Her hafta doktora gidip ne yapacasiniz?Yahu 1 gün istiyorum diyorum hastane için
Yanlis anlamayin merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hafta doktora gidip ne yapacasiniz?Yahu 1 gün istiyorum diyorum hastane için
Ben yeni doğum yaptım...kontroller ayda 1.sadece son aylarda sıklaşıyor o da sıkıntılı bir gebelik varsa...her hafta hastanede napıcaksınız
Allah aşkına konu sahibine ne kadar yüklenilmiş!
Yok öğretmen olmasaydın memur olmasaydın bilmem ne!
Öğretmenlik diğer memurluklardan şu şekilde farklıdır.
Normal bir memur hastaneye gitmesi gerekiyorsa çıkar gider.
Arkasında bıraktığı işi bir başkası da tamamlayabilir.
Fakat konu sahibinin boş günü olmadığında (ki 15 saat derse de gayet günü boşaltılabilir. İdarecilik de yaptım. Eğer boş gün verilmiyorsa gıcıklık yapılıyordur) öğrencilerini bırakıp gidecek. Müfredattan geri kalacak, öğrencileri konudan geride kalacak. Buna mahal vermeden uyum yoluna gidilebilir.
Maalesef okullarda dişi geçen geçene. Öncelikle idarecinizle uygun bir şekilde konuşun.
Varsa sendikanızdan yardım isteyin. Ve gerekiyorsa evet gidin milli eğitimle görüşün.
Siz ben idareyle kötü olmayım dedikçe üstünüze geleceklerdir. Biraz da siz dişinizi gösterin.
Bana konu sahibi biraz rahatına düşkün geldi dediğiniz gibi kontrole gittiğinde rapor alsın yani bi sorun da olmuyorBunu diyenlerden biride benim.
Hastaneye gitmek icin niye haftada bir gün boş istiyor anlamadim.
Yani hangi gebe haftada bir hastaneye gidiyor? Sıkıntılı gebelik durumunda zaten durum değişir. Rapor alinir.
Sıkıntı olmadığı sürece doktor randevusuna gidebilir yani...
Bana konu sahibi biraz rahatına düşkün geldi dediğiniz gibi kontrole gittiğinde rapor alsın yani bi sorun da olmuyor
Bana göre konu sahibi de görevini suistimal etmeye çalışıyor
Bizim beden eğitimi hocamız vardı kadın 8. Aya kadar geldi üstüne hoplayıp zıplamadan voleybol oynayıp bize esneme hareketleri yaptırıyordu kadın okulda doğuracak sandık valla
Onu geçtim alanım İngilizceydi İngilizce hocamızın zatürre olup okula geldiğini biliyorum son sene sınav senemiz diye sorularımızı boğazo çıka çıka cevaplardıAynen. Bende uni dahil toplam 25 sene okula gitdim. Bir hocam bile boş gün talebinde bulunmadi...
Yani doğuma 6 hafta varken yasal doğum izinine çıktılar.
Onu geçtim alanım İngilizceydi İngilizce hocamızın zatürre olup okula geldiğini biliyorum son sene sınav senemiz diye sorularımızı boğazo çıka çıka cevaplardı
Her gün değil 2 haftada 1 gün olsa bile ben dersimin boş geçmesini istemiyorum, bi de düşük tehdidi sırasında rapor alıyordum sürekli böyle şeyler yaşamak istemiyorumHer hafta doktora gidip ne yapacasiniz?
Yanlis anlamayin merak ettim
Son sınıflara dersiniz yokmuş. Şuan dersine girdiğiniz öğrenciler seneye ya da sonraki sene sınava girmeyecekler mi? Ama teog yok ki, kaldırıldı diyeceksiniz.. Teog var ya da yok, yaklaşımınız hoşuma gitmedi.
Bir de merak ettiğim bir konu var. Özel sektörde çalıştığım için bilmiyorum. 15 ders verdiğinizde maaşınızda eksik oluyor mu yoksa tam maaş mı oluyor?
bilmiyorsunuz ve konuşuyorsunuz, benim branşımda son sınıf dersinde yani sınava girdikleri konularla 7 6 5. Sınıflarda işlediğim konuların alakası yok ayrıca ben masada uyumuyorum okula gidip yoruldukça oturuyorum dersimi anlatıyorum
15 saatte maaşım tam oluyor üstüne ekstra ücret alıyoruz
Hayırlı olsun bebeğiniz
3 gün boşluk istiyorsanız ekstra kurs istemeniz çok anlamlı gelmedi bana, kaldı ki üç gün boşluk ne haftada sadece iki gün çalışıp mı full öğretmen maaşı almak istiyorsunuz? Neden bozuldunuz ki. Programlar illa istediğiniz gibi olmayabilir açıkçası öğretmenlerin de hiçbirşeyden memnun olmamasını anlamıyorum
her hafta takibe gerek yok kiBen sadece 1 günümün boş olmasını istiyorum o da hastaneye falan izin almadan çocukları mağdur etmeden gidebilmek için
Full ogretmen maasi dediginizin calisilan gun sayisiyla ilgisi yok girilen ders saati sayisiyla ilgisi var
15 saati 4 günde yaparsa evden çıkıp 4 gün boyunca işe gitmiş olacak araları boşluklu da olsa 4 gün çalışmış olasak. 2 günde yaparsa 2 gün çalışmış olacak. Konu sahibi daha az çalışmak istiyor kısacası. Evden çıkıp okula gittiğin anda o gün bitmiştir.
konu oraya nereden geldi biliyor musunuz öğretmenlerin sürekli az maaş az para diye ağlamalarından geldi sürekli ağlarklar ama hesapta mühendisle aynı maaşı alırlar çok az çalışarak ve bunu hiç kabul etmezler zaten kabul etseler sorun olmayacak
Ne kadar çelişkili Cvplarınız var siz sabahçıysanız öğlenden sonra öğlenciyseniz sabah gidebilirsiniz özel hastaneye gidiyorsanız sa haftasonu cumartesileri açıktır. Benim doktordan biliyorum. Dedikleri gibi de hamilelerin inan ki hastane derdi bitmez.keşke öyle olsa programımız bi dolu bi boş..inan yarım gün de boş gün sayılırdı