Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

saolun kızlar hele şükür kavuşturana ben 21 agustosda sezaryan olacam bu gidişle bebek ters duruyo çünkü bende inş burdan yazarım bebegim emre ve ahmet bebek gibi büyüyüşünü

Insallah canim, allah kolaylik versin, insallah sorunsuz bir sekilde saglikli olarak dogum yaparsin. Kiz ne cabuk gecti hamileligin zorda olsa tamamladin allahin izniyle
Insallah bebegine sag salim kavusursun bizi haberdar etmeyi unutmaaa

kızlar sezaryan tarihim öne alındı perşembe sabahı 6 da hastanede olcam ayrıca bebegim dönmüş ama şansa bırakmıyo doktor riskli oldugu için alcam dedi dua edin benim için... biraz toparlanınca yazarım sizlere öptm byyy

Nisacim... a.s.
Dogum dun gerceklesti sanirim.. :teselli: Gozun aydin ins. hersey yolunda gitmistir.

Ins. bebegin ve sen sagliklisindir.:Saruboceq:
Allah sifa versin tez zamanda toparlarsin ins.

Bebisi opuyorum isminide yazmayi unutmaaa :ecrin_bebek:
saglicakla kalinnn

merhaba kızlar özledim sizi...
nisacım inşallah sen ve bebeğin sağlıklısınızdır, bize yazmayı unutma allah yardımcın olsun...
güçlücüm emre nasıl onu da çok öptümmm...

Nupeldared, biz cok iyiyiz, emrenin alt 2 disi cikti usttende 1i cikti digerine az kaldi. Emekliyor iste yerinde durmuyor hic, birsuru sey konusuyor felan derken gunler boyle gecip gidiyor ahmet bebek nasil kac aylik simdi gelisimi iyimi?

güçlücüm maşallah oğluna, Allah bağışlasın, ahmet de iyi, 7,5 aylık, yavaş yavaş desteksiz oturmaya başladı, diş ve emekleme yok henüz, sabırsızlanıyorum :)) Allah bebişlerimizle ilgili tüm güzellikleri sağlıkla yaşatır inşallah, görüşmek üzere...

kızlar ben 18 agustosta dogum yaptım. bugün 6.günümüz bitti. agrılarım oldugu için normal dogum başlamak üzere dedi doktorum kalp ritmide biraz iyi degil dedi sezaryanla aldı ilk 3 gün zor geçti agrı falan ama şimdi şükür iyiyim. bebegim 3kilo 190 grm dogdu.190 gramını verdi bide sütüm gelmedi 2 gün şimdi az az geliyo maşallah şimdi bebegim 3kilo bundan sonra alır dediler inş. adınada nusrat talha koyduk.iyi dileklerleriniz için çok saolun kızlar ama biraz zor uyku düzeni falan yok ya kaç gündür uykusuzum ama düzelir daha oda dünyaya alışmaya çalışıyo onun için herşeye deger eşimde çok mutlu onu böyle görünce herşeye deger gerçekten herkes 6 yıldır bekledigimiz geldi diye bayram ediyola görseniz bi ilgi bi ilgi şaştım herkes çok mutlu ... çok uzattım neyse öpüyom sizi ve bebişlerinizi

Nisacim iyi oldugunuza sevindim. Cok sukur bak Mevla bu guzel gunleri gosterdi sana ve ailene.. Talhacikta iyiymis masallah. Ilk hafta sut sorunu oluyor canim merak etme sakin endiselenme, uzuntu ve stres sutunu azaltir, herzaman pozitif dusun ki hersey yolunda gitsin.. Talha bebegi opuyoruz sanada acil sifa diliyorum canim saglicakla kalin

bu aralar gorunmuyor ama Darisi ahseneceme

saolun kızlar ama bu bebek hiç durmuyo mafoldumben şaka bi yana biraz zorlanıyorum ona bakamayacak gibi hissediyom ilk haftalar ondandır düzene girer diyorum ama yinede tedirginim sizde ilk haftalarda zorlandınızmıydı bide gaz problemi oldumu olduysa ne yaptınız kızlar acil yardım

Canim endiselenme daha bebis yeni dogdu bikac ay surer bebisin dunyaya ve sizin duzeninize alismasi tabiki zaman alacak..
Gaz sorunu bizdede vardi, bebegi kendi koluna karninin ustune yatir veya ust bacagina karni ustunde yatir bunlar biraz olsun rahatlatiyor onun disinda ise, evinizde aspirator varsa aspiratoru ac bebegin eger agliyorsa sebebsiz yere susar. Cogu bebek Anne karnindaki sesleri aradigi icin aspirator veya sac kurutmanin cikardigi sesleri duyduklari an susuyorlar. bir dene ve ise yariyormu haber et oki
kolay gelsin canim opuyorum sizi

nisacım ben 14 günden itibaren rezene çayı veriyordum, sade içmediği için mamasına katıyodum, bi de zinco (damla) veriyodum, 3 aylık olunca rahatlarsın, ahmet de sürekli ağlıyodu, Allah yardımcın olsun canım, çok öptüm....

saolun kızlar güçlücüüm bacaklarını karnına yatırıyorum dedigin gibi biraz rahatlatıyo bide rezine çayı duydum görümcem kızına vermiş 3 çay kaşıgı falan bende alınca vercem bide zinko damla verdiler 15 günden sonra kullancam dedigin gibi düzene gircek gibi alışıyoz yavaş yavaş bir ay sonra daha çok düzene girer biraz moralim düzeldi saolunn kızlar bu bayram çifte bayram bizim için bebegimiz kucagımızda Allah ın izniyle şükür valla herkese slm öptm sizleri ve bebişlerimizi

kızlar size şok olacağınız bi haberim var, henüz eşimden başka kimse bilmiyor, ben hamileyim. sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum ama artık karnıma yerleşti ya gitmesini istemiyorum, geçen hafta keseyi gördük, inşallah bu hafta kalp atışlarını görecez, çok zorlanıyorum, hem ahmete bakmak, hem bulantı, halsizlik, ölüyorum nerdeyse, neyse hayırlısı, dua edin bana.....

ha bu arada karnımdaki yanlışlıkla oldu, emzirmiyorum ya ondan sanırım, hiç beklemiyoduk, ahmet zamanında istediğimiz halde bir kaç ay olmadı, inşallah sağlıklıdır bu bebek....

Kizzzz niye dikkat etmediniz, hicmi kendini dusunmedin :))) lmaz:
eziyeti cekecek olan sensin bak baslamissin bile... Allah yardimcin olsun kardesim ne diyim valla, demekki dogacagi varmis hayirlisi olsunnn valla ben 4 sene felan dusunmuyorum..

canım yumurtlama tarihini karıştırınca böyle oldu ( ben avukatım ama evlilik nedeniyle işime ara verdim, iki yıldır çalışmıyorum, bu ay tekrar büro açacaktım, bütün planlarım altüst oldu, bunalıma girmekten korkuyorum, zaten hamileliğim kanamalı, yatakta geçti, bi tane bakıcı tutacam artık ahmete bakması ve ev işleri yapması için, tabi öyle birini bulabilirsem ((

ya kızlar çok kötüyüm ya mide bulantısı, baş dönmesi, bugün başımı kaldıramadım, hep ağlayasım var, ağlıyorum habire, ama doğuracam bu bebeği allahın izniyle, çünkü minicik yavrum, ona kıyamam...

Canim uzme kendini olmus artik, olmusa care yok.. Tabiki doguracaksin sen uzme SIKMA canini.. Eger cok agri gecmiyorsa hamileligin yine hayalini gerceklestirebilirsin en azindan 8 ay boyunca calisirsin, hem psikolojinde duzelir yani.. Bence moralini yuksek tut ve azmini kaybetme eger bu seferde is hayatina giremezsen 2ci dogumdan sonra daha da zorlasir.. Hersey gececek yoluna girecek die pozitif dusun ve allahin izniyle islerin yolunda gitsin tamammi..

Haydi allah isini kolaylastirsin kendine ve bebislerine iyi bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…