Hamileyim çok kötü durumdayim

Canim grbelik alerjisi olmasin

Uyuz özellikle kolun dirsek içlerinde ayağında aynı şekilde diz kapağında olur ve gerçekten kaşıntısı öldürür artık. Sizin nerelerde kaşıntı

Benimde gebeliğimin son aylarında 33 ten sonra aşırı kaşıntı başladı özellikle avuç içi ve ayaklarımda bu çok oluyordu ve geceleri bu yanma kaşıntı gittikçe artıyordu kaşımaktan her yerimi kanatıp yara yapmıştım doktora gittiğimde test yapıldı gebelik kolestazı çıktı sarfa asitlerinin yüksekliğinden doktorum bi ilaç yazdı onu kullandım o rahatlattı ve bebek anne karnında kendiliğinden öldüğü için 37+3 te bebeğimi suni sancıyla doğurdum 38 haftaya kadar bekletmiyorlar seninkide buna benziyor zaman biraz daha geçsin birdaha yaptır testten belki yeni başlangıç olduğu için çıkmamış olabilir

Bende 37ci haftada böyle olmuştum çok kötüydu. Benimde temiz çıkmıştı herşey. Doktorum artan östrojen hormonından kaynaklandığını söyledi. İnanın popomun üstüne oturamıyorum kaşıntıdan her bir yerim parmak uclarım bile kaşınoyorfu. Bebegim 39 haftanın içinde sezeryan oldu.saglıklı çok şükür. Benim şansım en azından son iki hafta olması idi. Sizin erken olmuş Allah yardımcınız olsun. İkinci hamilelikte böyle nişey yaşamafım

ben varim 20.haftadan baslayip dogum yaptigim gune kadar kasinan sodayla yikanin yatmadan once yada esiniz sodayi pamuga dokup sizi silsin bir fis fis siseye doldurup uzerinizede sikabilirsiniz
gebe kalmadan once dogum kontrol hapinkullandiysaniz ostrojen seviyesi yukselincede yapar
ancak bende safra sizdi bebegim anne sutu sariligi oldu
hatta benim kendi rengimdede hafif sarilik baslamisti ve kimse anlamadi bunu bir genel cerrah disinda

Cildiyeye görün kuzum uyuz olabilirsin
Bende vardı hafifledi ama yine kaşıntı devam ediyor
Bugun yine cildiyeye gidecegım sıkıcı ve zor bir durum

Konu sahibi günaydın,
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Kuzenim de senin gibi yaz ayında hamileydi son zamanlarda feci kaşıntısı oldu hatta kanamaya kadar gitti, özellikle de göbek kısmı.
O bu durumu deniz suyuya çözdü.
Yaşadığın şehir de deniz varsa oradan hallet yoksa evde tuzlu yap sür inan iyi geliyor

Sizlere sorum gebelik kolestazi olabilir miyim? kanda belki zaman gectikce belli oluyodur.boyle bisey olabilir mi? Diger sorum uyuzun kasinti disinda herhangi belirtisi var mi ? ve de en cok nereler kasiniyor ?

Başka nereye gitmem gerekiyo b

canım bi arkadaşıma da aynısı oldu
karbonatlı suya gir hafifletiyor. o da doktor doktor dolaştı en son çare karbonatlı suda rahatladı.

Bir arkadasimda da hamileyken ayni sey olmustu. Safra salgilanmasi ile ilgili bir sorun cikmisti. Hatta doktorlar ilkinde bile farketmemisti. Kendisi arastirarak soyledi doktora. Onun uzerine bakilmisti. Safrayla alakali olabilir sizinki de. Mutlaka doktorunuza soyleyin.

Benim de 32. haftada başlamıştı kaşıntı. 35. haftanın sonuna kadar sürdü. Cıldıracaktım. Tek care nemli tutmaktı. Sürekli duşa g,iriyordum.

Allah sifa versin.

aynı kaşıntıyla ağlayarak doğurdum çocuğu
kabusdu meme uçlarım çıldırtıyordu beni
hiçbir araştırma yapılmadı doğurdum geçti gebeliğin yağtığı birşey şimdi yine göğüs uçlarım başladı hafiften

Ben de aon aylarda çok kaşınmıştım ama bu deriler yırtılmaya falan başladığı için olmuştu. İnşallah sizin de öyledir.

Benim dizden aşağım bu şekilde oldu 2. hamileligimde ...ben çok kafayı takmadigim ve durumu normal karsiladigim için çok sıkıntı yaşamadım.Kanatana kadar kasidim durdum ...doğumdan 1 yıl sonra tekrarladı ,stresli bir hafta geciriyordum ona bağladım.Stresli dönem geçince gene gecti

Merhaba canım sen yine 35. Haftadasın benim 27. Haftada başlamıştı hamileyken doğuma kadar nemlendiricilerle geçiştirdim bir şekilde ama çok berbat bir durum iş yerinde bile uyuz gibi durmadan kaşınıyordum bebek safra kanalına baskı yaptığından oluyormuş benim tahliller de normal çıkmıştı korkma az kalmış
Nemlendirici kullanmaktan duşta vücut kremi kullanmaktan hergün duş almaktan hiç doğum yapmış gibi durmuyorum şu an

Offf cildiyecilerin henuz bir seye care olduklarini gormedim. Bende surekli egzama cikar. Resmen kendi arastirmalarim, ugraslarimla cozum buluyorum. Ama haklarini yemeyeyim bir universitenin arastirma hastanesindeki bir doktor yardimci olabilmisti. Simdi hamileyim ve memelerimin arasinda korkunc bir kasinti ve kizarikliklar var. Kasinmaktan helak oldum. Yarin yine arastirma hastanesine gidecegim. En azindan gebelikte kullanabilecegim rahatlatici bir sey verirler diye umuyorum. Elimdeki egzama ilaclarini kullanamiyorum. Allah size de kolaylik versin. Cok sinir bozucu bir durum. Siz de isterseniz bir arastirma hastanesine basvurun.

Hamileyken çok kasinirdim dus alırdım her gün benimki karaciğer ile alakalı , sıcak suyla yikanmayin, ve alerjinize bakılsın bu mevsimde olan bir şey buyuk ihtimalle alerjiktir , eşimden kardeşinden arkadaşımdan biliyorum.

Bende aynı süreçten geçtim uyuz tedavisi bile gördüm oylede geçmedi kansızlık hapını mutlaka iç kansızlıkta kaşıntı yapabilirmis nadiren .... hergun yıkanma daha çok kasinirsin.. geceleri daha çok oluyordu kan içinde kalmıştı bacaklarım... sabun şampuan kullanma ben bebek şampuanı kullandım o dönem... bide stresten de olabiliyor doğum stresi falan sardiysa içten içe.. doğumdan sonra geçiyor ...sıcak suyla yıkanma bide nemlendirici kullan vücuduna benim yaptıklarım baya çektim bende iki dogumdads

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…