Hamileyim çok kötü durumdayim

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhaba arkadaşlar kime sorduysam hiç böyle bir şey yaşamadigini söylüyo.

Çildirmak uzereyim lutfen yardimci olun.
Hamileligimin 35. haftasindayim aşiri derecede kasintim var öyle boyle degil gece uykudan ziplatan cinsten. Kadin dogum doktoruma gittim bi kac tahlil yapildi temiz cikti cildiyeye git dedi.

Gittim ordada alerjiye karacigere falan bakildi temiz cikti. Gece kasintilarim artiyo diyince doktor uyuz olmusa benziyosyun ama emin degilim dedi. Bi ilac yazdi kullandim hic fayda etmedi.

Surekli dus almaktan camasir kaynatip utuleyip giymekten yoruldum. Gebelik kolestazi belirtilerine cok benziyo ama tahlillerim temiz cikti iste. Uyuz belirtilerine de benziyo ama ondan da emin degil doktor..

Sizlere sorum gebelik kolestazi olabilir miyim? kanda belki zaman gectikce belli oluyodur.boyle bisey olabilir mi? Diger sorum uyuzun kasinti disinda herhangi belirtisi var mi ? ve de en cok nereler kasiniyor ?

Başka nereye gitmem gerekiyo bu kasintinin iyice arastirilmasi icin. Eger uyuzsam bebegime gececek diye cok korkuyorum doguma da az kaldi

Son düzenleme:
Sizde mi hamilesiniz?

Bugün kaşıntı için hastanedeydim.. bendeki alerji ... her yerim kabardı delirmek üzereyim bende bana da bi hap verdi hiç bir işe yaramadı :/

Burda 5 kadin giriyoruz iceri. Mahremiyet asla yok ilgide

Ben yasadim aynisini, hamileligimin sonlarinda feci bir kasintim vardi. Her seye bakildi, temiz cikti ve ben kasina kasina 3-4 hafta falan gecirdim. Sonuc, dogum yapinca hepsi gecti, bebekte de bir sey yok.

Yalniz ben zaten urtiker hastasiydim, belki o tetiklenmis olabilir hamilelikle.

En cok nereniz kasiniyordu? Bide kabarma falan yok bende

Burda 5 kadin giriyoruz iceri. Mahremiyet asla yok ilgide
Yoğunluktan kaynaklıdır. Çapa cerrahpaşa gayet iyi osmangazi tıp bir nevi aşağıda kalıyor ama devket hastanesinden daha iyidir sonuca ulaşmak için. Ayrıca özel görüşmek istediğinizi söyleyebilirsiniz doktora. Dışarı çıkarmak zorundalar. Ben kadın doğumda öyle yapıyorum perde arkasında 3 5 kadın oluyor. Söylüyorum ben kimseyi odada istemiyorum. Çünkü bazen insanların özel rahatsızlıkalrı veya eşleri ile durumları olabiliyor doktora sorması gereken. Hakkınızı kullanın. Biz kullanmadığımız sürece doktorlar işlerini hızlı ve erken bitirmek için haklarımızı gasp ediyrlar.

Bende kabarma yok ama her yerim kasimaktan tirnak izi oldu. Neye alerjiniz varmis ?
Benim kırmızı meyvelere karşı alerjim vardı ama hamile kaldıktan sonra bir iki defa yedim hiç birşey olmadı bu zamana kadar , 4 gün önce yine yedim ve şimdi böyle kendim ettim kendim buldum . Geçti alerjim diye düşündüm ,anlamadım bu işten birşey;(

Akciğer filmi çektir mümkünse lütfen buna benzer bi durumu arkadaşım yaşamıştı akciğer filmi gerekli görmüştü dr ihmal etme! Geçmiş olsun

Benimde hamilekigimin son doneminde olmustu , careyi soguk dusa girmekte bulmustum o cok rahatlatiyordu , aralik ayinda buz gibi suyla yikaniyordum
Ozellikle karnim ve bacaklarim kasiniyordu

Benimde hamileligimin son haftalarında olmuştu.Doktora gittiğimde güneş alerjisi olduğumu söyledi.Daha önce hiç olmamıştı.Bir krem vermişti kaşıntı için birde güneş kremi kullanıyordum.Dogumdan sonraki ilk bir yıl da devam etti güneşe çıkamıyordum hiç sonra kendiliğinden geçti.. ilginç şeyler oluyor hamileyken insana

Bir arkadasım böyle birşeyi yaşamıstı karaciğeri ile ilgiliydi.. sizin sonuçlarınızda normal çıkmış. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…