Hamileyim nisanlim askerde ayni sehirdeyiz askerliginin bitmesine bes ay var cocugunu istemiyor bu sartlarda cok zor diyor yaninda olamayagim aldiralim diyor. Ben dagildim resmen. Zamaninda gitmedigi askerligin bedelini cocuguma odetiyor. Ailesinden ve ailemden cekiniyor. Aslinda cozulebilir anlamiyor. Bende ne yapacagimi bilmiyorum. Sadece korkuyorum.
Eşiniz mi, nişanlınız mı? Evlenmeden mi birlikte oldunuz? yeni mi gitti askere. Aslında haklı, o gelene kadar cocuk dogmak üzere olur :S Karısık işler bunlar
Hamileyim nisanlim askerde ayni sehirdeyiz askerliginin bitmesine bes ay var cocugunu istemiyor bu sartlarda cok zor diyor yaninda olamayagim aldiralim diyor. Ben dagildim resmen. Zamaninda gitmedigi askerligin bedelini cocuguma odetiyor. Ailesinden ve ailemden cekiniyor. Aslinda cozulebilir anlamiyor. Bende ne yapacagimi bilmiyorum. Sadece korkuyorum.
nişanlıysanız istemez tabi....
madem birlikte oluyorsunuz önlemlerini neden almıyorsunuz ....
şimdide kalkmış bize aldırayım mı nişanlım istemiyor die bir soru soruyorsunuz kısacası sizin yapmış olduğunuz bir ihmal ve sorumsuzluk yüzünden bir cana kıymayı düşünebiliyorsunuz....
tabiki asla ve katta o bebeği öldürmeniz yani sizin değiminizle aldırmanız hiç uygun deildir ...
Birincisi önlem aliyorduk. İkincisi bir nisan pazar gunu nikahimiz var. Erken oldugunu dusunuyor sadece onada hak veriyorum askerde oldugu icin. O hep yanimda olmak istiyor.
Birincisi önlem aliyorduk. İkincisi bir nisan pazar gunu nikahimiz var. Erken oldugunu dusunuyor sadece onada hak veriyorum askerde oldugu icin. O hep yanimda olmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?