Hamileyim Boşanmak istiyorum / Lütfen Yardım

Bunu ben de çok düşündüm..

Bunu iyi düşünün. "gözüm döndü ne yaptığımıbilmiyordum" diye üste çıkmaya çalışıyor bana göre. Gözü dönen adam yumrukları her yere savurur. Ama hamileliğinizden dolay yumruklar bu sefer başka yere gelmemiş. Kavga sebebiniz nedir bılmıyorum, ama bence orda güvenliğiniz yok. Önemli olan siz ve bebeksiniz su anda. Doktora gidip rapor alin.

O halde burda yaptırıp dönmem mi gerekecek?.. burda sadece kadının isteği yeterli.Yasal olarak da 24hafta olarak öğrendim
5-6 sene önce değişen kanunla burada baba imzası olmadan yasal bir sağlık kuruluşunda yaptıramazsınız. 24 hafta mı :KK57: çok şaşırdım 24 haftalık bebek bayağı şekillenmiş olur resmen cinayet olur :KK57: Siz bilirsiniz ben bu konuda bilgilendirdim sadece.

Bunu iyi düşünün. "gözüm döndü ne yaptığımıbilmiyordum" diye üste çıkmaya çalışıyor bana göre. Gözü dönen adam yumrukları her yere savurur. Ama hamileliğinizden dolay yumruklar bu sefer başka yere gelmemiş. Kavga sebebiniz nedir bılmıyorum, ama bence orda güvenliğiniz yok. Önemli olan siz ve bebeksiniz su anda. Doktora gidip rapor alin.
Biletimi kendi elleriyle aldı biraz önce oturup konuşuldu ve sanırım yapabilceği birşey kalmadığını anladı.Ama haklısınız iyi düşünmem gereken bir konu daha önce yaşanmadı ancak birdaha yaşanmayacak da diyemem artk

5-6 sene önce değişen kanunla burada baba imzası olmadan yasal bir sağlık kuruluşunda yaptıramazsınız. 24 hafta mı :KK57: çok şaşırdım 24 haftalık bebek bayağı şekillenmiş olur resmen cinayet olur :KK57: Siz bilirsiniz ben bu konuda bilgilendirdim sadece.
Burada okuduğumu ilettim o vakti bekleyeceğim demedim.O aşamadan sonra karar veremem zaten ben de biliyorum.Biletim yakın tarihte kısa zaman içinde toparlanıp dönüyorum

Burada okuduğumu ilettim o vakti bekleyeceğim demedim.O aşamadan sonra karar veremem zaten ben de biliyorum.Biletim yakın tarihte kısa zaman içinde toparlanıp dönüyorum
Ben size bişey demedim sadece kanuna şaşırdım çok fazlaymış 24 hafta yasal süre hangi ülke sakıncası yoksa merak ettim gerçekten? Siz eğer aldırmaya karar verirseniz galiba bunu türkiyeye gelmeden çözümlemeniz gerekecek yoksa burda aldıramayacaksınız çünkü.. Çok zor bir karar Allah yardımcınız olsun :dua:

Şiddetin hiçbir şekilde bir açıklaması olmaz özellikle hamile bir kadına ancak çocuğu aldırmayın derim. Ailenizin yanına gidin bir süre o zaman diliminde de iyice düşünün tavırlarına ailesinin yaklaşımına bakın boşanmak için kendinize süre tanıyın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben size bişey demedim sadece kanuna şaşırdım çok fazlaymış 24 hafta yasal süre hangi ülke sakıncası yoksa merak ettim gerçekten? Siz eğer aldırmaya karar verirseniz galiba bunu türkiyeye gelmeden çözümlemeniz gerekecek yoksa burda aldıramayacaksınız çünkü.. Çok zor bir karar Allah yardımcınız olsun :dua:
Biliyorum ancak bende emin değilim internette okudum çünkü.Almanyadayım.Yazdığım zaman bebeğin dışarda yaşayamama süreci 24 haftaymış o yüzden o zamana kdr oluyormuş ama bence de mantıksız çünkü hissetmeye başladıktan sonra o işlem yaptırılamaz diye düşünüyorum piskolpjikmen

Aldırmayı konuşurken bile kendime yakıştıramıyorum düne kadar onunla konuşurken bugün onu istemediğimi düşünmesi bile zoruma gidiyor.Geleceği için aklımdan geçirdim doğru ancak yapabilirmiyim bende bilmiyorum kızlar :(

İlk mi bu kadar kavganiz?
Egerki oyleyse,ne bileyim karnindaki bebek icin bir sans daha vermelimisin acaba.
Kesin beni cok kınayan olacak ama pismanligini dile getirmis.yani iste ölee
Anlatmak istedigimi anlatamadim sanirim ama hayirlisi hakkinizda.insallah duzelirde alirsiniz kucaginiza bebeginizi🌸

Pişman olmuşmus vurduğu yumruklari geri alabiliyor mu ,ayni zamanda cocugunada şiddet göstermiş oldu bu nasıl affedilir ...ya o çocuğa Bır sey olsaydı ?ilk 12 hafta çok riskli...cani adam

En mantıklı cevap
Ben bebeğimin geleceğinden ve birgün benden alınmasından korktuğumu dile getirdim malum türkiyede neler dinliyoruz ve insan ne düşünceğini bilemiyor bazen.Cani olsaydm kararım net ve uygulanmış olurdu yeterince kırıldım lütfen bayansınız ve eğer çocuğunuz varsa beni anlayın hiç yaşamadığım birşeyi bi anda yaşadım tanıdığımı sandığım insan tarafından ve bebeğimi sevdiğimi defalarca dile getirdim.Cani değilim lütfen 😢

Çünkü bugün birsürü konuşma gerçekleştirdim.Neredeyse herkes bana yalvarıyor kendisi de dahil.Akşam yaşanan olay toplamda 10dakika sürdü sonrasında kendisi uzaklaştı zaten ama ben bütün gece uyumadım.O an çıkabilseydim çoktan gitmiştim çıkamama sebebim o anlık sinirle birşey yapmamdan korkmuş.Onu artık istemediğimi söyledim.Bugün ailesi de geldi ben size yazdıktan sonra defalarca pişmanlık dile getirdi.Ben boşanmaya karar verdim ve söyledim evet o yüzden herkes suan benimle konuşmaya çalışyor.Babasız bir bebek büyütmek ne kadar doğru olur onu düşünüyordum bu sabah.Şuanda da o kadar çok insan 2.şansı hakeder lafını duydum ki çok iyi düşünerek bir karar vermem gerekiyormuş hissine kapıldım.Kararım değişmedi gidiyorum.Napacağım bebeğimle ilgili kararı da almam için kısa bir zamana ihtiyacım var sanırım
Ben size uzun uzun yazmayacağım. Muhtemelen seni havan değişsin az sakinleş filan diye ailenin yanın gönderiyor. Kötü bir tecrübe yaşamışsın. Şiddete uğramak başlı başına travma hamile iken şiddet çifte travma olsa gerek. Hakkında hayırlısı olsun

Ben size uzun uzun yazmayacağım. Muhtemelen seni havan değişsin az sakinleş filan diye ailenin yanın gönderiyor. Kötü bir tecrübe yaşamışsın. Şiddete uğramak başlı başına travma hamile iken şiddet çifte travma olsa gerek. Hakkında hayırlısı olsun
Kararımı net açıkladım.Belki de öyledir çünkü gitmek konusunda istediğimi yapacağımı biliyor.Kaç gün evde benimle oturabilir? Düşünmeye ve öngörmeye başlamıştır umarım.Ailemin arkamda olduğunu herkes biliyor kimsenin kalbine indirmeden insanca bitirmek benim karakterime yakıştı.Ben de öyle yaptım yeterince anlaşıldı da sanırım..

Back
X