S stellab Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 2 1 1 35 1 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi stellab #1 Hamileyim çemen yedim, yedikten sonra düşüğe sebep olabileceğini okudum bu konuda bilgisi olan varmı birsey olurmu? Çemenin etkisini ve düşük riskini ortadan kaldirmak için ne yapabilirim ?
Hamileyim çemen yedim, yedikten sonra düşüğe sebep olabileceğini okudum bu konuda bilgisi olan varmı birsey olurmu? Çemenin etkisini ve düşük riskini ortadan kaldirmak için ne yapabilirim ?
sweet-73 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 8.349 5.272 248 1 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi stellab #2 Birsey olmaz
sweetwitch01 ❤️ Bir prens ❤️ Bir prenses ❤️ Kayıtlı Üye 27 Şubat 2016 6.410 6.030 198 36 2 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi stellab #3 hiçbir şey olmaz canım korkma ben çiğ köfte yedim bir şey olmadı 6 yaşında oğlum çemen hiçbir şey yapmaz takılma böyle batıl düşüncelere..
hiçbir şey olmaz canım korkma ben çiğ köfte yedim bir şey olmadı 6 yaşında oğlum çemen hiçbir şey yapmaz takılma böyle batıl düşüncelere..
S stellab Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2016 2 1 1 35 4 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi stellab #4 sweetwitch01 .!.: hiçbir şey olmaz canım korkma ben çiğ köfte yedim bir şey olmadı 6 yaşında oğlum çemen hiçbir şey yapmaz takılma böyle batıl düşüncelere.. Genişletmek için tıkla... Cok korkmustum aradan bi kaç gün geçti iyiyim çok şükür çok tesekkur ederim yorumlarınız için
sweetwitch01 .!.: hiçbir şey olmaz canım korkma ben çiğ köfte yedim bir şey olmadı 6 yaşında oğlum çemen hiçbir şey yapmaz takılma böyle batıl düşüncelere.. Genişletmek için tıkla... Cok korkmustum aradan bi kaç gün geçti iyiyim çok şükür çok tesekkur ederim yorumlarınız için
sweetwitch01 ❤️ Bir prens ❤️ Bir prenses ❤️ Kayıtlı Üye 27 Şubat 2016 6.410 6.030 198 36 4 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi stellab #5 stellab .!.: Cok korkmustum aradan bi kaç gün geçti iyiyim çok şükür çok tesekkur ederim yorumlarınız için Genişletmek için tıkla... korkma canım inan o kadar çok şey söylüyorlar ki... doktor ne derse onu dinle sen
stellab .!.: Cok korkmustum aradan bi kaç gün geçti iyiyim çok şükür çok tesekkur ederim yorumlarınız için Genişletmek için tıkla... korkma canım inan o kadar çok şey söylüyorlar ki... doktor ne derse onu dinle sen