Hamileyim doğrumu yaptım

Bilenler bilir bundan 1 ay önce eşinle ayrılıktan döndük 6 yıllık evliyiz 5 yaşında kızım var kızımdan sonra 2 defa düşük yaptım tekrar öyle olur diye korkuyorum birde eşim benden boşanmak istemişti çocugu falan gözü görmedi anlaşamıyomusuz bilmem ne nedene bak ailemde dediki çocuk yapma bidaha araya zaman koy bir tane çocukla boşanmayı düşünen en ufak şeyde yine düşünür dediler dogru söylüyolar 😕 sevinsemmi üzülsemmi allahım
Arkadaşım artık olan olmuş olumlu yönden düşünelim herseyde bir hayır vardır.temiz bir sayfa ac eşim ve cocuklarinla eltiyi meltiyide bosver

Ben de bu ayrılıp barışan çiftlerin çoğunda hemen bir çocuk daha yapıldığını görüp şaşırıyorum. Kınamıyorum arkadaşım ama hamilelik zor bir süreç ve hemen nasıl güvenebiliyorsunuz karşınızdakine. Allah pişman etmesin, mutlu etsin inşallah.

Zamanlama olmamış.
Eşiniz boşanmak isterken bir çocuk daha olsun bu fikirden cayar diye düşündünüz sanırım.
Yaşınız daha 24 neden korktunuz?
Biraz bekleseydiniz keşke. Bir kaç yıl.
Burada çok konu okudum.Boşanmak isteyen kişi; eşi hamileyken de boşanıyor maalesef.

Siz eşimin gözü dışarıda mı gerilimlerini yasıyordunuz bir ara öyle kalmış aklımda.
O durumdan cocuk yapma durumuna hızlı bir geçiş olmuş.
Bahsedilenler gibi eğer evliliği kurtarma amacıyla yaptıysanız.... Hoş degil diyeyim en basit şekliyle.

Yine de yeni bebek yeni umuttur insallah her sey guzel olsun sizin için

aılenız haklı
hakkınızda hayırlısı ne dıyelım

Aileniz haklı. Daha yeni boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz.

Ayrıca geçimsizlik gayet de boşanma sebebidir. Siz geçimsizliği yeterli bir sebep olarak mı görmüyorsunuz, yoksa aranızda geçimsizlik olduğunu mu düşünmüyorsunuz, anlayamadım.

• Beğen
Reactions: 000
Bilenler bilir bundan 1 ay önce eşinle ayrılıktan döndük 6 yıllık evliyiz 5 yaşında kızım var kızımdan sonra 2 defa düşük yaptım tekrar öyle olur diye korkuyorum birde eşim benden boşanmak istemişti çocugu falan gözü görmedi anlaşamıyomusuz bilmem ne nedene bak ailemde dediki çocuk yapma bidaha araya zaman koy bir tane çocukla boşanmayı düşünen en ufak şeyde yine düşünür dediler dogru söylüyolar 😕 sevinsemmi üzülsemmi allahım
Malesef aileniz hakli yais yapmissiniz gibi ama nereye kadar böyle gidecekti ki umarim bu cocuk eşinizin aklini basina toplamasina sebep olur :işsiz:

Doğrusunu yanlışını daha önce düşünmeniz gerekmez miydi?

24 yaşındaymışsınız sanırım.
4 gebelik, 1 ay önce boşanma eşiği, yeni gebelik...
Kendinize yaptığınız kötülüğü düşmanınız yapamaz sanırım.

Şiddet gibi çok büyük sorunlarınız yoksa çift terapisini deneyin derim.

Bosanmaktan donup hemen korunmayi mi bırakıyorsunuz anlamadim. Bu ne cesaret? Ya da ne pervasizlik böyle?

• Beğen
Reactions: 000
Çok şey yazmak istiyorum ama karnınızdaki bebekten dolayı yazmıyorum....

Sorunuza cevap vereyim tabiki dogru yapmamışsınız

Allahında bir bildiği vardır... sınavın bu senin başa gelen çekilir.. aldatma dayak yoksa Yaptıklarını çekecesin malesef....

boşanmak istediğiniz insanla 1 ayda arayı düzeltip nasıl hamile kalabiliyorsunuz ya. valla bravo. doğum kontrol yöntemlerinden haberleri olsa sokaktaki hayvanlar bile insanlardan daha kontrollü ürer.

Yanlış olmuş tabikide şu durumda
Ama olan olmuş eşinle paylaştın mı hamile olduğunu ve planın doğurmak mı
Eşin olmadan da iki çocuğun maddi manevi sorumluluğunu alabilir misin

Bana daha çok planlı bir hamilelik gibi geldi. Ama sorun yok. Iki çocuklada bosanabilme ihtimalini göze almışsıniz diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kucaga almayi nasip etsin. Daha yaş 24. Üzücü gerçekten. Hayatınızın baharindasiniz daha aslında

Back
X