Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

Evet hic dek gelmiyoruz birbirimize, masallah seninde az kalmis canim allahim sagsalim tamamina erdirir bebegine kavustursun insallah.. Cinsiyeti ne soylemedin? Erkekmiydi. Isim konusunda karar verdinizmi. Cok sevindim herseyin yolunda gitmesine.. bizde iyiyiz disimizi cikarmadik herhalde hepsi bir anda cikacak yerleri belli oldu. Digerlerinden ses yok ssssttttttttttt kizlar nerdesiniz

Canım benım bebıŞe erkek dıyo doktor bakalım hayırlısı ısım bellı oldu nusrat talha olcak ınŞ emre bebek dıŞ Çıkarıyo maŞallah bıraz zor olurmuŞ dıŞ Çıkarmak allah yardımcın olsun kolayca attlatsın ınŞ ÖptÜm

Masallah hepimizinkide erkek oldu hehehehe hayirli ve saglikli olarak dunyaya gelip buyusunlurde gerisi bos.. Isminizde guzelmis her iki ismi de kullanacakmisiniz? Dedenin adini mi koyyorsunuz :))))
Insallah mevlam hepimizin cocuguna saglik sihhat versin ve bizlere bagislasin..
Gorusmek uzere saglicakla kalin

amin canım saglıklı hayırlı olsunlar dedigin gibi ... isim konusuna gelince eşim babasının ismini koymak istedi bende kıramadım ama zorlamadı bende talha düşünüyodum ozaman ikisinide koyalım dedik nusrat talha...ama talha deriz inş nupaldared nerdesin... ahsen ecem net yok giremiyom demişti onu anladıkda ne alemdesin sen

kızlar nberdesiniz kafam çok karışık dün doktora gittim dogumdan söz etti doktorum özel hastanede sezaryan diyo ben normal düşünüyodum bide özel hastane fiyatı fazla bilemiyom kafam karıştı bebegime bişey olmasın diyorum ama fiyatda yüksek geliyo bide benim kan cıvılaştırıcı igne kullandıgım için doguma 10 gün kala igneyi kesmem lazım yoksa benim için sakıncalı olabilir kanım durmazmış bide doktorum bunu şansa bırakamayız 5. bebegin 38. haftada alırım diyo..eşimde ben hastan ve doktorlara sorarım araştırırm sen canını sıkma dedi ama olmuyo dünden beri düşünüyorum hangisi bebegim için iyi olcak diye...kızlar sizce doktoru dinlemelimiyim yoksa dogum kendi gerçekleşmesini bekleyip kendi maddi durumumuza uygun hastanede dogum mu yapmalıyım sizde bi fikir verin çok karışık kafam çok ...

Doktoruna sor bakalim sezeryani neden istiyor senin dedigin gibi kan sulandirici igne yuzundenmi, eger bir risk varsa tabiki sezeryan olmalisin, devletin hastaneleri sezeryan yapmiyorlarmi, bende ozel hastanede sezeryan ile dogum yaptim ve bizimki pahaliydi 2 gun icin 1milyar odedik. belki hastane fiyatlari sizin orda daha hesaplidir bilemiyecem. doktorunla iyi konus riskleri ogren hamileliginin durumunu ogren normal dogum yapma sansin varmi yokmu sebeplerini sor.
Sen ve bebegin saglikli olacak iseniz sezeryan daha mantikli sen maddiyati dusunme onuda kocan ayarlasin okadar uzuntuden sonra bukadarcik maddiyati halleder bence, sen sagligini dusun ve kendi doktorunda dogum yap baska yere gitme derim ben, kafanida yorma canim doktorun bence iyi dusunmus okadar dusuk gecirdin riske atmak istememis, sezeryan ile gec iyilesiyorsun ama napalim kaderimizde ne varsa onu cekiyoruz arkadasim.. hakkinda hayirlisi olsun, saglik ve hayirli olani dile hep

bize doktor 2 milyar dedi sezaryana bilmiyom bi kaç doktora fiyat sorcaz özel fiyatda dogumu kaça yapıyolar bakalım ona göre karar vercez hayırlısı düşünmek pek istemiyom bi doktorlarla görüşsünde eşim öyle sagol ilgilendigin için

kızlar selam memleketteydim görüşemedik, özledim sizi, nisacım sen hiiiiiçççç endişelenme hayırlısıyla sağlıkla olur, sen tatlı oğluşunu düşün, boşa stres yapma, güçlücüm emre nasıl, çok öpüyorum onu, ahmet de 5 ay 7 günlük oldu, büyüyolar bebişler maşallah :))

Masallah Ahmet bebege benim oglanda bu ayin sonunda 8 aylik olacak insallah.
Hepinizin Regaib Kandili mubarek olsun, Mevla biz gunahkar kullarini bagislar ve dualarimizi kabul eder ins. Selametle kalin..

Masallah Ahmet bebege benim oglanda bu ayin sonunda 8 aylik olacak insallah.
Hepinizin Regaib Kandili mubarek olsun, Mevla biz gunahkar kullarini bagislar ve dualarimizi kabul eder ins. Selametle kalin..

merhaba güççlüü başlıgını okudun ve sana yazmak istedim biraz geç oldu ama 8 aylık hamilemişsin gözün aydın sag salim Allah kurtulmak nasip etsin hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın insaallah ben bu sitedeyeni sayılırım 2 ay oldu.sürekli bişeyler paylaşıyorum ve yazıyorum.bende hamile oldugumu hissediyorum melegimin benimle oldugunu biliyiyorum.pazartesi testyapacam lüttfen benim için 1 dk nı ayır ve dua ett.haber verecemmm.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşım güçlü dogum yaptı allahın izniyle aldı oglunu kucagına 8 aylık oldu maşallah emre bebegimiz yakında askere gitcek canım inş seninde güzel haberini alırız inş canım allah gönlüne göre versin dualarımız tüm evlat isteyenler için

bebegim_01 kullanıcısından alıntı
merhaba güççlüü başlıgını okudun ve sana yazmak istedim biraz geç oldu ama 8 aylık hamilemişsin gözün aydın sag salim Allah kurtulmak nasip etsin

arkadasim Nisa durumu izah etmis benden once :)) bebisim 8 aylik oldu hamile degilim.
Insallah senin bebisinde sana tutunur ve sonuna kadar birakmaz seni, hakkinda hayirlisi olsun

Güçlücüm bebeğin neler yapabiliyor, onu, seni, nisayı görmediğim halde çok seviyorum sizi.. bi de emre bebeğin gelişimini yakından takip ettik hep beraber, sevdirdi kendini bebiş :))

kızlar nerdesiniz ayrıca canım nupaldared bizde seni ve bebegini çok seviyoruz görmesekde birbirimizi dertlerimiz aynıydı aynı şeyleri paylaştık siz bebeklerinizi kucagınıza aldınız bakalım inş sıra bende 35.haftanın içindeyiz bakalım dua edin bana. bebegim 1 haftadan geri geliyo dedi doktor bir hafta önceki kontrolumde ama bişey olmaz fazla ara açılmasın diyo 2 kilo olmuş maşallah bebeişim bende 14 kilo aldım doktorum nerde kiloların diyo belli olmuyomuş sizin 33 haftalıkken ne kadardı bebeklerinizin kilosu biliyormusunuz kızlar

nisacım Allah yardımcın olsun, tam hatırlamıyorum ama sanırım benim bebiş de o haftalarda 2 kilo civarındaydı, 3,5 kilo doğdu, iyi haberlerini bekliyoruz canım, öptüm

Kizlar kusura bakmayin ben tatile annemlerin yanina geldim Hollandaya. buraya yazmayi unuttum.
Emre bebis emekliyor 2 dis cikardi, emekledigi icin hic durmuyor yerinde. kendi kendine konusuyor hem geveze hemde hiperaktif bir bebek oldu :))) ama cok gulec masallah hepinizi opuyoruz herkese bizden sevgiler, nisacim allahim tez zamanda kurtarsin insallah, kendinize dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…