hamileyim boşanmak istiyorum

evlimisinz bilmiyorm ama bnce evlilik benim yaşadıgım şey değil en azından cevremden gorduklerimden..
sabah kalkıyorm işe geliyorum
aksam esim alıyor eve gidiyoruz
yorgun argın yemek yapıyorm yemek yiyorz
mutfagı topluyorm
tabi o buarada dısarı cıkıyor (hemen hemen her gece)
bnmde 7-8 gibi işim bitiyor
saf saf tv izliyorm
11-12 gibi eşim glyor
e haliyle ben uyku moduna geçmiş oluyorm
pazar günleride temzlik çamasır flan 3 aydır dısarı cıkmıyorm
toplasan 10 dk muhabbet ediyoruz

boyle bi monotonluk warmı ya?
monotonluk herkezde var
çalışan biz evli kadınların yaptığı birçok şeyi sende yapıyorsun
senin eşinin eksisi bu yorumda her akşam dışarıya çıkmak
önce bunu halletmeliydin çocuktan önce
bide bu yorgunluklarına çocuk eklenecek
madem bu kadar yoruluyordun yardımcı alsaydın keşke ayda 1 de olsa

artı asıl konunda çok abartmışsın
boşanma sebebi: bi gece eve gelmedi umursamadı bende boşadım
gibi bişey olacak

hamile bir kadınla tartışıp haklı çıkmaya mı kalkıyor eşiniz ben onu anladım saçma bir tartışmanın buralara gelmesine çocuğu filan gözden çıkarmış hatırlatma gereği de duymuyor size

ne sebeple olursa olsun hiç bir erkek karısına haber vermeden bütün gece eve gelmemezlik yapamaz.üstelik telefonuda kapalı üstelik karısı da hamile.siz hala ne diyorsunuz hanımlar.ne halt ettiği belli mi bakalım bütün gece.önce onun hesabını verecek.

sizi uzun zmandır takip ediyorum bnmde bir derdim var üye olup yazmak istedim..
5 yıllık evliyim 20 haftalık hamileyim cumartesi basit bi nedenden tartıştık eşimle geç geldi eve bi iş war para alıcam dedi gitti , eve gelmedi sabah aradım dükkandayım dedi bütün gece telide kapalıydı deli oldum sabh kapadım bnde teli bi arkdasıma gittm eve gelmiş aramış flan sürekli bnde aksam 7de eve geldim yoktu evde 12 yye geliyodu aradım eşyalarımı toplayıp gidicem kartlarımı getir dedim.getirdi attı salonda yattı bnde sabah bikaç parça eşya alıp ondan önce cıktım saat 10da aradı açmadım işyerimi aradı konşck bişey yok dedim kapadm snra msj attım bosanma davasını açablrsn diye cwp yazmamış bu aksam eve gitmek istemiyorum,bosanmak istiyorm artık yeter aksamdan beri ağlıyorum , annemlere gidemem babam yurtdışında annemde şehirdışında ziyarette 1 hafta sonra dönücek sizce napıyım eve gidiyim mi
Evliliğinizin ilk zamanlarında da mı boyleydiniz? Nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz?

hiçbişey yapmıyor sorunda bu kendimi değerli hissetmem için için bişey yapmıyor
canım bütün mesajlarını tek tek okudum beni yanlış anlama nolur
bende 6 senelik evliyim hergün aynı şeyleri yapıyoruz üstelik benim çocuğumda olmuyo bak ne güzel hamilesin hayatındaki monotonluk azalıcak işte
bence sen hamilelikten bu kadar hassasın çünkü bunlar kadınların çoğunun yaşadığı sorunlar boşanmak için bi sebep yok karnındaki çocuğu neden babasız büyütesin ki eşinle otur konuş yada sende kendine arkadaş bul onlarla görüş komşuya git 3 ay çok uzun bir süre değil,karşımızdakiler türk erkeği karısına öyle prensesler gibi davranan adamlar var evet ama sürekli dayak atıp aldatıp kumar oynayanlar içki içenlerde var bazen şükür etmemiz gerekiyo
Eve gelmeme konusuna gelince kocan kesinlikle haksız küs bağır çağır kavga et pişman olsun ayrı yat belki ama boşanmak için tek başına bir sebep değil ki düyosun ki iş yapmış parasıda cebindeydi diye belkide maddi olarak bunaldığı bir dönem çocuğuda olucak oturup konuşmaya çalış eminim çözüceksiniz
bize anlattığın gibi rahatsız olduğun herşeyi anlat

ne sebeple olursa olsun hiç bir erkek karısına haber vermeden bütün gece eve gelmemezlik yapamaz.üstelik telefonuda kapalı üstelik karısı da hamile.siz hala ne diyorsunuz hanımlar.ne halt ettiği belli mi bakalım bütün gece.önce onun hesabını verecek.
oda aynısını yaşasın istiyorm nası bi duyguymuş tatsın.işten o gelmeden cıkıcam(tabiki almaya glirse)bu geceyi bi arkdsmda geciricem telimi kapayıp tabiki haber vermeden onun yaptıgı gibi...

Sizi çok iyi anlıyorum, bi ara babamda 40yaş bunalımındaydı, eşiniz gibi yapardı, yerdi içerdi dışarı çıkardı tam yatıcaz gelirdi, yada işten eve gelmezdi, mangal yapalım deriz telefonda biz arkadaşlarla mangal yapıyoruz sizede getirirm derdi, oturduk konuştuk annemle babama diyoruz evimle ilgilen yok yine aynı, sonra annem depresyona girdi bu yüzden o da giderdi akşamları parka yada komşuya eve yatmaya gelirdi yine umursamazdı , sonra evde kavga gürültü başladı geç geliyon ediyon diye, bi yandan annemi sakinleştr bi yandan babamla uğraş tabi benim kafada gitti bende girdiydim bunalıma bi gün babamla başbaşayken indirdim tüm mutfağı aşağıya ne var ne yoksa kırdım elimide yardım vicdan yapsın diye oh olsun, sonra karşıma alıp konuştum o günden beri iyi sayılır artık, inşallah sizde biran önce çözersiniz çok üzüldüm sizin için :KK43:

Evliliğinizin ilk zamanlarında da mı boyleydiniz? Nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz?
bi arkds tanıştırmıştı yni o bi ortak arkdsmı bulup tanıştırmasıını istemiş,böyle değildi ilk zamanlar htta yakın zmana kadr biz evlendikten sonra 4 yıl eşimin ailesiyle yaşadık 7-8 ay oldu kendi evimize geçeli bn daha iyi olucak diye beklerken..

tamam kabul hesap verecek ama ya düşündüğünüz gibi halt yemiyorsa da geçerli bir nedeni varsa? bu yüzden boşanmaya değmez bizim dediğimiz sadece bu

canım bütün mesajlarını tek tek okudum beni yanlış anlama nolur
bende 6 senelik evliyim hergün aynı şeyleri yapıyoruz üstelik benim çocuğumda olmuyo bak ne güzel hamilesin hayatındaki monotonluk azalıcak işte
bence sen hamilelikten bu kadar hassasın çünkü bunlar kadınların çoğunun yaşadığı sorunlar boşanmak için bi sebep yok karnındaki çocuğu neden babasız büyütesin ki eşinle otur konuş yada sende kendine arkadaş bul onlarla görüş komşuya git 3 ay çok uzun bir süre değil,karşımızdakiler türk erkeği karısına öyle prensesler gibi davranan adamlar var evet ama sürekli dayak atıp aldatıp kumar oynayanlar içki içenlerde var bazen şükür etmemiz gerekiyo
Eve gelmeme konusuna gelince kocan kesinlikle haksız küs bağır çağır kavga et pişman olsun ayrı yat belki ama boşanmak için tek başına bir sebep değil ki düyosun ki iş yapmış parasıda cebindeydi diye belkide maddi olarak bunaldığı bir dönem çocuğuda olucak oturup konuşmaya çalış eminim çözüceksiniz
bize anlattığın gibi rahatsız olduğun herşeyi anlat
onnla konusrken kavgaya dönüşüyor hemen yada knddini haklı cıkarıyor suana kdr hiç haklı olmadım ztn eve gitmeyecgmi soyledm smdi tukurdugmu yalayamam:KK43:

evlimisinz bilmiyorm ama bnce evlilik benim yaşadıgım şey değil en azından cevremden gorduklerimden..
sabah kalkıyorm işe geliyorum
aksam esim alıyor eve gidiyoruz
yorgun argın yemek yapıyorm yemek yiyorz
mutfagı topluyorm
tabi o buarada dısarı cıkıyor (hemen hemen her gece)
bnmde 7-8 gibi işim bitiyor
saf saf tv izliyorm
11-12 gibi eşim glyor
e haliyle ben uyku moduna geçmiş oluyorm
pazar günleride temzlik çamasır flan 3 aydır dısarı cıkmıyorm
toplasan 10 dk muhabbet ediyoruz

boyle bi monotonluk warmı ya?
eşimin dışarı çıkması dışında her şey bizde de aynı..dışarı çıkması konusunu törpülemelisiniz boşanmayı düşünmeden önce..halledemiyorsanız mutsuzsanız öyle düşünürsünüz boşanmayı ..hamilelik hormonları mı bu hale getirdi acaba sizi bilemedim.

oda aynısını yaşasın istiyorm nası bi duyguymuş tatsın.işten o gelmeden cıkıcam(tabiki almaya glirse)bu geceyi bi arkdsmda geciricem telimi kapayıp tabiki haber vermeden onun yaptıgı gibi...
canım erkekler kısasa kısas olayını sevmiyorlar bence işleri büsbütün içinden çıkılmaz hale sokarsın bence evine git ve al karşına aklında ne var ne yoksa konuş

eşimin dışarı çıkması dışında her şey bizde de aynı..dışarı çıkması konusunu törpülemelisiniz boşanmayı düşünmeden önce..halledemiyorsanız mutsuzsanız öyle düşünürsünüz boşanmayı ..hamilelik hormonları mı bu hale getirdi acaba sizi bilemedim.
oncedende boyleydi ama cok fazla umursamıyordm sanırm yada haftada bikaçdefa birlikte bişey yapıyorduk yapmasak bile bu konuda istekli oldugnu gormek bile yetiyordu.bu dönemde dha fazla ilgi bekliyo insan sanırım

Belki ailesinden koptugu için biraz huzursuzdur
Sonucta kimi erkekler ailesine çok düşkün olur.
Gerçi bilmiyorum ailesıyle uzaklıgınız ne kadar ama şöyle de bişey var sen hamilesin şimdi degil ama bebek biraz daha büyüdügü zamn psikolojini kötü etkiler ayrı olmak.
O yuzden bence oturup bir akşam herşeyi düzgünce konuşun. belki sen hareketlerini yanlış anlıyosundur İyi tarafları daha fazlaysa bence bır kez daha dusun derim

tamam kabul hesap verecek ama ya düşündüğünüz gibi halt yemiyorsa da geçerli bir nedeni varsa? bu yüzden boşanmaya değmez bizim dediğimiz sadece bu

bende onu diyorum ne halt etmiş öğrenmek lazım.ve ispatlaması gerekiyor ne yaptıgını.gerçi ne olurs olsun ben hala habersiz ortadan kaybolmasını doğru bulmuyorum.ben affedermiydim bilmiyorum

Belki ailesinden koptugu için biraz huzursuzdur
Sonucta kimi erkekler ailesine çok düşkün olur.
Gerçi bilmiyorum ailesıyle uzaklıgınız ne kadar ama şöyle de bişey var sen hamilesin şimdi degil ama bebek biraz daha büyüdügü zamn psikolojini kötü etkiler ayrı olmak.
O yuzden bence oturup bir akşam herşeyi düzgünce konuşun. belki sen hareketlerini yanlış anlıyosundur İyi tarafları daha fazlaysa bence bır kez daha dusun derim

ailesyle bloklarmz karsı karsıya ,babasıyla dükkanlarıda.kafamı toparlayamıyorm bi türlü cok az vaktim war..

Daha 5 aylık evliyim bahsettiğiniz rutin bizde de var. Hatta işimiz den dolayi 1 hafta birbirimizi hiç görmüyoruz ama böyle bir sebepten bosanmayi düşünmek olmaz.

sizin yapmanız gereken evinize gidip eşinizle düzgünce konuşmak olmalı. Dışarı çıkışlarını azaltması gerekir

Haklısın.Canım ama bu kafayla da yanlış kararlar verebilirisn.Bir kaç gün bekle bakalım konuşmaya çalış sevgi göster bakalım ne yapacak

Olur, ben de çok uzun zamandır eşimle dışarı çıkamıyorum.Saatlerimiz uymuyor, o ayrı çıkıyor rkadaşlarıyla ben ayrı ama ortak bişeyler yapamıyoruz çok uzun zamandır.Bunlar boşanmak için çok basit sebepler, 5 yıl evlilikten bahsediyoruz as da değil yani.

Madem resti çektin, gelmicem dedin, telefonu yüzüne kapattın falan şimdi totona baka baka geri dönme tabiki.varsa bi arkadaşında kal 1-2 gün bari, sonrada hamileliğin verdiği aşırılıktan falan deyip toparlar üstünü kapatırsın olayın.
Ama eşinle mutlaka konuş gece nerde olduğunu, kim olsa çıldırır böyle bir durumda.. gecenin bir yarısı eve gelmiyor telefonu kapalı falan .. of of :KK35:
ama o bana haber vermedi kadın başıma deli oldum ben obenm nerde oldugum bilsin içi rahatmı etsin

Sizde iletişim yok. Hicbir paylaşımınız da yok. Cocuk doğduktan sonra da muhtemelen eşinizin kafası o gürültüyü götürmediği icin eve gelmeyecek. Bence en doğru karar.

Back
X