- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Verdi ama gecici olarak rahatlatti. Sonra tekrar basladi.Krem falan vermedi mi tuh oda cok kotu olur.
Sizde mi hamilesiniz?Bu kaşıntı benimde bu ara başıma bela oldu. Randevu aldım bekliyorum. Tıp fakültelerinin cildiyelerine görünün. Onlar ciddi anlamda araştırıyorlar sebebini bulana kadar. Devlet hastanesi basket sahası gibi herkes birbirine pas atıyor benlik bişey yok vs vs.
Travacord cok iyi geliyorda kasintiya doktora yinede sorunVerdi ama gecici olarak rahatlatti. Sonra tekrar basladi.
Hamile değilim ama hamileliğe bağlamayın bence hemen. Bahar ayındayız. Mevsimsel olabilir. Alerji testiniz geniş çapta yapılmadıysa bulamazlar.Sizde mi hamilesiniz?
Burda 5 kadin giriyoruz iceri. Mahremiyet asla yok ilgideBu kaşıntı benimde bu ara başıma bela oldu. Randevu aldım bekliyorum. Tıp fakültelerinin cildiyelerine görünün. Onlar ciddi anlamda araştırıyorlar sebebini bulana kadar. Devlet hastanesi basket sahası gibi herkes birbirine pas atıyor benlik bişey yok vs vs.
Bende kabarma yok ama her yerim kasimaktan tirnak izi oldu. Neye alerjiniz varmis ?Bugün kaşıntı için hastanedeydim.. bendeki alerji ... her yerim kabardı delirmek üzereyim bendebana da bi hap verdi hiç bir işe yaramadı :/
En cok nereniz kasiniyordu? Bide kabarma falan yok bendeBen yasadim aynisini, hamileligimin sonlarinda feci bir kasintim vardi. Her seye bakildi, temiz cikti ve ben kasina kasina 3-4 hafta falan gecirdim. Sonuc, dogum yapinca hepsi gecti, bebekte de bir sey yok.
Yalniz ben zaten urtiker hastasiydim, belki o tetiklenmis olabilir hamilelikle.
Yoğunluktan kaynaklıdır. Çapa cerrahpaşa gayet iyi osmangazi tıp bir nevi aşağıda kalıyor ama devket hastanesinden daha iyidir sonuca ulaşmak için. Ayrıca özel görüşmek istediğinizi söyleyebilirsiniz doktora. Dışarı çıkarmak zorundalar. Ben kadın doğumda öyle yapıyorum perde arkasında 3 5 kadın oluyor. Söylüyorum ben kimseyi odada istemiyorum. Çünkü bazen insanların özel rahatsızlıkalrı veya eşleri ile durumları olabiliyor doktora sorması gereken. Hakkınızı kullanın. Biz kullanmadığımız sürece doktorlar işlerini hızlı ve erken bitirmek için haklarımızı gasp ediyrlar.Burda 5 kadin giriyoruz iceri. Mahremiyet asla yok ilgide
Benim kırmızı meyvelere karşı alerjim vardı ama hamile kaldıktan sonra bir iki defa yedim hiç birşey olmadı bu zamana kadar , 4 gün önce yine yedim ve şimdi böyleBende kabarma yok ama her yerim kasimaktan tirnak izi oldu. Neye alerjiniz varmis ?
Akciğer filmi çektir mümkünse lütfen buna benzer bi durumu arkadaşım yaşamıştı akciğer filmi gerekli görmüştü dr ihmal etme! Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar kime sorduysam hiç böyle bir şey yaşamadigini söylüyo.
Çildirmak uzereyim lutfen yardimci olun.
Hamileligimin 35. haftasindayim aşiri derecede kasintim var öyle boyle degil gece uykudan ziplatan cinsten. Kadin dogum doktoruma gittim bi kac tahlil yapildi temiz cikti cildiyeye git dedi.
Gittim ordada alerjiye karacigere falan bakildi temiz cikti. Gece kasintilarim artiyo diyince doktor uyuz olmusa benziyosyun ama emin degilim dedi. Bi ilac yazdi kullandim hic fayda etmedi.
Surekli dus almaktan camasir kaynatip utuleyip giymekten yoruldum. Gebelik kolestazi belirtilerine cok benziyo ama tahlillerim temiz cikti iste. Uyuz belirtilerine de benziyo ama ondan da emin degil doktor..
Sizlere sorum gebelik kolestazi olabilir miyim? kanda belki zaman gectikce belli oluyodur.boyle bisey olabilir mi? Diger sorum uyuzun kasinti disinda herhangi belirtisi var mi ? ve de en cok nereler kasiniyor ?
Başka nereye gitmem gerekiyo bu kasintinin iyice arastirilmasi icin. Eger uyuzsam bebegime gececek diye cok korkuyorum doguma da az kaldi
Aslinda hemen hemen her yerimEn cok nereniz kasiniyordu? Bide kabarma falan yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?