hamileyim birisi benimle konuşsun sevinemiyorum.........

cimcime22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
237
1
46
Diğer
10 aylık evliyim kaza sonucu hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm çok ağladım hazır hissetmiyorum kendimi benim gibi olan varmı varsa nasıl atlattı bu durumu bana yardımcı olun lütfennn...............

canım hayırlı olsun.neden üzülüyorsun ki rabbim sana ne güzel birşey bahşetmiş...
üzülmek çok acımasızca geliyor bana...
zamanla atlatırsın diye düşünüyorum..bende henüz 21 yaşımdayım...
ilk zamanlar erken olduğunu düşünüp üzüldüğüm olmuştur..
ama şimdi o benim herşeyim oldu...
bence onu benimse ve sev..annelik çooooooooooookkk güzel

bende senin gibi istmediğm bir zamanda hamile kalmıştım.nasıl ollucak,ne yaparm ben diye düşünürken düşük yaptım ve aslında ne kadar mucizevi birşeye sahip olduğumu farkettim.2 ay snra tekrar hamile kalabilidim.Şu an şkürler olsun ki 3,5 aylık hamileym.Bence biraz aslında ne kadar şanslı olduğunu düşün..

teşekkür ederim hiç beklemediğim bir anda gelince şok oldum....Bebek istemiyorum diyerek hamile olduğumu öğrendim zamanlama beni çok sarstı hamilelikten korkuyorum .çocuk bakımından korkuyorum hepsi beni korkutuyor ne yapıcam bilmiyorum

cnm ne kadar büyük bir mucizeye sahip olduğunu bilsen sevinirdin. tüp bebek veya aşılama için uğraşanların yazılarını oku bebek sahibi olmak için ne çabalar harcadığımızı kaybetmemek için neler yaptığımızı okusan. senin o beklemediğin anda gelen meleğin varya allahım böyle bir zamanda nasip ettiyse senin için vakti geldi demektir. canını sıkma ve bu mucizenin tadını çıkar. onu hissetmeye başladığında eminim ki bu duygularını unutup onun için elinden geleni yapacaksın.

bende bu ay çalışmalrıma başladım ama çok istediğim halde kalamadım ama pes etmeyeceğim.sizlerin nasıl oluyor hemen bende onu çok merak edıyorum.biz yapamıyor muyuz acaba:)))bence sevınmelisin o senın karnında buyurken zende yavaş yavaş hazırlanırısn darısı ısteyenlere olsun

bende benzer bir durum yaşıyorum istemeyerek hamile kaldım çok üzüldüm ağladım ama iş işten geçmişti şu an 6.ayıma girmek üzreyim

Sanirm daha yeni ogrendin.. Oncelikle kendini kotu hissetme uzuldugun icin.. Cok normal.. Heyecan, yeni bir sorumluluk, kaygilar.. Endiselenmek esasinda senin hissettigin uzulmek degil..
Biraz buyusun, kalp atisini duy, tekmeleye baslasin.. Asik oluyorsun..
Derler ya Allah 99 merhetinden birini annelerin yuregine ekmistir diye. O sevgi kalbine konuyor bir sekilde..
Ben bosanma asamasinda bir anne adayiyim. Yuzunu gormedigim bebegimi su an hasretle bekliyorum. Ki dusun basinda ne kadar uzulmus olabilirim..
Endiselenme..cok seviceksin onu..

zırlayın zırlayın...
ben de çok zırlamıştım vaktinde
o melekleri dogurduktan sonra bugünki aklınıza tükürceksiniz

bence bebek sahibi olmak için ne emekler çabalar paralar harcayanların yazılarını okuyun o zaman ne kadar şanslı olduğunuzu görüp üzülmekten vazgeçip sevineceksiniz...

doğum öykülerini okurdum saatlerce sitede ama başıma gelince bi anda allak bullak oldu duygularım olmamasından çok korkuyordum çevremde isteyipte olmayan insan da çok rabbim istetmeden verdi bencillik şimarıklık ediyorum ama duygularıma düşüncelerime engel de olamıyorum bi an önce kendime gelirim inşallah..

hmmm seninki daha zormuş benim ilk 10 aylık evliyim daha

artık onu hissetmeye başladım ama çok yeni doğum yaptığım için daha doğum korkumu üzerimden atamadan yeni bir bebek beklemek benim için bir
kabustu yeni yeni düzelmeye başladım daha doğrusu düzelmek zorundayımçünkü bana muhtaç küçük bir bebeğim var
senin bebeğinide Allah bağışlasın senin ilk çocuk mu

canım öncelikle allah kucağınada almayı nasip etsin demek istiyorum hayırlı olsun
bence böyle deme allahın gücüne gider şuan şokta olduğun için böyle mutsuzsun zaman geçtikçe iyiki diyeceksin bence,en güzeli bu mucizenin ansızın gelmesi değilmidir.biliyomusun ben senin yerinde olmak için neler vermezdim eminim benim gibi düşünen çok arkadaş vardır...
minicik bir mucize senin içinde büyüyecek düşünsene bu harika bişey tadını çıkart

Rabbim inşallah bütün isteyenlere nasip eder bende bebek istiyordum ama evliliğimin biraz daha oturması çevreye biraz daha alışmayı istiyordum bi anda hiçç tanımadığım bilmediğim bi şehire gelin geldim evliliğe alışamadan anne olacağımı öğrendim inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…