hamileyim deyince esinizin tepkisi nasildi?

valla benimkisi hepinizden farkli oldu cunku ben hic dusunmuyordum.hapla korunuyordum ama nasilkarin ve gogus agrisi var grip olmustum doktora gittim kadin hamillelik testi yapilacak diye ben sok oldum,wc gittim test bakiyoz simdi kadinla 2 cizgi bana hamilesindedi hollandacaa be agliyorum ama nasil sevinemedim cunku beklemiyodum yasimda 20 ,yalnizdim bu ulkede ,,neyse eve vardim bizim herife odadad uyuyodu cok komik hizlica iceri girdim pat hamileyim dedim afaldi sasirdi oda sevinemedi cunku beklemiyoduk ultrosana girene kadar cok agladim 9 ay hamilleigim cok kotu gecti hergun kusma 1 ay hastanede yattim kusmadan bebek susuz kaliyomus cok acayiptim ama oglumdogdumgumda iyiki olmus dedim:))canimi yarisi benim .....15 ay sonra yine byle regl donemim gecti busefer yalniz gittim eczanete kendim test yaptirdim pozitif agliyorum yine ya bilmiyorum ben sevinemedim ikisnindede neden hala anlamis degilimsimdi biri 5 digeri 6,5 yasinda iyki olmus allaha sukur allah olmayanlara versin

valla inşallah allah bize de nasip eder böyle haberler vermeyi özendim okudukça çocuk isteğim depreşti. allah isteyen her kadına nasip etsin anne olmayı

Benim ilk hamileligimde 7 ay kadar ugrasmistik. 7. ay reglime 2 gun kala ic camasirimda lekelenme tarzinda, leke gelince takrar canim cok sikildi ve biraz gozlerim doldu. esim beni teskin etmeye calisti. ertesi gun reglim gelmedi. daha ertesi sabah evde clearbluenin testi vardi yaptim belli belirsiz bir cizgi. o gun kuzenler bizdeydi. kuzene gosterdim. evet sanki var dedi. ama bende daha once 2 kere silik cizgi cikip hamile olmadigimi ogrendigim icin inanmadim. bu arada halen reglim gelmedi. ertesi gun clearblue'nin dijital testinden yaptim. pregnant yazisi cikti. inanamadim. esim uyuyordu testi aldim elime verdim, kuzenler vs evde bayram yaptik. ama malesef dis gebelikmis. sevincim 2 hafta surdu. 2 hafta sonra hem tup hem bebek gitti.

ilk ay korunduk. yani aslinda korunmadik ama zaten icim yara idi olmazdi. 3. ayin sonunda reglime 1 hafta kala kan testi yaptirdim. negatif. cok uzuldum. ama alismistim artik negatiflere.

reglimi beklemeye tup bebek vs arastirmaya basladim. reglim gelecek kasiklarim agriyor, yarim saat sonra geciyor sonra tekrar agriyor derken, gece 12 de test yapmaya karar verdim. gizlice tuvalette yaptim. pozitif. karardi 2. cizgi.

esime dedim hamileyim diye. bu sefer o da inanmadi:) gecmisteki aci tecrubeler sebebi ile. ertesi gun kan testi yaptirdik, o zaman inandi ama ilki dis gebelik oldugu icin cok sevinemedik de. bu da mechuldu risk fazlaydi. neyseki degilmis. kizim gelmis annesini kurtarmis. 4.5 aylik hamileyim sukurler olsun.

ılk hamılelıgımde 6 ay korunduk 6.ayın sonunda bebıs ıstedıgımıze karar verdık 2 aylık denemeden sonra cok sukur hamıle kalmıstım adetım 2 gun gectı test yaptım negatıf cıktı 1 hafta gectı yıne negatıf 15 gun oldu yıne negatıf bu arada hala regl olmadım cunku benım adetım hep 1 hafta 15 gun gecıyodu bu yuzden anlayamadım neyse 15.gunun sonunda pozıtıf sılık bır cızgı cıktı ben yıne doktora gıtmedım 15 gun sonra gıttım zaten gıttıgımde 2 aylık dedı doktor hersey yolunda gıderken 7.ayımda kordon dolanmasından kaybettım oğlumu ve sunı sancıyla dogum yapmak zorunda kaldım

bu hamılelıgımde dogumdan sonra tam 1 sene korundum sonra ıstanbulda ıyı bır doktor aramay basladım ve kendı doktorumu buldum randevu aldım cok yogun oldugu ıcın 15 gun sonrasına gun verdıler ben bu zaman ıcerısınde zaten hamıleymısım ama haberım yokmus neyse aradan 15 gun gectı doktora gıtme zamanım geldı regl bır gun gecmıstı burda arkadaslarla paylastım ısrarla gıt test al yap dedıler bende dedım henuz 1 gun gectı cıkmaz ama zorla gıttım 2 tane test aldım eve geldım öylesıne yapayım dedım testı yaptım ve 2 tane kırmızı cizgı karsımdaydı sok oldum bu test bozuk sanırım dedım 2.testı tekrarladım ve yıne 2 cızgı belırdı gözlerıme ınanamadım agladım sevıncten hemen esımı aradım oda cok duygulandı ve mutlu oldu tabı sımdı 22 haftalık olduk ınsallah bu sefer rabım kucagıma almayı nasıp eder allahım tum ısteyenlere saglıklı evlatlar versın bu arada bu bebegımde erkek ılkıde erkektı hevesım yarım kalmıstı ınsallah sımdı doya doya koklarım yavrumu:Saruboceq::nazar:

canim ben yeni katildim 7 aylik evliyim ilk gunden beri bebek istiyorduk ama olmadi ama ben umudumu hic kaybetmedim bu ay adet gormedim sasirdim emin olmak istiyordum hemen test aldim ve yaptim ikinci cizgi silik cikti bi kac gun sonra tekrar yaptim yine ayni oldu doktora gittim idrar testi yapti negatif dedi dunya basima yikildi 1 hafta gecti tekrar test yaptim iki cizgide ayniydi esime soyledim ya okadar mutlu olduki beni opucuklere bogdu simdi sabahlara kadar karnimi oksuyo seviyo bende seviyorum ama esim benden daha cok mutlu gorsen bi erkek icin gurur verici bisey sonucta simdi 5 haftalik hamileyim haftaya ultrasyondan gormek icin doktora gitcez cok mutluyum Allah hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin ins darisi sana

bende 1 senelik evliyken adet düznesizliğinden dr gittim dr.ilaç verdi kulan öbür ay kontrole gel dedi sonra ilacı kullandım korunmuyoruz bebek olsun diye, nese benim adet zaten düznsizdi ve 4 gün falan günüm geçmişti gittim gizlice kimseye söğlemeden test aldım ve gece yaptım belli belirsiz çift çizgi çıktı tabi ben ikiside belirgin olcak hamile değilim diye testi fırlattım banyoda okdar ağladımki senağlama..sonra ertesi gün bi akla geldi gittim gene test aldım evde eşim yok işte ..akşam testi yaptım beklemeye başladım ama nasıl bir heyecan evde olta atıyorum ve testin yanına bile yaklaşamıyorum sonra elim ayam titriyerek teste eğilip bi baktım çift çizgidelikafadulden o an okadar heyecanlandımki anne olucaktım okadar duygulandım ya napicamı sapıttım evin içinde eşimin gelmesini heyecanla bekledim..
gece eşim geldi zaten bişimi var niye gözün parlıyo gözünün içi gülüyo dedi noldu dedi bende hamileyim dedim yokya dedi ve sarıldık sulugöz ben ağladım hemen çok mutlu oldum o an nlatılmaz bir duygu yaşadık ve çift çizgi çıkmasına rağmen ben ya hamile değilsem dedim kendi kendime hem sevinç hem şüpe gece sabaha kadar düşündüm sabah eşimle hemn doktorumuza gittik böğle böğle dedik oda hemn aa dedi kızım daha çok küçüksün dedi 17 yaşındaydım nese ultrasoya soktu ama dr. bebek var diyene kadar ben nasıl üzgünüm sanki hamile değilim gibi ya eşim çok üzlürse bebek yoksa diye içim çimi yedi sonra dr.. ever 4 haftaya yakın hamilesiniz diyince hemn eşimin yüzne baktım tabi gene ağladım Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu valla yazarken bile ağlıyorum ne sulu gözüm ben..senağlamasenağlama

tahlil yaptirmaya gitmeden once esim çok sinirli ve biraz da agresifti , istemiyordu , belirsizlik de onu deli ediyordu , pozitif oldugunu soyledigimde uzgun bir yuz ifadesi vardi , ilk kelimelerinden bi tanesi "aman banane " oldu , ben sarilmasini beklerken , o evden çikdi , simdi ogreneli 3 gun oldu 360 derece döndü ve mutlu bence ultrasonda gordugunde gerçekden bebegimizi sahiplenicek ..
ama ben havalara uçuyorum bileeeeeee :)

3,5 yıllık evliliyiz. Her ne kadar ben erken olduğunu düşünsemde eşim çok istiyordu. Bugün hamile olduğumu öğreneli 7 gün oldu.. Sabahın 6 sında eşim uyurken kalkıp test yaptım . iki çizgi çıktı ve geri uyudum :) uydum mu uyumadım mı onu ben de bilemiyorum. akşam eşim işten geldiginde bir konuda didişirken "ne diyorsun ya zaten hamileyim" dedim. Durdu,güldü,şaşırdı."nasıl yani?" dedi. inanmadı."nerden biliyorsun,beni işletmiyorsun değil mi?" dedi. testi gösterdim. elindeki peçeteyi havalara sallayıp halay çekti, durdu, ağladı... sarıldık birlikte ağladık.. o mutluluktan ağlıyordu bense hamilelikten korkuyordum. bunları yazarken bile gözlerim doluyor yaaa...senağlama
bu güzel anları tüm eşlerin yaşamasını temenni ediyorum..

Bende endometriyosiz vardı hamile kalamıyordum Neyse uzatmıyım
Bne şaşkaloz bi şekilde teste bakıp hatalım acaba diye düşünürken, eşimin yüzünde kocaman bir gülümse ve gözünde 2 damla gözyaşıyla bana sıkıca sarıldı, hiç unutamam.

ya bu ne kadar guzel bi konudur yaa :16: gozlerimin doldugu yorumlar bile oldu allah herkese boyle guzel heycanlar yasatsin insallahhh :16:

bi an once evlenip cocuk yapasim geldi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

eşimle evlendik ayrı şehirlerde yaşıyorduk tayin meselesinden.
6 ay sonra aynı ile geldik.
ve ikimiz de çocuk istiyorduk. kavuştuk ya bundan sonra olsun dedik.

ama ısrarcı da değildik.
birgün ben çok hastalandım grip oldum.
doktora gittik.

doktor ilaç yazacaktı. hamilelik riski var mı dedi.
ben de o an düşündüm var dedim. önce test yapalım dedi
kan aldılar
biraz sonra hastanede hamile olduğumu öğrendik.

çok sevindik ve şaşırdık.

eve geldik. sarıldık ağladık
sevinçten ikimiz de sadece ağlıyorduk
yüzümüz gülüyordu gözlerden yaşlar akıyordu.

ahhh 6 sene oldu bu duyguyu yaşayalı.
2 . çocuğuma hamileliğimde ise eşimle çok tartıştığımız bi dönemdi
ve hamile olduğumu öğrenince çok üzüldüm çünkü planlı değildi aramız iyi değildi
nasıl oldu anlamamıştık.
o da ben de istemedik önce.
amaaaaa şimdi dünya tatlısı bi sıpamız var Allah eksikliklerini göstermesin
ve her isteyene versin amin.

Allahım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul et geri çevirme.
Evlat hasreti evlat acısı yaşatma kimseye:43::43::43:
İsteyen herkes bebişine kavuşur inşAllah:nazar::nazar::nazar:
Gözlerim dolu dolu okudum yorumları Allahım çok aratmadan banada anne olmay nasip eder inşAllah:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Harika bir konu olmuş. :16::16::16: Hİkayeler çok hoş. İnsanın gözleri doluyor bebek yapası geliyor yahu :17::9::9::9:

esim 1,5yil cocuk diye yandi tutustu ben pek orali olmadim bir gun evdeki aldigi kolilerce testten birini yaptim emin olsun heray kafami yiyordu bende adet gecikmesi vs yoktu ama testi yaptim lavobonun kiyisinda unuttum eminim ya bir ara girdim tam cope aticaktim gozum ilisti cift cizgi sok gecirdim esim icerideydi duyunca delirdi gozleri doldu sonrada sagir sultan dahil herkezi aradi

Bu çok iyiymiş ya :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Allah size bağışlasın :16:

Back
X