- 11 Eylül 2015
- 160
- 102
- 13
- 31
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
Doktor pozitif dedi :) ama ben iğneden öyle korkuyorum kibu hamileliği nasıl atlatıcam bilmiyorum
Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canim hepimizinkini insAllah :)))
Mecbur canim yapcak bisey yok.. ama olsun saglikli olduktan sonra insan alisiyoo :)
Tabiki katlanırım ama canım çok acıyo bağrıyorum
Pardonda kanınızı alan doktor muydu ya da kınuştuğunuz emin misiniz eşinizi tutmasaydınız canınız acıdığı için doktor diyr tabir ettiğiniz kan alan kisiyi dövecek miydi.Doktor pozitif dedi :) ama ben iğneden öyle korkuyorum kibu hamileliği nasıl atlatıcam bilmiyorum
Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Pardonda kanınızı alan doktor muydu ya da kınuştuğunuz emin misiniz eşinizi tutmasaydınız canınız acıdığı için doktor diyr tabir ettiğiniz kan alan kisiyi dövecek miydi.
Alandan alanada fark canim yaa.. kasma kendini bosuna belki birdahaki sefere baska biri denk gelir bukadar acitmaz
evet bundan korktuğum için biraz daha bekleyeyim dedim ama doktorum haftaya hafta sonu yokmuş bu hafta gidiyim kanımda çok düşük çıkmıştı folik demir verir ona başlıyım bari.Bende adet gunumde test yapmistim ikinci cizgi belliydi. Ertesi gun kan testi yaptirdim 349 cikmisti. Hamilesiniz ama doktorlar keseyi gorene kadar net bisey soylemiyolar sagliksiz gebelik olma riskine karsi. 300 ken kese gorubmez zaten ben gittigimde sadece rshim duvarinin kalinlastigini gorduk. Hayirli olsun insallah saglikli bi gebeliktir ve bebeginize kavusursunuz
ozaman mecburen bebiş için katlanacan ben ne iğneler yedim düşük tehlikesi var diye 2 ay progestan ıgenesı yedımkı berbat yağlı bişe totomu hissetmiyordum artık ama bebeişime değer . alış bence . korkuyorum deme daha cok korkarsın bişe olmazYok ya gerçekten eşarp takarken bile o iğne değsin içim gidiyo
Aynı yere ztn bi daha gitmem benim doktorum var da bu aceleden oldu mecburiydi yani :)
evet bundan korktuğum için biraz daha bekleyeyim dedim ama doktorum haftaya hafta sonu yokmuş bu hafta gidiyim kanımda çok düşük çıkmıştı folik demir verir ona başlıyım bari.
Hayırlı olsun sizinde.
ozaman mecburen bebiş için katlanacan ben ne iğneler yedim düşük tehlikesi var diye 2 ay progestan ıgenesı yedımkı berbat yağlı bişe totomu hissetmiyordum artık ama bebeişime değer . alış bence . korkuyorum deme daha cok korkarsın bişe olmazbuarada hayırlı olsun ıns .
C.tesi gidiyim doktoruma. Zaten belki haftaya bile göremicek keseyi. Nasip beklicez :)Benim doktorum folik asite hemen baslatmisti sonucta gelisimi icin onemli ve buyuk ihtinalle insallah saglikli gebelik olacak. Gecikmeden baslayin bence.
anlayamadım pardon bazı inşalar derken ve bilmeden ve yargılamak kastınız nedir ?benım yazdığımda ne vardıkı ? allah herkesın bebşini korusun ınsteşekkür ederim ama sanırım burda bazı insanlar bazı şeyleri bilmeden yaşıyor ve insanları yargılıyor.
Alışıcam mecbur :) Şuan bi güven geldi yakın bir arkadaşımda öyle kısa zaman önce düşük tehlikesi yaşadı allah korusun.
anlayamadım pardon bazı inşalar derken ve bilmeden ve yargılamak kastınız nedir ?benım yazdığımda ne vardıkı ? allah herkesın bebşini korusun ıns
analıyorum sizi ama burası herkesın fıkrını yazabılece güzel bır platform elbtte sızın hoşunuza gıtmeyen seylerde yazılacaktır. cunkı karşıt fıkırlerde var unutmayınız . evet genelde doktorlar kan lamaz ya ondan emınmısınız demıstır. yanı nere olursa olsun doktor kan almaz ama genelde tabı gıttınız yerı bılemeyız elbette ondan yazdı benceSizin için demedim yanlış anlamayın yukarda biri birşey yazmışta canımı sıktı yok kan alan doktormuydu eminmisin filan demiş kocanız dövcekmiydi kan alan kişiyi yazmışta ne bu cürret anlamıyorum
analıyorum sizi ama burası herkesın fıkrını yazabılece güzel bır platform elbtte sızın hoşunuza gıtmeyen seylerde yazılacaktır. cunkı karşıt fıkırlerde var unutmayınız . evet genelde doktorlar kan lamaz ya ondan emınmısınız demıstır. yanı nere olursa olsun doktor kan almaz ama genelde tabı gıttınız yerı bılemeyız elbette ondan yazdı bence
buarada kac haftalıksınız doktorunuza söyleyın folıkastı hemen başlatsın bence hatta 3 ay gebelikten 3 ay once başlatanlarda var destek bı ılac vıtamın yanı ıı olur ve cok erken sanırım keseyı henüz göremessın zannımca 4. haftada tam net görünüyor. ama güzel bı duygu bosverın canınızı hıc bırseye sıkmayın hayatta farklılıklar hep var :)
Hamilesin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?