hamileyim birisi benimle konuşsun sevinemiyorum.........

ögretmensin sanırım canım
annelik kutsaldır, milli eğitim de halini anlar merak etme :)
hem başbakan değil mi en az 3 cocuk diyen?
daha üstüne para vermeleri lazım doguruyon catir catir diye hey masallaaah

maddi acidan zorluk cekmiyosanız cık ucretsiz izine bi kaç ay
ikisi aynı anda büyüyecek ohh ne güzel...
ayy dogurasım geldi valla sizi böyle gorunce
gidip kocamı bulayım ben

elamelek tşk ederim düşünüyordum ama bu kadar ve beklenmedik bir zamanda olunca sarsıldım
bebeşim erkekti şimdiki kız olucak

ona eminim 5 gün tavşan baktım sonra öldü 3 gün ağladım cocuğuma ne yaparım bilmiyorum benim sıkıntım yeni evli olmak millte erken erken die ahkam keserken hamileyim demek:)

yahu bebem zıttır et milleti
erken hamile kalırsın yok evliliğin otursaydı da altında kalsaydın öyle dogururdun ne bu acele derler
biraz geciktirirsin "kııızzz bi sorun mu var niye dogurmuyosun?" derler
alemde manyak çok naparsın

prenses çok hoşsun yaa gülümsettin valla:)

ayy bende konusu acılınca ozenıyrum snra vazgecıyorum zaten benımkıde horluyordegıl cocuk cacık olmaz

elamelek hep bana yanlışlıkla hamile kaldım diyince nasıl olur derdim başıma geldi:)

anamm korktum kızbende oyle derım yanlıs anlama kuzum bırıncıyı kaza ıle kaldım mıllete atıp tutuyorum hadı 1.anladık 2. ? yok yok cok buyuk konusuyorum ben basıma gelecek yakında zırlarım bende

canım diğer yorumları okumadım ama evet biraz erken olmuş ama sonuçta evlisin ve gayet normal birşey....ayrıca biz olmayanlar ne yapalım ölelim mi yaniinan okurken çok üzüldüm senin hamile olduğun için döktüğün gözyaşlarını ben ve benim gibiler olmuyor diye döküyoruzrızkı varmış gelmiş rabbim öyle dilemiş mutlu ol bence sonuçta çocuk sevgi dolu ailenin bir meyvesi olacak işte...Allah korusun rabbimin ağırına giderde başka şeyler olur Allah muhafaza oyüzden boşuna üzülme tadını çıkarmaya çalış derim ben....

elamelek horlamasına bakma sen bir anlık oluverir sen bile şaşırırsın:)

esımde korkuyor ılkınıde anlamadık ceket atma muhabetı yanı:) saka bı yana RABBIM herkese saglıklı BAKABILecegı kadar evlat nasıp etsın olduyasada vardır bı hıkmetı

çok haklıınız zamanız oluşu beni çok sartı 2 yıl düşünmüyordum tek seferde olmaz dedim boşuna hormon ilacı içmeyeyim dedim kısmetmiş oldu iki hafta geçti üzerinden öğrendim bebek 2 haftalık olması lazım herşey çok ani oldu yani ...Rabbim inşşallah sizlerede kısmet eder kimseyi çocukla sınamasın kimseni gözünde koymasın

anamm korktum kızbende oyle derım yanlıs anlama kuzum bırıncıyı kaza ıle kaldım mıllete atıp tutuyorum hadı 1.anladık 2. ? yok yok cok buyuk konusuyorum ben basıma gelecek yakında zırlarım bende

melek sakın ola bu hataya düşme ben düştüm ve hemen akabinde böyle bir haberle sarsıldım yanlışlıkta neymiş derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…