cok saol canim zaten Allahimdan korkuma agzimi acip da tek bisey demedim benim de babam var sonucta.kayinpederimin bana bi kotulugu yok zaten ama ruhen gercekten yoruldum.Allahim yardimcimiz olsun.esimin destegi yardimi olmasa zaten.ben sadece biraz da gorumcemin biraz da ben bakayim babama demesini bekledim.neyse. Allahim hastalara sifa bizlere de sabir ve hayirlisiyla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin.cok saol ilgin icin.
canim oncelikle Allah rahmet eylesin kayinvalidene.gercekten cok zormus hasta bakmak. esimin destegiyle de biraz biraz kendimi toparlamaya basladim.bi kere duygularini gosteremiyosun kirilirlar diye.sen ne kadar da rahatsiz olsan o senden daha rahatsiz ilgilenmek zorundasin.sabrini veriyo galiba Allah.herseyin hayirlisi.kendi ailemden de uzaktayim yurtdisinda yasiyorum ben .esim biraz kafani dinlemek istiyosan gitmek istersen git turkiyeye dedi.insallah nasipse yilbasindan sonra 1-2 haftaligina annemi babami gormeye gidicem belki moral olur biraz.
cnm dua gönderiyorum demişsin ama göremedimwaktin olunca yolla ltfn bende okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?