• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim bebek dogunca kayinvalidemle degil artik kendi evimde yemek istiyorum

Oh valla konu sahibi seni hizmetci bellemisler kendilerine.

Kahvalti yemek bulasik temizlik hepsi sana bakiyor ya hu.

Ben hamileyken evi esim supuruyor yemegi
Annemle kayinvalidem donusumlu gonderiyordu.

Kullandirtma kendini bu kadar.

Inme asagiya yap kendi evinde. Esinde isterse gitsin annesinde yesin sen gitme. Kuserse kussun esin israrci ol

Ay daha 2 aylik hamilesin onca ay birak gidilmez ben artik evimde yicem hamilelikte surekli uyumak istiyorum saatlerimiz uymuyor de

Ben 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun

Moral bozmak gibi olmasın ama bebek olduktan sonra tüm günü orda gecirmeni isteyebilirler.Bebeği sevelim,babaannesinin yanında olsun,sen bebekle ilgilenirken yemek yapamazsın oğlum aç kalır filan...
Vs vs vs. nedenlerle her zamankinden daha fazla orda olmanı bekleyebilir eşin de kayınvaliden de..

Bunu engellemek için şimdiden konuşacaksın eşinle,artık ayrı bir aile olduğumuzu anlamak için yemeğimizi evde yemeliyiz.Arada bir birlikte yeriz ama bu görev haline gelmesin filan diye konuş..

Ha şu da var; bebek olduktan sonra yorgunluktan belki de sen isteyeceksin kv.de yemek yemek..:KK48:

Şöyle anlatayim sabah aşağı iniyorum kahvaltiyi hazirliyorum beraber kahvalti yapiyoruz cikan bulasiklari yikiyorum kendi evime çıkıyorum kendi evimi topluyorum tekrar asagi iniyorum yemekleri yapiyorum beraber yiyoruz onlari da topluyorum aksam sadece uyumak icin yani bir oda olarak kullaniyoruz kendi evimizi. Ve esim bu durumdan hic şikayetçi değil. Hele kayinvalidemin evini temizlemedigim icin üstüne bana kusüyor

Oyyy şiştim, hizmetçi misin sen? Derhal bu olayı çöz olan sana olur söylemedi deme. Kv'ni ve eşini sen tanıyorsun. Güzelce konuştuğunda anlayacaklar tiplerse konuş hemen yarından itibaren evinde yemeye başla. Ama yok anlamaz cinslerse koy tavrını, pişir yemeğini eşin ister yesin ister insin anasında yesin...Yazık sana da bebeğine de.

Cok basit bebek dogdugunda ilk gunler yemegi mecbur kayinvaliden yapicak asagi in ye cik evine 1 hafta sonra ben artik kendimi daha iyi hissediyorum sen bana yemek hazirlayip yorulma evimde bebegim ben ve kocam yicez de 1 gece once esinle bu kararini konus kv ile konustuktan sonrada alisverisinizi yapin
Ne sacma bir duzenmis birak son zamanlarda agirladtim de yavastan cek elini yapsin kendi yemegini bi sure git ye sonra zaten bebekle asagi yukari gezmen mumkun degil
Ayrica sofrayida mumkun oldugunca detaylandir esinin hosuna gitsin lafini edemesin

Hamileyken kalbini kıran midesi bulanıyo diye bi çocuk doğurucan zart zurt konuşan insan bebek doğunca yemek mi yapıcak hiç sanmam . O kadın bebeği göğsüne sardurır bu kızın gene yemek yaptırtır sırf çenesiyle

Baştan kabul ettiniz ama öyle değil mi ?
Baştan belli bir süre beraber yiyelim diye konuştuk ama iş uzadıkça uzadı. Gün icinde kendi evimde durduğum saatlere bile eşim laf edip durdu. Yukarda fazla durma aşağı in annem tek kalmasin gibi bir sürü şey.

Hamileyken kalbini kıran midesi bulanıyo diye bi çocuk doğurucan zart zurt konuşan insan bebek doğunca yemek mi yapıcak hiç sanmam . O kadın bebeği göğsüne sardurır bu kızın gene yemek yaptırtır sırf çenesiyle
Konu sahibinin isi zor oyleyse
Yapabilicegi tek sey ayagini kesmek baska turlu anlamazlar oyleyse ses cikartmadikca kullanirlar yazik yaa insanlarila huzur vermiyorlar su 3 gunluk dunyada

Oyyy şiştim, hizmetçi misin sen? Derhal bu olayı çöz olan sana olur söylemedi deme. Kv'ni ve eşini sen tanıyorsun. Güzelce konuştuğunda anlayacaklar tiplerse konuş hemen yarından itibaren evinde yemeye başla. Ama yok anlamaz cinslerse koy tavrını, pişir yemeğini eşin ister yesin ister insin anasında yesin...Yazık sana da bebeğine de.
Gercekten kararliyim bende artık bunaldim çünkü bu akşam eşimle konusucam ya eşim annem üzülür annemi kırarım diye ödü kopuyor.

Moral bozmak gibi olmasın ama bebek olduktan sonra tüm günü orda gecirmeni isteyebilirler.Bebeği sevelim,babaannesinin yanında olsun,sen bebekle ilgilenirken yemek yapamazsın oğlum aç kalır filan...
Vs vs vs. nedenlerle her zamankinden daha fazla orda olmanı bekleyebilir eşin de kayınvaliden de..

Bunu engellemek için şimdiden konuşacaksın eşinle,artık ayrı bir aile olduğumuzu anlamak için yemeğimizi evde yemeliyiz.Arada bir birlikte yeriz ama bu görev haline gelmesin filan diye konuş..

Ha şu da var; bebek olduktan sonra yorgunluktan belki de sen isteyeceksin kv.de yemek yemek..:KK48:

Yemekleri arkadaşımız yapıyo kv değil

Bazi insanlar maalesef öyle görüyor öyle biliyor. Anne babalar dogru yonlendirmeli iste cocuklarini evlendirirken..
Kavga etmeden yavas yavas anlatin. Kendi yemeginizi yapın evinizde bekleyin esinizi.. sürpriz yapacağınızın sinyallerini verin.
Sizin durumunuzda olan bazi tanidiklarim vardi. Kimisi kendi gelini var hala kendi kayinvalidesine iner birlikte yerler.. kimisi de çocuğu olunca esleri aile olmayi anlayarak kendi evlerinde devam ettiler.
Inşallah en kisa zamanda sizde bu durumu cozersiniz..

Gercekten kararliyim bende artık bunaldim çünkü bu akşam eşimle konusucam ya eşim annem üzülür annemi kırarım diye ödü kopuyor.

Çıt kırıldım mahçup bi şekilde konuşursan asla çözemezsin bu işi.

Burası bizim evimiz yakındada çocuğumuz olucak yerini yurdunu bilsin sende yuvanı bil artık evimizde yiycez yemeklerimizi diyeceksin ve doğru içeri odana gidip yatacaksın

Sakon konışmasına fırsat verme bisüre 5 karış dolaşır spnra mutlu mesut oturur evindr
Erkekler balık hafızalıdır bugün istedikleri şeyi yarın unuturlar

Olduu canım bedava hizmetçi misin sen ?
Birgün sağlığıma kavuşup yeniden evlenip hamile kalırsam tüm hamileyken kullanılan kadınlar için serçe parmağımı bile kımıldatmıycam.

Yarın yeni bi başlangıç yap ve sabah gitme kvye eli ayağı var hazırlasın kahvaltını kendine evinde kahvaltı hazırla geç tvnin karşına uzun uzuun yap kahvaltını
Akşamda evinde yap yemeğini otur ye eşin istiyosa gitsin annesine.

Sen küsmediğin için eşin küsüyo gözün açılmasın diye
Şimdi eşim vardiyali calisiyor uc vardiya yani onun ışte oldugu zamanlarda ben zaten aşağıda kayinvalidemin yaninda olmus olucam gece vardiyasina gittiginde de öyle ne kendimi nede eşimi tamamen ailesinden koparmiyorum böyle birseyi istemem zaten ama bunu esime anlatamiyorum

Bazi insanlar maalesef öyle görüyor öyle biliyor. Anne babalar dogru yonlendirmeli iste cocuklarini evlendirirken..
Kavga etmeden yavas yavas anlatin. Kendi yemeginizi yapın evinizde bekleyin esinizi.. sürpriz yapacağınızın sinyallerini verin.
Sizin durumunuzda olan bazi tanidiklarim vardi. Kimisi kendi gelini var hala kendi kayinvalidesine iner birlikte yerler.. kimisi de çocuğu olunca esleri aile olmayi anlayarak kendi evlerinde devam ettiler.
Inşallah en kisa zamanda sizde bu durumu cozersiniz..
Insallah bu aksam duzelicektir insallah

Şimdi eşim vardiyali calisiyor uc vardiya yani onun ışte oldugu zamanlarda ben zaten aşağıda kayinvalidemin yaninda olmus olucam gece vardiyasina gittiginde de öyle ne kendimi nede eşimi tamamen ailesinden koparmiyorum böyle birseyi istemem zaten ama bunu esime anlatamiyorum

Niyemiş o korkuyo musun yalnızken ha pardon çok bilmiş kvn istiyodur .
Sen evinde kal telefon denen bişey var sancın olur korkarsan ararsın

Çıt kırıldım mahçup bi şekilde konuşursan asla çözemezsin bu işi.

Burası bizim evimiz yakındada çocuğumuz olucak yerini yurdunu bilsin sende yuvanı bil artık evimizde yiycez yemeklerimizi diyeceksin ve doğru içeri odana gidip yatacaksın

Sakon konışmasına fırsat verme bisüre 5 karış dolaşır spnra mutlu mesut oturur evindr
Erkekler balık hafızalıdır bugün istedikleri şeyi yarın unuturlar
Işte belki yaptığım hata burda sakince ona açıklar tarzda konuşmamda

Konu sahibinin isi zor oyleyse
Yapabilicegi tek sey ayagini kesmek baska turlu anlamazlar oyleyse ses cikartmadikca kullanirlar yazik yaa insanlarila huzur vermiyorlar su 3 gunluk dunyada

Benim ailem bu birliktelikten çok çekti 5 yıl sonra annemler çok uzağa taşınıyo ama babam yine babaannemde yerdi çocukken hiç hatırlamam babamı pazarları görürdüm çünkü eve gelmesi gece 1-2 olurdu . Annem bigün isyan çıkardı alıp gidiyorum çocukları ailemin yanına diye ondan sonra aile olduk.

Ben evlenirken ailemin orda kiralık vardı tutturmadılar aynı binada satılık var abime aldırtöıyolar uzağa git nekadar uzak okadar mutlu olursun evinde diye

Eşimde anakuzusunun önde gideniydi off ilkzamanlarmın içine ettiler, evlilik yıldönümünde gidip ailesiyle kutlamadık diye deöedikleri kalmadı eşimle birbirimize girdik pazar gündüz 2de gitsrk gece 2de anca kalkardık. Bide orda kalmadık diye eve gelene kadar kavga.

Bigün gitmiyorum oturmuyorum diye çıldırdım ogün evli olduğunuzu anladı kaç ay önce evden kovdum adamı işyerinde yatıyo kalkıyo gene gitmiyo annesine

Ben çözdüysem herkes çözer

Back
X