- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
-
Ben de böyle dusunuyorym aslında hamilelik doğum vb süreçlerde yalnız olmak korkutuyor beni sadeceNice kadın var keske elimde ekonomik ozgurlugum olsada bosansam diyen . Hic uzatma bosan gitsin hamile kadına bosanalım diyen adam da vicdan yoktur....bosanmak istese bile hamile karım yavrumuz olacak diye el ustunde tutması gerekir hamile kadını evde bırakan.adamdan hayır gelmez ya bisey olursa sancısı tutarsa stres olursa demeyen adam baba degildir....
Kafanda olur tarafı var ise bir sure sabret dogumu bekle baktın dogumdan sonra daha beter oldu gucunu topla ve ayrıl annelik insana inanılmaz bir güc veriyor.... stres yapma dua et bol bol cok sanslısın bir isin ve özlemle bekledigin bir yavrun var ...Ben de böyle dusunuyorym aslında hamilelik doğum vb süreçlerde yalnız olmak korkutuyor beni sadece
Terbiyesizim çünküNeden cocuk yaptiniz????Sorunlar hamileliginizden once yok muydu??Yazik olan o cocuga olacak.
Demek istedikleri sey aslında anlaşamadığiniz o kadar konu varken rahatsız olduğunuz o kadar şey varken neden çocuk yaptınız ilk keşke sorunlarınızı cozseydiniz çocuk gerçekten büyük karardır bilmiyorum yani benim için öyle bizimde sorunlarımız oldu ama ne biliyim çözüme kavuşmamiza rağmen aylarca oturmasını bekliycem bu sistemin hatta belki iki yıl bekliycem bilmiyorum mesleğiniz durumunuz ne olursa olsun huzurlu mutlu bir yuva tam anlamıyla saglanamadiysa batmakta olan bir gemiye yolcu almaya benzer çocuk dünyaya getirmek yinede hakkınızda hayırlısı olsunBakın çocuğun vebaline giriyorsun iyi bir yorum mu mesela. Ben ne günah işledim de? Ben biseyi paylaştım çaresizlikten ama bazıları çocuk yapmasaymissin diyor. Napim mesela buna çözüm karnımı mi keseyim? Ben bı çözüm bı çıkış yolu ariyorum
Evet anlıyorum ama ben şu noktadan sonrasını düşünüyorum ve bunun için fikir danisiyorum. Öncesi için neden hesap soruluyor bunu anlayamıyorum. Bizim yaşımız 30 üstü olduğu için ve o zamanlar boşanma fikri olmadığı için çocuğu da çok istedigimizden oldu ama şuan bu noktadayim zamanı geri sarma şansım olmadığından bu yorumlarin eleştirilerin çözüme yönelik olmaması nedeniyle benim için faydalı olmuyorDemek istedikleri sey aslında anlaşamadığiniz o kadar konu varken rahatsız olduğunuz o kadar şey varken neden çocuk yaptınız ilk keşke sorunlarınızı cozseydiniz çocuk gerçekten büyük karardır bilmiyorum yani benim için öyle bizimde sorunlarımız oldu ama ne biliyim çözüme kavuşmamiza rağmen aylarca oturmasını bekliycem bu sistemin hatta belki iki yıl bekliycem bilmiyorum mesleğiniz durumunuz ne olursa olsun huzurlu mutlu bir yuva tam anlamıyla saglanamadiysa batmakta olan bir gemiye yolcu almaya benzer çocuk dünyaya getirmek yinede hakkınızda hayırlısı olsun
Anneye yardımı asla kabul etmez. Çok gozuacik öyle herşeyi ödeyecek bı adam değil kiBebeğin doğsun, kirkin çıksın, ondan sonra ver mahkemeye boşan. Bu beş ayda para at kenara. Kira falan verme, nasılsa versende anlasamiyosunuz. Beş ay boyunca da yokmuş gibi kendi kendine takıl takma kafanı. En güzeli anneni ayarla annemin ödemesi var ona yardim edicem altı ay de. Elinde birikmiş paran olur. Doğum masrafını da odet bı güzel. Sonra baş git. Bu süreci aklınla gecr. Bebeğin var fevri davranma. Beş ay daha sık dişini. Bosanalim derse de gül gec. Hamileyim ccouga bişi olursa stresten vebali senin olur de susar. Sonra da boşa lohusalık bitince
Kuzum yapman gereken birşey yok şu saatten sonra biliyorum hamilesin senin için çok zor ama konuşmamayı tercih et doğumdan iki ay sonraya kadar kime para göndermiş kime ne yapmış herhalde öğretmensiniz öyle yazmışlar bebek size Allahın bir hediyesi emaneti zaman i varmış ki gelmiş eğer zaman i olmasaydı korunmasanizda gelirdi aldığınız maaş bence öğretmen iseniz size ve bebeğinize yeter konuşun deyin bebek doğana kadar birlikde yasayalım benden maddi acıda yardım bekleme bebeğime harcama yapicam de bebek doğdukdan sonra düzene bakar öyle evliliğinizi bitirin sizin adınıza üzüldüm gerçekten çok zor ama arti bit yönünüz var en azından mesleğiniz var bu durumda olup hicbir geliri olmayan ailesinin kabul etmedigi kadınlar var içinizi ferah tutup dua edin bol bol ayet-el kürsi okuyun kovanızla aranizi düzeltmek için dualar edin onun düzelmesi için hamilesiniz bugün kandil bol bol dua edin hamilelerin duası kabul olur derler inşallah herşey güzel olurEvet anlıyorum ama ben şu noktadan sonrasını düşünüyorum ve bunun için fikir danisiyorum. Öncesi için neden hesap soruluyor bunu anlayamıyorum. Bizim yaşımız 30 üstü olduğu için ve o zamanlar boşanma fikri olmadığı için çocuğu da çok istedigimizden oldu ama şuan bu noktadayim zamanı geri sarma şansım olmadığından bu yorumlarin eleştirilerin çözüme yönelik olmaması nedeniyle benim için faydalı olmuyor
Anlaşmalı bitirmeye çalışın boşanmanızı Bitiremiyor isenizÇekişmeli boşanma davası açın ve boşanın bu adam sizi çoktan gözden çıkarmışEvet var. Bilmiyorum nafaka verecek mi konuşmadık ama 3 gündür eve gelmiyor. Her kavgada lafı boşanmaya getiriyor bunaldım ben de. Aileme soylemedim. Doğumdan sonraki surecle ilgili hicbi fikrim yok. Zaten o çok bı faydası olmaz çoğu şeye.
Hayır öncesinde de ediyorduBirsey merak ettim bu adam siz hamile kaldıktan sonra mı abisine yardım etmeye başladı?
Ben banlanmadan gideyim en iyisi o zaman.Hayır öncesinde de ediyordu
Ben banlanmadan gideyim en iyisi o zaman.
Haklı kadın 4 ay once uye olduğunuzda ilk açtığınız konuya bakın. Neden hamile kaldınız deniyor "hiçbir sorun yoktu" diyorsunuz. Sorulara bari doğru cevap verin.İşte bu imalar bana çok boş geliyor
O ne demek yaa?? Ayy sizin işiniz yok mu başka? Amacınız ne gerçekten ya boş boşHaklı kadın 4 ay once uye olduğunuzda ilk açtığınız konuya bakın. Neden hamile kaldınız deniyor "hiçbir sorun yoktu" diyorsunuz. Sorulara bari doğru cevap verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?