Hamileyim çok kötü durumdayim

kardeşim ben senim yaşadığının aynısını yaşadım.bana da krem verdiler geçmedi. Sonra kortizonlu ilaç verdiler ben kabul etmedim çocuğuma zarar gelir diye. Senin 35.ci hafta da benim daha erken başlamıştı. Domates ve çilekten uzak dur ve tuzdan. Durmadan ıslak bez sar kaşınan yerine. Yapacağın ancak bu kadar. Doğumdan sonra kaşıntın bıçak gibi kesilecek. Biraz daha sabretmen gerekiyor. Ben 39. Cu haftada sezeryana girdim. Doğumdan çıkar çıkmaz kesildi. Sabret senin de kesilecek

Çok geçmiş olsun
Benimde hamileliğimde kaşıntılarım olmuştu
Sistral diye bir krem vermişti Dr geçici rahatlatıyor
Ürtikerde var bende zaten
Bilirim o çaresizliği Allah yardım etsin

Valla doğal ve iyi bir çözüm bence elma sirkesi sürmek. Az miktarda sirkeyi bir pamuğa dökün kaşınan yerlerinizi silin.

Hic basima gelmedi dedikleriniz ama bende hamileyken hep mantar olurum kasinti cok kotu bi krem vardi cocuklara veriyorlar adini unuttumda

Aynısını bende yaşadım banada direk uyuza benziyor dediler görünmediğini doktor kalmadı bütün bir yaz boyu sürekli ellerimde eldiven çamaşır kaynattıp yıkadım psikolojim iyice bozuldu ağlayarak doktorlara gidiyordum beni psikiyatri ye yolladılar sakinleştirici aldım. Heryerimi koparır derecede kaşınıyordum bebeğimin kıyafetlerini elledim diye hepsini anneme verdim o kaynattı. Bulaşacak diye kimseyi eve almadım o koca karnımla iş yaptım. Kortizonlu merhemler bile fayda etmiyor. Doğum sabahına kadar aynı durum buydu

Nasıl geçti peki bendede kaşıntı devam ediyor

Uyuz bebeğinize zarar vermez genelde kremlerle falan halleder dr lar. Cilt tipiniz nasıl yani hamilelikle birlikte de aşırı kuruma olduysa o da kaşıntı yapar ya da yediğiniz bir şey dokunmaya başladı

Benimde bu aralar gögüs kısmın özellikle geceleri kaşınıyor ama ben çatlıyordur diye düşündüm. Nemlendirici sürüyorum ve elimi çok sürmemeye çalışıyorum biraz faydası oluyor.

Merhaba su an ne anlattiysaniz ayni durumdayim.Gecenin 4 bucugu ve ben kasinyiyla uyandim buz tutuyorum kasinan yerlere.iki dr gittim ilki uyuz dedi ilac verdi bir ise yaramadi tel yaradigi sey benim psikolojim altust oldu.Temizlik hastasi degilsem de normalde esimle surekli kavga ettigim konu temizliktir ve annemin surekli dedigi bu kadar ince olmadir.ama bana uyuz olmussun dedi dr. Nir gun once temizledihlgim yerleri drdan ciktim sirkeyle sildim Hala evin her yeri koltuklarin uzeri bile camasir dolu ne var ne yoksa yikiyorum .carsaflarimi surekli degistiriyorum.bir gunde 3-4 kez kiyafet degistirip yikiyorum.kisacasi psikolojim mahvoldu.ama sonuc hala kasiniuorum.
İkinci gittigim dr hamilelikte olur uyuz falan degil dedi moralim duzeldi kremler verdi ama durum sabahtan beri uc kremide uygulamama ragmen su an yine uyandim kasintiyla
6 gun sonra dogumum var koca karnimla kasinmaktan temizlikten cok yoruldum ve en korkuncuda eger uyuz isem cocugumu kucaklayinca onada gecirirsem anlamazlarsa ...
Allahim cildiracagim
Sizin sorununuz nasil oldu onu cok.merak ettim yada bu durumu yasayanlar nolur yardim edin
Bu arada sirkeyi denedim gecici cozum oldu.
Sizin dogumdan sonra gecti mi .
Benim kabariyor sinek isirmis gibi heryerimdeler

Bence uyuz değildir seninki. Duşa girmeni birde çok kaşındığında nemlendirici sür bir süre kaşımamaya başka bir şey ile ilgilenmeye çalış. İnan öbür türlü çok zor oluyor.

Iki ayrı asalak dermatolog uyuz teşhisi koydu bana. Ben de kendimi gectim bebegime bulasicak diye çok korkuyodum ve böyle igrenc bi hastalaligim var diye psikolojim bozuldu hamile halimle stres yapiyodum.

Bi yandan deli gibi temizlik ütü banyo vs. kabus olmustu. En son doğum doktorum detayli arastirma istedi cigerlere safraya falan bakildi hersey temiz cikti. Kafayi yicektim son olarak netten arastirmalarim sonucunda kaşinan yerlerden parça aldirdim. Parça alan kisiye soruyorum bi yandan sizce uyuz muyumdur diye. :)

Degilsin hamilelikle alakali bir şey bu bence dedi her yerde uyuz muyum diye dile getirme kendini rezil etme dedi. :) Gercekten de öyleymis her hamile de olmazmis böyle kasinti bazilarinin alerjisi olurmus falan filan. Doğumu yaptigim gün bütün kasintim gecti çok şükür. Sizde uyuz falan degilsinizdir eminim. Bu devirde uyuz olmak için çok asiri pasakli olmak gerekiyo hayvanlar bile kolay kolay olmuyo düşünün.

Dedigim gibi dogumla beraber gecti ama bende çok stres yaptim kendimi uyuz sandigim için. Siz stres yapmayin lutfen. Ha birde o cahil doktorlarin yazdigi uyuz ilaclarini bosu bosuna sürüp iyice kasinmama sebep oldum. Karnimi kasimaktan da paramparca oldu. Kanata kanata kasiyodum. Siz sakin o ilaclari surmeyin. Böyle bir şey varsa bile dogumdan sonra bakin caresine.

Berikko arkadasimiz kolestazdan erken dogum yapti. Daha saglikli bilgilendirir. Ben gecmis olsun demeye geldim.

Merhaba acaba kaşıntınız gectımı doğumdan sonra benım de öyle 20 haftalık tan berı 2 ay oldu 28 haftalık olduk kaşınıyorum hersey temiz çıktı karacıger safrakesesi ancak kasıntı devam uyuz ılacları bıle kullandım ama yok gecmıyor sızın gectımı acaba

Buda yeni moda oldu .bizim zamanimizda boyle bir hamilelik kasintisi yoktu ama simdi hamile kadinlar bu tarz kasintilari yasiyor sebibi nedr acaba diye merak ediyirum.gecmis olsun.ama bir utuz salgini var memlekette bunu bikmenizi isterimm ne olur ne olmaz diye bakikin bir cildiyeciye .vebege bulasmasin varsa.biz 1 yil ne cektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…