Emin olmak için kan testi yaptiracagimVar gibi duruyor
Teşekkür ediyorum inşallah öyleyimdirHayırlı olsunnnnnn
Hamilelikte şidetli bas agrim var neden boyle oluyo iki kzim da olmadi bunda basm catlyoHayırlı olsunnnnnn
Bilmem hiç çocuğum olmadıHamilelikte şidetli bas agrim var neden boyle oluyo iki kzim da olmadi bunda basm catlyo
Hayırlı olsun hamilesin canim gayet 2.cizgiyi gördüm ben)
3 gün sonra yani pazartesi günü bu şekilde oldu testimSilik ama var hayırli olsun inşallah diyelim ama hafta sonu sabırsızlıktan çatlamamak için test yapabilirsin eğer gebelikse günden güne o çizgi koyulasacak, ben sabredemeyip randevuma kadar 7 8 test yaptığımı hatirliyorum
E gayet güzel kaç haftalık bı hesaplayin 5i geçtiyse gidip kontrolünuzu olun inşallah hayirlisiyla3 gün sonra yani pazartesi günü bu şekilde oldu testim
Kan testimi verdim burası ilçe olduğu için dün verdim çarşamba yani yarın çıkacak bakalım dualarında beni de unutma çok korkuyor insanE gayet güzel kaç haftalık bı hesaplayin 5i geçtiyse gidip kontrolünuzu olun inşallah hayirlisiylabebek kesin görünmeyebilir ama kese gorunur altıncı yedinci haftadan sonra bebeği de rahat görürsünüz kalp atışını duyarsınız inşallah doktorunuz yönlendirir bir hafta on gün sonra gel diyecektir muhtemelen görünmediği takdirde
Etmez miyim etmez miyim rabbim saglicakla kucağımıza almayı nasip etsin haber bekeleye isteyene rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallah güzel sonuç alırsın baktın mı kaç hafta olabilirKan testimi verdim burası ilçe olduğu için dün verdim çarşamba yani yarın çıkacak bakalım dualarında beni de unutma çok korkuyor insan
İnternete yazın gebelik hafatsi hesaplama diye bulursunuz bir sürü sayfa var uygulama da indirebilirsiniz ama gerek yok yani internete bakın kac hafta olabilirHesapliyamadim nasıl hesaplamak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?