Arkadaşlar ben öğretmenim ve hamileyim bu dönem yeterli dersim ve ek dersim vardı fakat yeterince derslere konsantre olamadım sıkıntılı bi dönemdi eski performansım olmasa da aldığım parayı hakettiğimi düşünüyorum.boş günüm yoktu bi de hafta sonu kursa gidiyordum 1 gün ,gelecek dönem sene sonuna kadar da çalışacağım çünkü doğum temmuzda.problem şu idare benim yetersiz olacağımı düşündüğünden ve benim boş günistememden dolayı bana sadece 15 saat ders vereceğini ama sadece 1 günümün boş olacağını söylüyor. ayrıca da kurs vermeyeceklerini ima ettiler . Sonra konuşma esnasında o boş günümün de olamayacağını görevlendirmeyle başka bir okula da gönderilebileceğimi söylediler(tezatlık)Ben hasta değilim sadece hamileyim bu okulun 3 yıllık öğretmeniyim ve öğrencilerimin üstünde çok emeğim var..bu tavır beni çok üzdü. Şikayet etme tarzı bi şey yapamam bu çalıştığım ortamda gerilmeme neden olur.. hem boş gün isteyip hem de kursta çalışmak istememi de yanlış anlıyorlar sanırım(maddi anlamda da borçlarım var)
Ne önerirsiniz?
Ne önerirsiniz?
Son düzenleme: