, allahima cok dua ediyorum sagolun sizlerde..

Bakalim kontrolden sonra ins biraz daha rahatlarim sonuclarim ins iyi cikarsa

yok kiz ne unutmasi ben girdigimde siz yoksunu napiyim...
bende yazip kapatiyorum, hiiccc ne yapimm bisi yapmiyom bolca vitamin ve hap iciyom iste...

ArkadaŞlar dÜn gıremedım dÜn eŞım ek ıŞte ÇalıŞtı bende ona yardım ettım oyÜzden yoktum bıde nette sorunmu var ben gıremıyorum klomen ve prengy kullnanların yerıne benım adet gÜnÜm geÇtı ıgneyı vurulalıda 17. GÜnÜm yrın veya salı test yptırcam bol bol dua edın tÜrkan gÜÇlÜ ayrıca kndılınız mÜbarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…