- 19 Nisan 2019
- 213
- 46
- 98
- 36
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Merhaba arkadaşlar kime sorduysam hiç böyle bir şey yaşamadigini söylüyo.
Çildirmak uzereyim lutfen yardimci olun.
Hamileligimin 35. haftasindayim aşiri derecede kasintim var öyle boyle degil gece uykudan ziplatan cinsten. Kadin dogum doktoruma gittim bi kac tahlil yapildi temiz cikti cildiyeye git dedi.
Gittim ordada alerjiye karacigere falan bakildi temiz cikti. Gece kasintilarim artiyo diyince doktor uyuz olmusa benziyosyun ama emin degilim dedi. Bi ilac yazdi kullandim hic fayda etmedi.
Surekli dus almaktan camasir kaynatip utuleyip giymekten yoruldum. Gebelik kolestazi belirtilerine cok benziyo ama tahlillerim temiz cikti iste. Uyuz belirtilerine de benziyo ama ondan da emin degil doktor..
Sizlere sorum gebelik kolestazi olabilir miyim? kanda belki zaman gectikce belli oluyodur.boyle bisey olabilir mi? Diger sorum uyuzun kasinti disinda herhangi belirtisi var mi ? ve de en cok nereler kasiniyor ?
Başka nereye gitmem gerekiyo bu kasintinin iyice arastirilmasi icin. Eger uyuzsam bebegime gececek diye cok korkuyorum doguma da az kaldi
Nasıl geçti peki bendede kaşıntı devam ediyorAynısını bende yaşadım banada direk uyuza benziyor dediler görünmediğini doktor kalmadı bütün bir yaz boyu sürekli ellerimde eldiven çamaşır kaynattıp yıkadım psikolojim iyice bozuldu ağlayarak doktorlara gidiyordum beni psikiyatri ye yolladılar sakinleştirici aldım. Heryerimi koparır derecede kaşınıyordum bebeğimin kıyafetlerini elledim diye hepsini anneme verdim o kaynattı. Bulaşacak diye kimseyi eve almadım o koca karnımla iş yaptım. Kortizonlu merhemler bile fayda etmiyor. Doğum sabahına kadar aynı durum buydu
Uyuz bebeğinize zarar vermez genelde kremlerle falan halleder dr lar. Cilt tipiniz nasıl yani hamilelikle birlikte de aşırı kuruma olduysa o da kaşıntı yapar ya da yediğiniz bir şey dokunmaya başladıMerhaba arkadaşlar kime sorduysam hiç böyle bir şey yaşamadigini söylüyo.
Hamileligimin 35. haftasindayim aşiri derecede kasintim var öyle boyle degil gece uykudan ziplatan cinsten. Kadin dogum doktoruma gittim bi kac tahlil yapildi temiz cikti cildiyeye git dedi.
Gittim ordada alerjiye karacigere falan bakildi temiz cikti. Gece kasintilarim artiyo diyince doktor uyuz olmusa benziyosyun ama emin degilim dedi. Bi ilac yazdi kullandim hic fayda etmedi.
Surekli dus almaktan camasir kaynatip utuleyip giymekten yoruldum. Gebelik kolestazi belirtilerine cok benziyo ama tahlillerim temiz cikti iste. Uyuz belirtilerine de benziyo ama ondan da emin degil doktor..
Sizlere sorum gebelik kolestazi olabilir miyim? kanda belki zaman gectikce belli oluyodur.boyle bisey olabilir mi? Diger sorum uyuzun kasinti disinda herhangi belirtisi var mi ? ve de en cok nereler kasiniyor ?
Başka nereye gitmem gerekiyo bu kasintinin iyice arastirilmasi icin. Eger uyuzsam bebegime gececek diye cok korkuyorum doguma da az kaldi
Nasıl geçti peki bendede kaşıntı devam ediyor
Iki ayrı asalak dermatolog uyuz teşhisi koydu bana. Ben de kendimi gectim bebegime bulasicak diye çok korkuyodum ve böyle igrenc bi hastalaligim var diye psikolojim bozuldu hamile halimle stres yapiyodum.Merhaba su an ne anlattiysaniz ayni durumdayim.Gecenin 4 bucugu ve ben kasinyiyla uyandim buz tutuyorum kasinan yerlere.iki dr gittim ilki uyuz dedi ilac verdi bir ise yaramadi tel yaradigi sey benim psikolojim altust oldu.Temizlik hastasi degilsem de normalde esimle surekli kavga ettigim konu temizliktir ve annemin surekli dedigi bu kadar ince olmadir.ama bana uyuz olmussun dedi dr. Nir gun once temizledihlgim yerleri drdan ciktim sirkeyle sildim Hala evin her yeri koltuklarin uzeri bile camasir dolu ne var ne yoksa yikiyorum .carsaflarimi surekli degistiriyorum.bir gunde 3-4 kez kiyafet degistirip yikiyorum.kisacasi psikolojim mahvoldu.ama sonuc hala kasiniuorum.
İkinci gittigim dr hamilelikte olur uyuz falan degil dedi moralim duzeldi kremler verdi ama durum sabahtan beri uc kremide uygulamama ragmen su an yine uyandim kasintiyla
6 gun sonra dogumum var koca karnimla kasinmaktan temizlikten cok yoruldum ve en korkuncuda eger uyuz isem cocugumu kucaklayinca onada gecirirsem anlamazlarsa ...
Allahim cildiracagim
Sizin sorununuz nasil oldu onu cok.merak ettim yada bu durumu yasayanlar nolur yardim edin
Bu arada sirkeyi denedim gecici cozum oldu.
Sizin dogumdan sonra gecti mi .
Benim kabariyor sinek isirmis gibi heryerimdeler
Merhaba arkadaşlar kime sorduysam hiç böyle bir şey yaşamadigini söylüyo.
Buda yeni moda oldu .bizim zamanimizda boyle bir hamilelik kasintisi yoktu ama simdi hamile kadinlar bu tarz kasintilari yasiyor sebibi nedr acaba diye merak ediyirum.gecmis olsun.ama bir utuz salgini var memlekette bunu bikmenizi isterimm ne olur ne olmaz diye bakikin bir cildiyeciye .vebege bulasmasin varsa.biz 1 yil ne cektikMerhaba acaba kaşıntınız gectımı doğumdan sonra benım de öyle 20 haftalık tan berı 2 ay oldu 28 haftalık olduk kaşınıyorum hersey temiz çıktı karacıger safrakesesi ancak kasıntı devam uyuz ılacları bıle kullandım ama yok gecmıyor sızın gectımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?