bebeğimi ultrasonda kaç haftalıkken göebilirim?Ya da kaç haftalık olduğunu nasıl öğrenebilirim?
hamileliğin hayırlı olsun canım.
ben şuan 37 haftalık hamileyim, bebişimin yolunu gözlüyorum allah sana da bugünleri göstersin.
ben 5 haftalıkken keseyi 8 haftalıkken de paşamı gördüm canım.( tabi o zaman paşa olduğunu bilmiyorduk :))) ) ama değişebiliyor bu hamile kaldığın tarihi tam olarak bilemeyeceğin için gecikmeler yaşanabilir panik yapma sakın ben sürekli kurmuştum ne zaman görücem nasıl olacak diye :)))
bundan sonra kendine hemen iyi bir doktor bul ve tavsiyelerine uy. bol bol dinlen ilk üç ay çok önemli. unutma hasta değilsin günlük hayatına devam et ama normal bir insan da değilsin, ağır kaldırma, çok yorulma, yağlı acı baharatlı yiyeceklerden uzak dur, inşllh olmaz ama mide bulantıları seni bekliyor olabilir bunlar bulantılarını azaltır.
şimdilik bu kadar sağlıklı hamilelikler diliyorum
haa unutmadan, keyfini çıkar, her gün yepyeni bir durum, yepyeni bir heyecan seni bekliyor olacak dünyanın en büyük mucizesine şahit olacaksın hatta yaşayacaksın :)))
tebrik ederim tatlım merak etme cıkar biraz sabırrr....ben suan 24+4 hamileyim aynı senin gibi düşünüyodum merak ediyordum ama bak nasılda gecio zaman şimdi şişko göbüşümle geziniyorum ortada cok güzel bişey allah kucagımıza aldıgımız günleri nasip etsin...
amiiiinn hele bir de hareketlerini hisset var ya kendi kendine konuşursun gülersin okadar güzelki rabbim isteyen herkese yasatsın...
ya 3,5 haftalık hamileyim :)) ama Kanrım ne zaman çıkıcak.Bu arada dümdüz karnım var ya ufacık bi şişlikte anlarım bu nezaman başlicak acaba:):)): çok heyecan verici:)
daha dur cnm ne karnı :)) 15-16. haftalarda yeni yeni çıkmaya başlar..daha snn kesen yeni oluşuyodur..bn 7 haftalıkken gördüm bebeği..herkesi uyarıyorum snide uyariim gittiğin dr.a dikkat et bn 6 haftalıkken gitmiştm kesenin içinde bebeği göremedi boş gebelik dedi dr. kürtaja alcaktı hemen..başka bi dr.a gttm 10 gün bekledk 7 haftalıkken gördm bebişi ve kalp atışını..o yüzden kontrol içn 7. haftayı fln bekle derm çnkü böyle saçma sapan teşhislerle insanların hayatını karartıyolar..yada güvendiğin bi hastane varsa erkende gidebilrsn tabi ama yani bebeği görmek istiyosan 6-7. haftaları beklemeni tavsiye ederm öbr türlü ztn bişi göremiyosun..kalsiyum al süt peynir yoğurt, folik asit içeren gıdalar al yeşil mercimek fln gibi çay kahve kola cips fln gibi daha doğrusu hazır şeylerden uzak durmaya çalış..ani hareketler yapma imkanın varsa bol bol dinlen
Rabbim hayırlı etsin canım. Bende 4 yıldan sonra mucizesini (tüple) yeni alanlardanım. 6+5 oldu bugün.
birşey takıldı aklıma. son adet tarıhın ney canım. 3,5 haftalık hamile olmak biraz tuhaf geldi.yada nasıl bu kadar erken öğrendin?
sanırım bi hesap hatası var
saol canım tavsiyelerin için.Bugün aile hekimime gittim.Orda da ben sordum ne zaman gideyim doktora diye 6-7. haftada gidersin daha net olur dedi.Aman Allah korusun haklısın gerçekten acemiliğimize gelir bilmek lazım öğrenmek lazım bu gibi durumları o yüzden araştırmaya çalışıyorum canım teşekkür ederim.Dinlenmek dedin de ya inanır mısın bilmiyorum akşamları yemek yedikten sonra Allahım bi koltuğa düşüyorum kendimi yatağımda buluyorm.Bi de iki akşamdır bel ağrısı çok.Doktor normal dedi ama bana biraz erkenmiş gibi geldi.Bilemedim ki şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?