Nerenizden uydurdunuz bu kanunu
:) ibretlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerenizden uydurdunuz bu kanunu
Masallah bal damlıyor cmlelerinizdenNerenizden uydurdunuz bu kanunu
Masallah bal damlıyor cmlelerinizden
657 sayılı dmkanununda haftalık çalışma süresi 40 saattir yazar. Haftada 18 saat dersi olan öğretmen 40 saati tamamlamaz ama maasını tam alır. Üstüne de yok ilk saat dersim olmasın yok tüm dersler tek güne toplamadı der ağlar bir de üstüne maddi gerekçelerden kurs ister.
Evet valla ibretle okuyorum. Şuraya bir meslek erbabı gelip soru sorsa okur geçerim, bilmediğim konuyla ilgili ne yazayım... Ama doktoralı ev hanımı olmak insanı böyle ordinaryus seviyesine çıkarıyor demek ki :s:) ibretlik
Arkadaşlar ben öğretmenim ve hamileyim bu dönem yeterli dersim ve ek dersim vardı fakat yeterince derslere konsantre olamadım sıkıntılı bi dönemdi eski performansım olmasa da aldığım parayı hakettiğimi düşünüyorum.boş günüm yoktu bi de hafta sonu kursa gidiyordum 1 gün ,gelecek dönem sene sonuna kadar da çalışacağım çünkü doğum temmuzda.problem şu idare benim yetersiz olacağımı düşündüğünden ve benim boş günistememden dolayı bana sadece 15 saat ders vereceğini ama sadece 1 günümün boş olacağını söylüyor. ayrıca da kurs vermeyeceklerini ima ettiler . Sonra konuşma esnasında o boş günümün de olamayacağını görevlendirmeyle başka bir okula da gönderilebileceğimi söylediler(tezatlık)Ben hasta değilim sadece hamileyim bu okulun 3 yıllık öğretmeniyim ve öğrencilerimin üstünde çok emeğim var..bu tavır beni çok üzdü. Şikayet etme tarzı bi şey yapamam bu çalıştığım ortamda gerilmeme neden olur.. hem boş gün isteyip hem de kursta çalışmak istememi de yanlış anlıyorlar sanırım(maddi anlamda da borçlarım var)
Ne önerirsiniz?
Doktoralı evhanımı ben oluyorum sanırım. Suan ayarlarımı değiştiremiyorum ama evhanımı değilim olmak isterdim o ayrı. Asagı lama amacıyla evhanımını vurgulamaya Calışmanız cok komik. Doktora olunca ne oluyor evhanımı olunca ne oluyor.Evet valla ibretle okuyorum. Şuraya bir meslek erbabı gelip soru sorsa okur geçerim, bilmediğim konuyla ilgili ne yazayım... Ama doktoralı ev hanımı olmak insanı böyle ordinaryus seviyesine çıkarıyor demek ki :s
Neye dayanarak uygunsuz dediniz... Uydurduğunuz kanunlara. Susun da daha fazla rezil olmayın bari. Bilmediğiniz konulara yorum yapmak, ister ev hanımı ister iş kadını olun yanlış.Doktoralı evhanımı ben oluyorum sanırım. Suan ayarlarımı değiştiremiyorum ama evhanımı değilim olmak isterdim o ayrı. Asagı lama amacıyla evhanımını vurgulamaya Calışmanız cok komik. Doktora olunca ne oluyor evhanımı olunca ne oluyor.
Konu sahibi rahatı için gün boşaltıp parası için kurs eklemeye calışınca öğretmenler aydın, bak arkadaşım yapmaya calıştığın sey uygunsuz dediğimizde evhanımları ordinaryus.
Ev hanımı değilim ama ev hanımlarını küçük görmeseniz daha iyiydi.Evet valla ibretle okuyorum. Şuraya bir meslek erbabı gelip soru sorsa okur geçerim, bilmediğim konuyla ilgili ne yazayım... Ama doktoralı ev hanımı olmak insanı böyle ordinaryus seviyesine çıkarıyor demek ki :s
Bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmiş son üyenin profilinde bu vardı. Bankacı yazsaydı ben de onu yazacaktım yorumuma bir fark yok. Ev hanımlarını değil bilmediği konuda atıp tutanları küçük gördüm. Bu kadarına da hakkım vardır herhalde.
Tövbe estagfurullah tövbe ya. Etik olarak da uygun değil hanım etik olarak. Derse gelince boş günr gelince gebeyimNeye dayanarak uygunsuz dediniz... Uydurduğunuz kanunlara. Susun da daha fazla rezil olmayın bari. Bilmediğiniz konulara yorum yapmak, ister ev hanımı ister iş kadını olun yanlış.
Sen zaten bişey deme konuştukça batıyorsun. Biz anladık ne anlayacağımızı:)Tövbe estagfurullah tövbe ya. Etik olarak da uygun değil hanım etik olarak. Derse gelince boş günr gelince gebeyim
maaşa gelince de ekstra yazmıyor diye üzülüyor. Ben ne desem boş kurmuşsunuz bir dünya. Sonucta mesai klasik olarak 40 saattir ama milli eğitim kuralları koyunca dünya içinde bi dünya kurmuş kendine.neyse ne desem anlasılmayacak..
Isteginde haklisin. Ders saati kontrole gitmektense boş gün mantıklı. Ben de öyle yapmıştım. Tüm kontrol tahlilleri o zamanda hallediyordum. Kurs açmak istemende de Bir sakınca yok çünkü hakkın. Idare biraz anlayissiz davranmış. Ne yazık ki yapabileceğin bir şey yok! Ben 2017 temmuzda doğum yaptım. Borclardan dolayi calisiyorum. 17 saat deraim var ve ben söylemeden sen nasıl istersen programını öyle yapacağız dediler. Kurs açacak misin diye sordular hatta açmamı istediler. Bebekten dolayı açmak istemediğimi söyledim ve anlayışla karşıladılar. 2 gün boşluğun var. Kızın kontrollerini o günlere denk getirip izin derdim olmuyor. Kimseyo mağdur etmiyorum. Kizimi yanimda goturup bakiciya birakiyorum. Biberon almadi emziriyorum. Sut iznimi derste degil bos saatimde kullanmak istiyorum dedim. Hemwn 3 gunde 3. Saatimi bosalttilar. Ogle arasi var. Hatta duzeni oturtana kadar bebegim her agladiginda dersten erken cikmak zorunda kaldim. Bize soylemeden git desiler. Ben her defasinda haber verdim cikiyorum diye. 1 ay olmadan duzene oturdu. Ben soylemeden karsi taraf yapti. Idare isi anlayis isi. Allah razı olsun düşünenlerden. Sadece kurallara uyarak yürümüyor vu işler. Vicdanı olmalı insanın idareci ise. Empati yapabilmeli. Seninkisi gb idareci ile 3 sene çalıştım. 3 senedir bizi anlayan bir idaresiyle çalışıyorum. Son üç senedir daha verimli olduğumu görüyorum. Hasta bile olsam işimi aksatmıyorum. Rabbim işi bilimle insanlarla çalışmayı nasip etsin.Arkadaşlar ben öğretmenim ve hamileyim bu dönem yeterli dersim ve ek dersim vardı fakat yeterince derslere konsantre olamadım sıkıntılı bi dönemdi eski performansım olmasa da aldığım parayı hakettiğimi düşünüyorum.boş günüm yoktu bi de hafta sonu kursa gidiyordum 1 gün ,gelecek dönem sene sonuna kadar da çalışacağım çünkü doğum temmuzda.problem şu idare benim yetersiz olacağımı düşündüğünden ve benim boş günistememden dolayı bana sadece 15 saat ders vereceğini ama sadece 1 günümün boş olacağını söylüyor. ayrıca da kurs vermeyeceklerini ima ettiler . Sonra konuşma esnasında o boş günümün de olamayacağını görevlendirmeyle başka bir okula da gönderilebileceğimi söylediler(tezatlık)Ben hasta değilim sadece hamileyim bu okulun 3 yıllık öğretmeniyim ve öğrencilerimin üstünde çok emeğim var..bu tavır beni çok üzdü. Şikayet etme tarzı bi şey yapamam bu çalıştığım ortamda gerilmeme neden olur.. hem boş gün isteyip hem de kursta çalışmak istememi de yanlış anlıyorlar sanırım(maddi anlamda da borçlarım var)
Ne önerirsiniz?
Bu kişiye göre değişir. Belki arkadaş 37.haftasina kadar çalışabilecek sıkıntı olmayacak. Ben erken doğum riskinden 32.hafyamda izne ayrildim( 16saat dersim ve 4 saat kursum vardi) bu yorgunluğu bile bunuel kaldıramadı. Arkadaş 37.haftasina kadar 30saat ders ve 6 saat kursa girdi off bir demedi.Şimdi böyle diyorsun da belli bir zaman Sonra nefes bile alamıyorsun ... benim 30. Haftam şuan çocuklara susun diyemiyorum diyaframıma baskı oluyor. Sürekli vc ye gitme problemi oluyo. Uykusuzluk oluyor.. 15 tatilin bittiği gün izne ayrılacağım yoksa çekilmez bence :/
Hem boş gün isteyip hem kurs istemek zaten yanlış anlaşılcak bir durumdur.Arkadaşlar ben öğretmenim ve hamileyim bu dönem yeterli dersim ve ek dersim vardı fakat yeterince derslere konsantre olamadım sıkıntılı bi dönemdi eski performansım olmasa da aldığım parayı hakettiğimi düşünüyorum.boş günüm yoktu bi de hafta sonu kursa gidiyordum 1 gün ,gelecek dönem sene sonuna kadar da çalışacağım çünkü doğum temmuzda.problem şu idare benim yetersiz olacağımı düşündüğünden ve benim boş günistememden dolayı bana sadece 15 saat ders vereceğini ama sadece 1 günümün boş olacağını söylüyor. ayrıca da kurs vermeyeceklerini ima ettiler . Sonra konuşma esnasında o boş günümün de olamayacağını görevlendirmeyle başka bir okula da gönderilebileceğimi söylediler(tezatlık)Ben hasta değilim sadece hamileyim bu okulun 3 yıllık öğretmeniyim ve öğrencilerimin üstünde çok emeğim var..bu tavır beni çok üzdü. Şikayet etme tarzı bi şey yapamam bu çalıştığım ortamda gerilmeme neden olur.. hem boş gün isteyip hem de kursta çalışmak istememi de yanlış anlıyorlar sanırım(maddi anlamda da borçlarım var)
Ne önerirsiniz?