Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

kızlar selam, ben geldim :)) Ahmet iyi, 2,5 ayı aştı, ama meme almadı hiç, mamayla besliyorum, sütümü sağıyodum bebek emmediği için kurudu artık. Neyse hepinizi öpüyorum

bende 1 dusukten sora hamıle kaldım bu hamılelıgımdede dusuk tehlıkesı var bende kızımla cok konustum sıkı tutun bırakma benı suan 5 aylık oldu cok mutluyum darısı olmayanlara<

Maaşllah canım çok güzel..bende ilk bebğimi düşürdüm.şimdi ikincisine hamileyim 1 aylık ama düşük tehlikesi varçoook üzülüyorum.sen bu dönemi nasıl atlattın?

kızlar selam, ben geldim :)) Ahmet iyi, 2,5 ayı aştı, ama meme almadı hiç, mamayla besliyorum, sütümü sağıyodum bebek emmediği için kurudu artık. Neyse hepinizi öpüyorum

Selam canim masallah biz 5 ayligiz, benimde sag gogsum kurudu aynen emmedigi icin sagiyordum ve sut cekildi. Sadece sol gogsumde sut var hem onu emiyor hemde aptamil mama destegi veriyorum bakalim. Sagliklari yerinde olsunda gerisi onemli degill
Nisa hamilelik nasil gidiyor hersey yolunda mi??

hoşgeldin nupaldared maşallah oglanlar büyüyoama niye meme almadı bu oglanlar... güçlücüm saol canım benim şimdilik güzel gidiyo maşallah benimkinede oglan diyo doktor bu sitenin bebekleri oglan olcak heral güçlü...benim 20 haftalık oldu inş sag salim geri kaln hafta larıda attlatırım dua edin bana kızlar oglanları öpün benim için by

insallah nisacim az kalmis kiizzzz zaman ne cabuk geciyo. Daha gecen hamileyim yazmistin 20 haftalik ne zaman oldu :) hihihi
benim oglanin dilinin alti bagliymis yani kalin bir zar varmis yeni fark etti doktorlar. Nupeldared belki seninkinde de vardir benimki herhalde o yuzden ememedi, ama ben plastik meme ucu ile emzirebiliyorum. Gogus uclari olmayanlara iyi bir cozum bu aklinizda bulunsun, eczaneler ve marketlerde bulabilirsiniz

nisacım Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin, bebeğini korusun. Güçlücüm her şeyi denedim emmedi, artık hiç süt vermiyorum, sağınca da çıkmıyo zaten, emre bebeğe kocaman öpücükler...

güçlü bide bana sor o zaman geçiyomu diye hep elim kulagımda tedirginim hep dua ediyom inş hayırlısıyla atlatırım bebegimi koklarım ayrıca emre bebegede geçmiş olsun peki konuşmasını falan etkilermi bu sordunmu canım ne gibi etkisi var emreye inş öenmli bişey degildir...nupaldared sende saol canım iyi niyetin duaların için inş canım şimdi yazarken kımırdıyo nasıl mutluluk verici bişey....

Nisacim tabiki canim insanin kendisi olunca zaman gecmek bilmez ama disardan biri icin cabuk geciyor gibi geliyor :))) doktorlar konusmasini etkiler diyorlar ama ben inanmiyorum simdiden bile konusuyor gibi birsuru ses cikartiyor canim oglum.. Hayirlisi bakalim allahim herkese saglik sihhat versin

inş canım etkilemez konuşmasını emre bebegin ama sen yinede takip et bebeginin konuşmasına yaşıtlarına göre nasıl gidiyo takipçisi ol

Tabiki canim insan cocugunutakip etmezmi hic :)) insallah cerrahi mudahale gerektirmeden bebegim normal konusur, bazi harfleri cikaramaz belki dediler bakalim. Hayirlisiyla ins. normal ve duzgun konusur.

Hepinize sevgileerr

güçlücüm geçmiş olsun canım, bence emrecik iyi konuşur endişlenme, bizim de bebeğin nefesinde problem var , gelecek ay kalbine bakacaklar, inşallah bi şeyi yoktur. Allah tüm bebişlere sağlık, şifa versin

tebrik ederim, ağrıların olması normal ilk başta, pozitif düşün ki pozitif olsun canım...sağsağlim kucağına alırsın inşallah meleğini...

Nupeldared, canim ins.bir sorun cikmaz. Kucucuk meleklerin hastalanmalari gercekten uzuyor annelerini elimizden bisey gelmesede.. Allahim herkesin bebislerine saglik sihhat versin, tabi en cok gucu de annelerine versin ins.

kızlar bnde 6hafta 3gnlük gebeyim folik aside basladım sürekli tansiyonum düşüyor ve hep uyumak istyorum bgn dr dn kan ilacı istedim kansızlık vrdı bnde.bebeğimn organları gelişmeye başlamış bnu hafta,allah sağ salim bana bagışlasın bebeğimi

kızlar şu an benim evimde internet olmadığı için giremiyorum siteye .iyisinizdir hepiniz inşallah...bende hiç bir değişiklik yok dualarınıza ihtiyacım var .hepinizi öptümmmm...senağlama

Kizlar nerdesiniz emrecik 6 bucuk aylik oldu, Nisa hamileligin kacinci haftadasin, ahsenecem sende durumlar neler...Nupeldared ahmet bebegin aglamalari gectimi ne var ne yok niye yazmiyosunuzzz

maşallah büyümüş kız oglun valla benimde 6 buçuk aylık maşallah şimdilik herşey yolunda şükür mayısın 29 da kontrolüm var şeker testi yaptırdık normal çıktı bide kalp ve damarlarına baktılar ondada bi sorun çıkmadı maşallah valla o içimde kımıldadıkça mutlu oluyom çok degişik bi duygu allah herkese nasip etsin inş arada yazın ya özlediyonuz kendinizi bakıyom kimse yok çıkyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…