Hamileyim dimi.

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198

Regl günüm bugün fakat dün gece yaptığım testle silik çizgi çıktı.
Gece hemen kan vermeye gittik ve sonucu biraz önce öğrendim 300 lü sonucun var dedi doktor azcık hamilelik varmış (O nasıl bir tabirse dün damarımı patlatıcaktı eşimi zor sakinleştirdim bugünde bu tavrı sinir oldum).
internetten bakıyorum çok yeni gelişen birşeymiş.
Cumartesi doktora gitmek istiyorum. Yani 3 gün gecikmeyle gitmiş olucam. Haftaya cumartesimi gitsem?

Bence hamilesiniz tebrik ederim..

300 lü derken 300 mü yani???
Benim ilk kan testimde 36 cikmisti:)

bencede hamilsiniz tebrik ederim :)

adetime 4 gün kala baktırdım kanda 31.75 çıktı. yarın beklediğim adet tarihim tekrar baktırıcam umarım hamişimdir beklemedeyim

adetime 4 gün kala baktırdım kanda 31.75 çıktı. yarın beklediğim adet tarihim tekrar baktırıcam umarım hamişimdir beklemedeyim

31.75 gayet güzel sonuc tebrik ederim :)

Ay inşallah çok güzel bi duyguymuş :)

Yani bide hiç belirtim yok dün arkadaşımın zoruyla test aldım.

beklemek çok sinir bozucu olsada inş beklediğimize değer ve güzel haberler alırız :)
Rabbim kısa zamanda nasip etsin evet bugun saat 4 de aldım sonucu bide doktorun tavrı deli etti beni ama şimdi kararsızım ne zaman gitsem doktora diye

Yani bide hiç belirtim yok dün arkadaşımın zoruyla test aldım.
benim p.tesi ve salı çok afedersiniz hafif bir lekelenmem oldu hatta adet başlıyor sandım ama adet gibide değil böyle çok çok açık pembe kahve arası bi renk onun haricinde adet olucakmışım gibi göğüslerime dokunamıyorum başkada herhangi bir belirti bende de yok

Rabbim kısa zamanda nasip etsin evet bugun saat 4 de aldım sonucu bide doktorun tavrı deli etti beni ama şimdi kararsızım ne zaman gitsem doktora diye
amin inş canım bazı doktorlar cidden insanı çileden çıkartıyor
ben yarın tekrar test yaptırıcam eğer yükselme varsa cuma günü gitmek istiyorum biliyorum erken ama inanın çok heycanlı ve merak ediyorum en azından doktor daha bilinçli bi şekilde yönlendirir böyle beklemek daha sinir bozucu

allah bir an önce kucağına almayı nasip eder inşallah canım. belirtilerin nelerdi peki

allah bir an önce kucağına almayı nasip eder inşallah canım. belirtilerin nelerdi peki

Amin Allah razı olsun canım.
2 hafta öncseinde 3 4 gün süren kabızlığım oldu başka hiç bişey yoktu iki gündür de normal adet olucakmışım gibi belim ağrıdı bugunde karnım başka hiç belirtim yok

Evey canimmm simdi 9 haftamiz doldu hatta:))))
36 cikmisti 2. Kan tahlilimde 40 :)
Sen hayda hayda hamilesin demekki

Doktor pozitif dedi :) ama ben iğneden öyle korkuyorum kibu hamileliği nasıl atlatıcam bilmiyorum

Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…