Hamileyim. Esim askerde istemiyor.

06beday14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
10
0
36
Ankara
Hamileyim nisanlim askerde ayni sehirdeyiz askerliginin bitmesine bes ay var cocugunu istemiyor bu sartlarda cok zor diyor yaninda olamayagim aldiralim diyor. Ben dagildim resmen. Zamaninda gitmedigi askerligin bedelini cocuguma odetiyor. Ailesinden ve ailemden cekiniyor. Aslinda cozulebilir anlamiyor. Bende ne yapacagimi bilmiyorum. Sadece korkuyorum.

Eşiniz mi, nişanlınız mı? Evlenmeden mi birlikte oldunuz? yeni mi gitti askere. Aslında haklı, o gelene kadar cocuk dogmak üzere olur :S Karısık işler bunlar

Eşiniz mi, nişanlınız mı? Evlenmeden mi birlikte oldunuz? yeni mi gitti askere. Aslında haklı, o gelene kadar cocuk dogmak üzere olur :S Karısık işler bunlar

Askerligi birden oldugu icin nikahi ertelemek zorunda kaldik yaklasik on yildir birlikteyiz. Bes ay sonra askerligi bitecek. Bende onun icin ankaraya tasindim. Sıkıldım artik. Ben cocugumu istiyorum o olursa baska sartlarda olur diyor.

bence; seni burda yönlendirenleri bari günahına ortak etme. yapmak istediğin neyse kimseye söylemeden kimseyle paylaşmadan nışanlınla aranızda çözün..

eşinmi , nişanlınmı, önce buna karar ver, nişanlınsa eğer çocugu istemesiyle alakalı yorum çokkkk olur ,bir imza , bir nikah çok şeyi değiştiriyor

madem birlikte oluyorsunuz önlemlerini neden almıyorsunuz ....
şimdide kalkmış bize aldırayım mı nişanlım istemiyor die bir soru soruyorsunuz kısacası sizin yapmış olduğunuz bir ihmal ve sorumsuzluk yüzünden bir cana kıymayı düşünebiliyorsunuz....
tabiki asla ve katta o bebeği öldürmeniz yani sizin değiminizle aldırmanız hiç uygun deildir ...

10 yıldır birliktesiniz ve askerliği çoook ani oldu öyle mi?
Daha ne kadar ani olabilir 10 yıldır birliktesiniz?
Yıldırım nikahnı denilen birşey var.
Mantıklı cevaplar almak istiyorsanız önce dürüst olun.
Nişanlınız, sizin eşiniz değil bununla başlayın öncelikle..

sebepler her ne olursa olsun Allah'ın size vermiş olduğu emanetin(!) yaşama hakkını elinden almanız
kesinlikle sizin hakkınız değil
çocuk değilsiniz sonuçta bir sürü önlemi var bunun
aldırmak bir önlem değil kaçıştır ve vicdan azabını da beraberinde getirir siz kabul etmeseniz bile

Şu konuları açıpta germeyin bizi ALLAH aşkına..Çocuğu yapan sizsiniz aldırıp aldırmayacağın konusunda gelip danıştığın ise biz..Neden ? gelip baştan sorsaydın sana cevabımız belliydi..Lütfen gidip nişanlınız mı artık eşiniz mi bilemiyorum onunla karar verin..

Altından kalkamayacağınız haltın altından kk olarak çıkmamızı bekliyorsunuz..Katilliği millet kendine nasılda yakıştırıyor böyle..Sinirim tepeme çıktı.

bizler;evliliğimizi rayına koymadan çocuk sorumluluğunu üstlenemeiyoruz ertliyoruz..ama siz daha nişanlıyken üstelik önünüzde askerlik engeli varken bu işlere kalkışabiliyorsunuz..çok şaşırıyorum gerçekten..neyinize güveniyosunuz askerden sağ geleceğinin garantisimi var?(allah korusun )

öncelikle askerde olan eşiniz değil, nişanlınız.
evlilik dışı çocuğua sahip olmak konusunda aileniz ne tepki verir?
zira yıldırım nikahı yapsanız bile, çocuğunuzun babası askerde olduğundan zaten erken doğum(!) yalanına çok inanmaz aileler.

aldırmaya gelince.
kürtaja çok karşı olmasam da kürtajın doğum kontrol yöntemi gibi kullanılması beni deli ediyor.
bu konu çok su kaldırır.
hayırlısı bakalım...

10 yıllık birliktelik var ortada.. bu süre içinde nihakına almıyor seni ama çocuk yapma işlemlerini yapıyor oh ne ala..! şimdi burada çırpınacağınıza 10 yıl bekletilirken çırpınsaydınız.. büyük ihtimalle kesin bir dille istemediğini diyecek ve tıpış tıpış aldıracaksınız.. Rabbim akıl fikir versin.. Günahsız bebek sizin düşüncesizliğinizin bedelini ödeyecek!!!! bu olaydan sonra da o kişiyle alakalı iyice ölçüp tartmazsanız birşeyleri siz de kim bilir ne bedeller daha ödeyeceksiniz..

Birincisi önlem aliyorduk. İkincisi bir nisan pazar gunu nikahimiz var. Erken oldugunu dusunuyor sadece onada hak veriyorum askerde oldugu icin. O hep yanimda olmak istiyor.

Hiç bu konularda yorum yapmadım şimdiye kadar.
Ama içimden hep dua ettim inşallah konu sahibinin sorunları
hallolurda,aldırmak zorunda kalmaz diye.
Bence izin alıp gelsin nişanlınız ve herşeyi hızlı bir şekilde halletmeye çalışın.
Sizin yanınızda olması gerekiyordu karşınızda değil.
Ani olan askerlik meselesini ben de anlamadım.

Birincisi önlem aliyorduk. İkincisi bir nisan pazar gunu nikahimiz var. Erken oldugunu dusunuyor sadece onada hak veriyorum askerde oldugu icin. O hep yanimda olmak istiyor.

ama sadece bu kadarı bir cana kıymaya değecek istekler mi??

Ayy çok tatlı bir eşin+nişanlın var.
Gebelik boyunca yanında olmayacağı için mi çocuğunuzu öldürmek istiyor?
Aşk bu işte..
Ne çok seviyor seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…