prensees 4 aylık doğum iznimi kullandım sonrasında tekrar işime döndüm bakıcıya bıraktım bebişimi ama eğitim öğretimin başında tekrar bir bebeğim olucak şimdi ne yapıcam bilemiyorum.. ücretsiz izin almayı planlıyorum
cimcime eğer bebeşin akıllı uslu olursa inan bana rahatın hiç bozulmııcak maşşallah diyim bebeğim beni hiç üzmedi darısı başına:)
haydan senın ıcın zor olacak baslarda ama zaten 2.cocuk fıkrımde varsaydı ıkısı bırden cıkmıs olur aradnhayorlısı olsun cnm gule gule buyut bebısını saglıcakla al dıger bebısıde cınsıyetlerı ne
haydan senın ıcın zor olacak baslarda ama zaten 2.cocuk fıkrımde varsaydı ıkısı bırden cıkmıs olur aradnhayorlısı olsun cnm gule gule buyut bebısını saglıcakla al dıger bebısıde cınsıyetlerı ne
ona eminim 5 gün tavşan baktım sonra öldü 3 gün ağladım cocuğuma ne yaparım bilmiyorum benim sıkıntım yeni evli olmak millte erken erken die ahkam keserken hamileyim demek:)
prenses çok hoşsun yaa gülümsettin valla:)
ögretmensin sanırım canım
annelik kutsaldır, milli eğitim de halini anlar merak etme :)
hem başbakan değil mi en az 3 cocuk diyen?
daha üstüne para vermeleri lazım doguruyon catir catir diye hey masallaaah
maddi acidan zorluk cekmiyosanız cık ucretsiz izine bi kaç ay
ikisi aynı anda büyüyecek ohh ne güzel...
ayy dogurasım geldi valla sizi böyle gorunce
gidip kocamı bulayım ben
elamelek tşk ederim düşünüyordum ama bu kadar ve beklenmedik bir zamanda olunca sarsıldım
bebeşim erkekti şimdiki kız olucak
ögretmensin sanırım canım
annelik kutsaldır, milli eğitim de halini anlar merak etme :)
hem başbakan değil mi en az 3 cocuk diyen?
daha üstüne para vermeleri lazım doguruyon catir catir diye hey masallaaah
maddi acidan zorluk cekmiyosanız cık ucretsiz izine bi kaç ay
ikisi aynı anda büyüyecek ohh ne güzel...
ayy dogurasım geldi valla sizi böyle gorunce
gidip kocamı bulayım ben
13 mayıs anneler gününde oldu bu kaza:) 2 haftalık daha sanırımcimcime senin bebeğin kaç aylık
oohh yemede yanında yatbı kız bı erkek masallah ıs hayatınada ıkısını buyutup dnersın cnm
ayy bende konusu acılınca ozenıyrum snra vazgecıyorum zaten benımkıde horluyordegıl cocuk cacık olmaz
elamelek hep bana yanlışlıkla hamile kaldım diyince nasıl olur derdim başıma geldi:)
ayy bende konusu acılınca ozenıyrum snra vazgecıyorum zaten benımkıde horluyordegıl cocuk cacık olmaz
10 aylık evliyim kaza sonucu hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm çok ağladım hazır hissetmiyorum kendimi benim gibi olan varmı varsa nasıl atlattı bu durumu bana yardımcı olun lütfennn...............
prenses bize olmuş olan olayı biraz daha acite ediyim.bizdende sana öpücükler.)
benimki horuldamaya başlamadan fırsatı değerlendireyim
öpüldünüz bebekler
siz de gidin yatın gari
elamelek horlamasına bakma sen bir anlık oluverir sen bile şaşırırsın:)
canım diğer yorumları okumadım ama evet biraz erken olmuş ama sonuçta evlisin ve gayet normal birşey....ayrıca biz olmayanlar ne yapalım ölelim mi yaniinan okurken çok üzüldüm senin hamile olduğun için döktüğün gözyaşlarını ben ve benim gibiler olmuyor diye döküyoruz rızkı varmış gelmiş rabbim öyle dilemiş mutlu ol bence sonuçta çocuk sevgi dolu ailenin bir meyvesi olacak işte...Allah korusun rabbimin ağırına giderde başka şeyler olur Allah muhafaza oyüzden boşuna üzülme tadını çıkarmaya çalış derim ben....
anamm korktum kızbende oyle derım yanlıs anlama kuzum bırıncıyı kaza ıle kaldım mıllete atıp tutuyorum hadı 1.anladık 2. ? yok yok cok buyuk konusuyorum ben basıma gelecek yakında zırlarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?