Hamileyim dimi.

Aynen öyle :) henüz doktora çıkmadım bu c.tesi için randevu almaya çalışıyorum netten bakılırsa 4 haftalığız ama doktor ne dicek bakalım :)
hayırlısı ıns doktorunuzu ıyı secın ama bu süreç uzun bır okadarda güzel süreç nacızane benım fıkrım budur . ama cok dıkkat edın ılk 3 ay önemlı hakaten kendımden bılıyorum :) güzel duygu yaaa:)

Nasıl gezdirdi ya damar patlayınca bi şey olmaz korkma :) ayrıca insan son okuduğuna göre cvp yazınca aklında kalmıyo bi de o kadar çok kişiye yazdım ki hayırlı olsun diye :) bende baya topiklere uğradım konulara o yüzden karışmıştır ya bunlar basir konular grafikermişiniz işe engel değil bazı durumlara tromboflebit gelişiyor ama sadece kan alma bu siz söyleminizde müdahaleden öte bişey var sanki :)Sağlıkla alsın bekleyen herkes kucağına :)

doktorum var zaten ama çok dolu olduğundan bugun tekrar denicem araya sıkıştırılmayı çünkü hem migren hemde kalp hastasıyım.

Ölcek değilim evet. Teşekkürler.

Benim adetimin 4. Günü bhcg 275 çıkmıştı. Tebrik ederim. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize

doktorum var zaten ama çok dolu olduğundan bugun tekrar denicem araya sıkıştırılmayı çünkü hem migren hemde kalp hastasıyım.
aman canım dıkkat ozaman aklında ne var ne yoksa sor ozaman ıns bısecık olmaz sag sağlım güzelce bebısını alırsın kucağına ıns

Hamilesin cnm ben o çizgiyi üçkez gördüm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…