hamileyim birisi benimle konuşsun sevinemiyorum.........

zırlayın zırlayın...
ben de çok zırlamıştım vaktinde
o melekleri dogurduktan sonra bugünki aklınıza tükürceksiniz

hay agzını opeyım dıcem ama olmayacakaynen cnm bende beklenmedık anda hamıle kaldım sok oldum ama ıstemıtyor degıldım sadece zamanlama erkendı rabbım o zamanı uygun gormus dıyorum hayırlısı boyleymıs ayrıca merak etme her anne bebegıyle buyur zamanla herseyı ogrenırsın belkı baslarda zorlanabılırsın ama anne oldugunu anladıgın anda hayat senın ıcın ozaman baslayacak ve cumlelerımız aklına gelecek SAGLICAKLA al kucagına bebegını ınsallAh

başlık sahibesi gibi ilk çocuğum olsaydı üzülmezdim gibime geliyor ama benim durumun daha farklı

ne olursa olsun...
ilki ikincisi üçüncüsü diye birşey yok arkadaşım
o meleğin tercihi değildi ki ikinci olmak
benim de bi yavrum var
istanbulda yalnızım ailem cok uzakta
hasta olsam ne kızıma ne bana bakacak kimsem yok eşim dısında
ikinciye hamile olsam evet biraz telaş yaparım muhakkak
fakat aldırmak, o cana kıymak aklımın ucundan geçmez...
evlat evlattır
birincisi ikincisi ücüncüsü farketmez

bebeğin o hiç tanımadığın şehirde ve insanlar arasında sabır kaynağı olucak onunla zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacaksın

inşallah çok buyük sorumluluk çocuk başarabilirmiyim bilmiyorum 9 ay sanki hemen geçecekmiş gibi geliyor kafayı yedim sanki

haksılısn ama çalışıyorum ve benim için çok zor bir süreç olacak.bu durumu yaşamamdaki en büyük etken büyük konuşmamdı ama aldırmayı asla düşünmedim

inşallah çok buyük sorumluluk çocuk başarabilirmiyim bilmiyorum 9 ay sanki hemen geçecekmiş gibi geliyor kafayı yedim sanki

bence bunun tadını çıkar çünkü daha ilk hamileliğin ve çok özel bir hal buu.. her anını sindire sindire yaşaa 9 ay geçer ve bebeğini kucağına aldığın zaman evladın ne demek olduğunu anlııcaksın dünyanın belkide en güzel duygusu anne olmak

bebeği hissedince insanın duyguları değişiyor mu tabi erkenden olmamasını istememin diğer nedenide kayınvalidemdi daha bebek olmadan isim koyuyor eşimin kuzeninin bebeği oldu herşeyine karıştı aynılarını banada yapacak

haksılısn ama çalışıyorum ve benim için çok zor bir süreç olacak.bu durumu yaşamamdaki en büyük etken büyük konuşmamdı ama aldırmayı asla düşünmedim

ahh be canım
calişmak benim de çok istedigim bi durum
fakat kızımı baskalarına emanet etme fikri beni eve baglamaya yetiyor
henüz 16 aylık ve buna cesaretim yok
iş her zaman bulunur, önemli olan anneye babaya doymuş huzurlu mutlu evlatlar yetiştirebilmek

konu sahibi ülen seni de zopalıcam heee
ben hamile oldudumu ogrendigimde yapayalnızdım
"henüz çok erken" diye ağlarken teselli edenim bile yoktu
hem de ilk 3 ay eşimi hiç görmedim
teknolojinin es geçtiği manyak ülkenin birindeydi telde bile konusamıyoduk adamakıllı

eşin yanındaysa sarıl ona paylaş sıkıntını
seni rahatlatacak en büyük güç ondan alacağın güven duygusudur

ben çok bencil olduğumu farkettim sadece kendimi kendi rahatımı düşünüyorum çocuk olunca hepi biticeek diye halbuki başkalarının çocuklarını da nasıl severim

bu gece uyumadan once aklındakı tum olumsuz tum dusuncelerı bı kenara at ve karnını oksa bebegınle konus ALLAHIN sana verdıgı bı mucıze oldugunuda dusun bunun ıcın yıllarca bekleyıp uzulen ınsanları dusun ve hamılelıgın tadını cıkar

ben eşimin kafasına attım testi garibim korktu aldıralım dedi saçmalama dedim sonra o hemen moda girdi :)sigarayı bıraktı hemenİ:)

prensees 4 aylık doğum iznimi kullandım sonrasında tekrar işime döndüm bakıcıya bıraktım bebişimi ama eğitim öğretimin başında tekrar bir bebeğim olucak şimdi ne yapıcam bilemiyorum.. ücretsiz izin almayı planlıyorum

cimcime eğer bebeşin akıllı uslu olursa inan bana rahatın hiç bozulmııcak maşşallah diyim bebeğim beni hiç üzmedi darısı başına:)

ben eşimin kafasına attım testi garibim korktu aldıralım dedi saçmalama dedim sonra o hemen moda girdi :)sigarayı bıraktı hemenİ:)

sen o bebeği dogur gör bakalım aşk neymiş...
eşine olan aşk falan solda sıfırın altında binbeşyüz kalacak...
en güzeli de her gün yeniden aşık olmak...
her hareketine her mimiğine...

haydan senın ıcın zor olacak baslarda ama zaten 2.cocuk fıkrımde varsaydı ıkısı bırden cıkmıs olur aradnhayorlısı olsun cnm gule gule buyut bebısını saglıcakla al dıger bebısıde cınsıyetlerı ne

sen o bebeği dogur gör bakalım aşk neymiş...
eşine olan aşk falan solda sıfırın altında binbeşyüz kalacak...
en güzeli de her gün yeniden aşık olmak...
her hareketine her mimiğine...

ona eminim 5 gün tavşan baktım sonra öldü 3 gün ağladım cocuğuma ne yaparım bilmiyorum benim sıkıntım yeni evli olmak millte erken erken die ahkam keserken hamileyim demek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…