Hamileyim Demenin İlginç Yolları

petek118

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
2.319
219
373
53
Hamile olduğunuzu öğrenmenin size ne kadar heyecan verdiğini tahmin edebiliyoruz. Gebelik her genç kadının hayallerini süsleyen en değerli anlardan bir tanesi ve bunu hemen eşinizle, dostlarınızla ve akrabalarınızla paylaşmak istediğinizi biliyoruz. Her ne kadar bunu yapmanın sadece söyleyivermek gibi klasik yolları olsa da bu açıklamayı daha eğlenceli hale getirmek için deneyebilecekleriniz var. İşte “hamileyim” demenin yolları…

Artık daha hamileliğin başında bile bebeklerin başarılı ultrasonları çekilebiliyor ve bunlar ailelere veriliyor. Her ne kadar çoğunlukla karı koca bu görüntüleri birlikte alsalar da kendi başınıza da doktor gidebilir ve çocuğunuzun ilk fotoğrafını doktorunuzdan alabilirsiniz. Hem eşinize hem de diğer tanıdıklarınıza bu fotoğrafı posta ya da e-posta yoluyla gönderirseniz ilk başta ne olduğunu anlamayacaklardır ancak bir kaç saniye sonra kafalarına dank edecektir. Hem muzip hem de eğlenceli olan bu yöntemi şaşırtmayı seven bir karakteriniz varsa denemenizi öneriyoruz.

Yeni telefonların arka arkaya onlarca fotoğrafı anında çekebildikleri bir gerçek. Biraz da bunun avantajlarından faydalanarak hamilelik sürprizinizi en güzel şekilde kaydedebilirsiniz. Bir eğlence, parti, piknik, varsa doğum günü gibi organizasyon yaptıktan sonra herkesin fotoğraf çekileceği ana geldiğinizde makineyi kapın ve gülümsemelerin ortasında hamile olduğunuzu haykırın ve yüzlerce fotoğrafı arka arkaya çekin. Herkesin yüzünde yaşanan o şaşkınlık anını daha sonra izlemeniz eminim ki güzel anılar ortaya koyacaktır. Hem de herkese aynı anda haber verme şansınız olması sayesinde onlar da bu anı en iyi şekilde hatırlayacaklardır.

Son yıllarda ortaya çıkan yeniliklerden bir tanesi ise gebeliğinizi açıklayacağınız gece tüm aile ve dostlarınızı bir yemek için bir araya getirmektir. Ancak herkes açlığını yatıştırmak için enfes yemeklerinizi beklerken onlara her şeyi bebek ve çocuk temalı olarak getirin. Bebek şekilli hamur işleri, tatlılar, mamalar gibi hazırlanmış püre yemekler ve biberonlarla getirilen içecekler gibi aklınıza gelebilecek çocuk temalı her şey bu geceyi güzelleştirecektir. Bir kaç dakika sonra ne demeye çalıştığınızı anladıklarında hep beraber bir kutlama yapmaya başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eşim otobüs firmasında yazaneci söförlerle az çok muhabbeti var. şöförün biri demiş ki ona "yolda yolcu var mı?"
eşim açıklayana kadar ben cidden yolcudan bahsediyor sandım bende bi süre eşimin işinde çalıştım. gülmekten koptuk ben anlayınca,
eşin hamile mi sorusunun şöfşrcesi: "yolda yolcu var mı?"

En cok yapmak istedigim ultrason cdsini esmn haberi olmadn alip sonra gel film izleyrlm diyerek ona o cdyi actirmak istyrm.ikimz basbasayken ama bakalm ne kismet olr :))

en ilginci buymuş desem
gecikince eşim kesin hamilesindir diyodu .. sonra test yaptım makinanın üstüne koydum içerden bişey alıp gelcektim eşimde testin başında bana bağırdı hamilesin koş koş diye .. o şekilde öğrendim benimde hayalimdi hep eşime ben haber vericem diye o yüzden boşuna hayal kurmayın ne olacağı belli olmuyor

ben evde test yaptım, pozitif, kan testi de pozitif. sonra o aksam yer ayırttım dısarda yemek yiyelim bugun işte yoruldum dedm , daha sonra kalp kutu içine bir not yazdım " bu ara sana hedşye vermek istiyordum, en güzel hediyenin bu oldugunu düşündüm, paketi aç bak" yazdım hediye paketi de kutunun içindeydi ve paketin i,çinde bebek çorabı vardı açınca şooookkk oldu, kaldırdı ortada sarıldı falan. ama kimyasal gebelikmiş kaybettik, şimdi yine hamileym ama bunda da sıkıntı var gibi haftaya belli olacak. bu sefer sürpriz yapamadım çünkü kendim de şunu anladım ki en güzeli İLKİ...

AYY HIC GÜLCEĞİM YOKTU ALLH HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN HAYIRLISYLA İŞŞŞALLH BELIRSİZLİKLER ICINDEYIMMMMMMMMMMMMM

Bebek bekliyoruz demenin en eğlenceli ve 16 yolu
Bebek sahibi olmayı arzu eden aileler mutlu haberi aldıklarında bunu aile ve yakın çevreleriyle paylaşmaktan da büyük keyif alıyorlar. Zaten hak ediyorlar da. Eski zamanlara kıyasla şimdi içinde bulunduğumuz zamanın şartları bu güzel haberi paylaşmak için farklı konseptler de sunuyor bebek bekleyen ailelere.

Özellikle sosyal medyada paylaşılan bebek bekliyoruz haberleri oldukça sevimli. Bu fotoğraflardan esinlenerek sizler de eğlenceli konseptler oluşturmak isteyebilirsiniz.

Bebek bekliyoruz demenin en eğlenceli 16 yolu
Bebek sahibi olmayı arzu eden aileler mutlu haberi aldıklarında bunu aile ve yakın çevreleriyle paylaşmaktan da büyük keyif alıyorlar. Zaten hak ediyorlar da. Eski zamanlara kıyasla şimdi içinde bulunduğumuz zamanın şartları bu güzel haberi paylaşmak için farklı konseptler de sunuyor bebek bekleyen ailelere.

Özellikle sosyal medyada paylaşılan bebek bekliyoruz haberleri oldukça ve çok sevimli. Bu fotoğraflardan esinlenerek sizler de eğlenceli konseptler oluşturmak isteyebilirsiniz.

eşimle markette buluşacaktık akşam iş çıkışı. ikimizde aynı anda orda olduk saniye farkıyla ben bebek mağazasına bir koştum emzik aldım görünmeyeyim diyede tezgahın dibine eğilerek aldım eğilerekte mağazadan çıktım koşarak. mağazadakilerle çok eğlenmiştik..
eve gidince sana hediye aldım çok içimden geldi dedim. çocuklar gibi sevindi hediyeleşmeleri çok sever sevimli kocam.
açtı baktıki emzik. şok oldu inanamadı, sarıldı, durdu, baktı, sevindi sarıldı karıştı yani. çok hayal kurmuştuk o gün.

o günlerden en güldüğüm durum da halamın hamileliğimi sorma şekli. çok kalabalık oturuyoruz. eğildi kulağıma ''orta kat dolumu'' dedi.
bende anlamadım. orta kat nedirki yani ne bileyim :) tabi sayemde sorunun gizliliği de kalmamıştı gülme krizine girmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…