hamileyim boşanmak istiyorum

bişeyler var diyodum aama kimse bukadar kötüsünü düsünmek istemiyor tbi.annem herzman destek bana babm burda yok iş için yurt dışında 3-4 ay snra gelicek duydugunda deliricek ama tbiki destek olcgnı bliyorm...
Iyi ozaman atlatman kolay olacak ailesi destek olmadigi icin okadar cok kadin var ki cok sanslisin uzulme olur mu

dün isteyken aramış bundan sonra sadece yasal yollarla görüscez diye msj attım ssacmalama aksama konsrz yazmış sonra bi program indirip englledim..
Adi simdi gitsin kimin kolunda,koynunda uyuyacaksa uyusun...insanlar ozgur cnmmm..seni tutan yokkk...artik serbestsinnnnn.git o kolda ne b...kkkkk yiyorsan ye...deliriyorum yaaaaa....bu ahlaksizliklarbeni delirtiyor.ne guzel birbebek bekliyorsun,esin var,sen git p...ven...lik...yappp..pislikk.

Adi simdi gitsin kimin kolunda,koynunda uyuyacaksa uyusun...insanlar ozgur cnmmm..seni tutan yokkk...artik serbestsinnnnn.git o kolda ne b...kkkkk yiyorsan ye...deliriyorum yaaaaa....bu ahlaksizliklarbeni delirtiyor.ne guzel birbebek bekliyorsun,esin var,sen git p...ven...lik...yappp..pislikk.
hala aklım almıyor ya bn hamile halimle 1 gün bile onu geri çevirmedim normal zmanda nasılsa cinsellik ilşkimiz hamilelikte de aynen oyle devam etti o mesaj aklıma geldikçe cıldırcak gibi oluyorm.

böyle bişey olabilir mi gerçekten, benim de eşim her akşam dışardadır çok büyük sorun etmedim (bazen sinirleniyorum ne bu böyle diyorum ama çok uzamıyor bende) ama bu konuyu okudukça gidip adama çemkiresim ne haltlar karıştırıyosun sen diyesim geldi
jass arkadaş konuyu güncellemiş
bi haltlar karıştırıyormuş canım
hamile eşine yaa ş... siz adi

konu sahibi arkadaş güçlü duruşuna bayıldım
bazen işi bırakmayı 2 çocuğuma kendim bakmayı istiyorum
ama böyle şeyleri de gördükçe kimseye güvenilmez diyorum kendi kendime..

kararlı ve dik duruşunuz için tebrikler,daha öncede söylendiği gibi eşiniz ne size koca ne de bebeğine baba olmayı haketmiyor. Eşi bebeğini taşırken başkasının peşinde koşacak kadar pervasız akşamları hamile eşini yalnız bırakacak kadar düşüncesiz davranan bir adam yalnız bırakılmayı haketmiştir. Üzülmeyin diyemiyorum tabiki üzülecek ve öfkeleneceksiniz ama bebeğiniz için güçlü durmaya çalışın. Kolaylıklar ve sabır diliyorum size. Ne mutlu size ki çok daha geç olmadan gerçekleri görebilmiş ve cesaretle hayatınıza yeni bir yön verme gücünüzü bulabilmişsiniz

bazen evde oturan kadınlara özeniyorum ama sonra diyorm ayaklarının üzerinde durman lazım kendi paranı kendin kazanman lazım gercektende oyle artık ona ihtiyacım yok

evlilik bu kadar basit mi? bu durumun arkasında başka sorunlarınız olmalı..sabırlı olun. konuşun dinleyin.sonra karar verin her sorun oluştuğunda boşanma isteği normal değil.sizin sevgiye ihtiyacınız var gibi.. hamile dönemi hassaz dönemdir..sabır biraz..

senin yorumun üzerine tekrar okudum canım :(
hay Allahım ya konu sahibi arkadaşım yaşadıklarına çok üzüldüm keşke teselli edebilecek bi iki kelimem olsa.. ama dilim bağlanıyor resmen böyle şeylerde. :(
güçlü kadınsın belli ki helal olsun sana.
Allah yavruna ve sana uzun sağlıklı bi ömür versin, birbirinizden ayırmasın.
o senin en büyük destekçin. mutlu günler seninle olsun bundan sonra.
kocan olacak o adama söyleyecek çok şeyim var da evladının babası ne de olsa dilim varmaz ama Allahından bulsun sana yaşattığının nasıl bişe olduğunu yaşayarak anlasın. :KK62: En Büyük KK

evlilik bu kadar basit mi? bu durumun arkasında başka sorunlarınız olmalı..sabırlı olun. konuşun dinleyin.sonra karar verin her sorun oluştuğunda boşanma isteği normal değil.sizin sevgiye ihtiyacınız var gibi.. hamile dönemi hassaz dönemdir..sabır biraz..

konu sahibi güncellemiş.
aldatma var.

senin yorumun üzerine tekrar okudum canım :KK43:
hay Allahım ya konu sahibi arkadaşım yaşadıklarına çok üzüldüm keşke teselli edebilecek bi iki kelimem olsa.. ama dilim bağlanıyor resmen böyle şeylerde. :KK43:
güçlü kadınsın belli ki helal olsun sana.
Allah yavruna ve sana uzun sağlıklı bi ömür versin, birbirinizden ayırmasın.
o senin en büyük destekçin. mutlu günler seninle olsun bundan sonra.
kocan olacak o adama söyleyecek çok şeyim var da evladının babası ne de olsa dilim varmaz ama Allahından bulsun sana yaşattığının nasıl bişe olduğunu yaşayarak anlasın. :KK62: En Büyük KK
inşallah bnde oyle dua ediyorm yasadklarımı yaşasın diye

Back
X