Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Senin gibi çomarlar yuzunden ortalık mutsuz insan kaynıyor.bir insan bakamayacagi çocuğu aldırır kardeşim cana kıymak değil o bir hücre daha insan haline bile gelmemiş yasal süreyi aşmadigi sürece aldirabilir.aldiramam yok şu bu diye üç dört çocukla psikoloji yerle birolmis birde akıl veriyor durumu romantizme ediyor yok herşeyi unutcaksin falan geç o zirvalari evlat harika birşey o ayrı ama bunun doğumu lohusaligi tek büyütmesi var ve dünyanın en zor seyi hele o lohusalık insanı intihara bile surukler öyle zor birşey birde yetimhaneye ver demiş kafa yok ki yoruma bak cahil seni sen git kendi comar çevrende fetva ver burada fikir beyan etme mümkünse
Ne yasal süreci hanımefendi nerede yaşıyorsunuz .o bir cann .Allah verdigini Allah alır.herkes bişey yazmış ozellikle benimkine takilmaniz .doğru olduğu için size batma sebebi heralde.comar olan asıl sizin gibiler.cehalet kısmına gelince sizi tanımıyorum o yuzden yorum yapamam.ama sağlam bir kafada olmadiginiz kesin .asıl sizin gibiler yüzünden çocuk aldırmak bu kadar rahat .sanki bana tavuk kesiyor ondan bahsediyorsunuz

Bir anlik bir meseleden cikan bir kavga degil anladigim kadariyla
Yok kayit almistir goruntu almistir vs yazmissiniz yani adamin huyu pis
2 3 ay kavga etmediniz diye hemen cocuk planlamak mantikli olmamis
Kimse size dogur aldir demez bu bi sorumluluktur
Dogurursaniz omur boyu o adamla bi sekilde iletisimde olmak zorunda olacaksiniz
Kendinize guveniyorsaniz iyi bir birey yetistirebilirim psikolojisini saglam tutmak icin elimden geleni yaparim diyorsaniz karar sizin
Ama kendinize guvenmiyorsaniz mutsuzlugunuza bir birey daha dahil etmemeniz gerektigini biliyorsunuzdur
Ailem yanimda isim de var ona ihtiyacim yok vs hic yazmamissiniz
Nasil olcak 9 ay sonra lohusalik vs kocam olmadan demissiniz
Sizde o isigi goremedim malesef
Yazdım ama görmemişsiniz işim var memurum ailem yanımda bi sorunum yok maddi olarakta sadece psikolojik olarak yıpranmış hissediyorum

Hanfendi ayrılıktan beden korkayım ben ailemin yanındayım zaten boşanma davası açıcam ama çocuğu aldırmaktan her anlamda korkuyorum hem vebal olarak hem de canım çok yanıyor
Ne güzel işte aileniz yanınızdaymış destek olarak,eşinde istememiş aldır demiş boşanma olacaksa sen inanıyormusun eşinin sana destek olacağını.

Diyeceksiniz bu kadar kötüydünüz neden çocuk yaptınız evet kavgalarımız oluyordu ama birbirimize hep sıkı sarılıp affediyorduk ve 2-3 ay çok iyi olduğumuz için böyle bi karar almıştık .
23 ekimde konu açmışsın daha kavga ettiğiniz için ya ne 2-3 ayı? Senin akla ihtiyacın yok.

Ben önyargıdan değil, inan sadece günahsız bir bebeğe kıyamadığımdan bunları söylüyorum. 6 aylık bebeğiyle boşanıp, sıfırdan düzen kurup şimdi çok mutlu mesut bir hayat süren kuzenimi gördüğüm için söylüyorum. Boşanma sürecinde olup , psikolojik açıdan yıpranmamış kaç kişi vardır ki ? Bu sürece giren kişiler zaten mutsuz. Ama toplayabilirler. Tedavi olabilirler. Düzelebilirler. Bilmiyorum kendim de hamile olduğum için mi bu düşünce beni bu kadar üzdü, bilmiyorum. Sadece ben yapamazdım yani

Bence baskalarinin hayatini disaridan izleyip bu tavsiyeyi vermeyin..ben 10 aylik bebekle bosandim. Hayatim burda acilan konulara gore cok cok daha kolay. Ne nafaka derdim oldu, ne maddi derdim, babasi kizimi kendi rizasiyla gorur alir oynar o bakar, her aninda yanindadir. Ozel hayatimda yolunda, flortlerim oluyor. Hicbir sorunum yok. Cocugum henuz 2 yaşında, daha anne babasinin ayrildigini anlamiyor. Bizim ayrildigimizi anlayacak, sorun yasayacak, kabullenecek. Bunlar sancili surecler. Dunyaya gelen cocuklarin ne hissedecegi konusunda empati kurmanizi tavsiye ederim

Bence baskalarinin hayatini disaridan izleyip bu tavsiyeyi vermeyin..ben 10 aylik bebekle bosandim. Hayatim burda acilan konulara gore cok cok daha kolay. Ne nafaka derdim oldu, ne maddi derdim, babasi kizimi kendi rizasiyla gorur alir oynar o bakar, her aninda yanindadir. Ozel hayatimda yolunda, flortlerim oluyor. Hicbir sorunum yok. Cocugum henuz 2 yaşında, daha anne babasinin ayrildigini anlamiyor. Bizim ayrildigimizi anlayacak, sorun yasayacak, kabullenecek. Bunlar sancili surecler. Dunyaya gelen cocuklarin ne hissedecegi konusunda empati kurmanizi tavsiye ederim
Empatiden bahsetmişsiniz ama eski eşinizle bir saygı çevresinde ayrılmissiniz sanirim.Cocuk anne babasının ayrıldığını anlamiyor demişsiniz.Konu sahibinin eşi bakalım böyle olabilecek mi? Çocuğu istemiyorum demiş açık açık..

Empatiden bahsetmişsiniz ama eski eşinizle bir saygı çevresinde ayrılmissiniz sanirim.Cocuk anne babasının ayrıldığını anlamiyor demişsiniz.Konu sahibinin eşi bakalım böyle olabilecek mi? Çocuğu istemiyorum demiş açık açık..
Siz once alintiladigim mesaji sonra benim cevabimi okuyun. Anlayamamissiniz ne demek istedigimi

Ne yasal süreci hanımefendi nerede yaşıyorsunuz .o bir cann .Allah verdigini Allah alır.herkes bişey yazmış ozellikle benimkine takilmaniz .doğru olduğu için size batma sebebi heralde.comar olan asıl sizin gibiler.cehalet kısmına gelince sizi tanımıyorum o yuzden yorum yapamam.ama sağlam bir kafada olmadiginiz kesin .asıl sizin gibiler yüzünden çocuk aldırmak bu kadar rahat .sanki bana tavuk kesiyor ondan bahsediyorsunuz
Türkiye'de yaşıyoruz. Siz de yaşadığınız ülkedeki yasal haklardan bir haber birisiniz belli. 🙄

Ben sizde bağımlı kişilik sezdim. Çocuğu babasız büyütmeye karar verseniz bile hep bir sevgili arayışında olup yalnızlık korkusu çekicekseniz o çocuğu doğurmayın derim. Ama ben idealist bir anne olucam tek başıma çocuğumun sevgisiyle yaşamak bana bu dünyada yeter diyosanız doğurun. Yoksa çocuğunuz annesiz gibi hisseder hep.

Kızlar merhaba bende 8 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim aldatıldıgımı öğrendim fotoğrafları gördüm telefondan mesajlarını ve psikolojim o kadar bozuldu ki her şeyi kanıt olarak gösterdim bana dediği şey evlendikten sonra konuşmadım ama yalandı konuşmuşlardı ve ben bunları söylerken bir anda yükselmeler bağırmalar evi terk ettim ama kimseye birsey demeden bebeğim için geri döndüm ama darma dumanım bir kere affettim ama daha sonrasında hep pişman oldum çünkü elinden hiç telefon düşmedi ve aldattığı kişi evlenmiş boşanmış çocuklu migdem kalktı ama ama napıcagımı bilmiyorum bir yere giderken hep kafamda şüphe sağlıklı düşünemiyorum hiç birseyi sorumsuz biri zaten her yere borcu olan biri ama kimseye bahsedemiyorum

Arkadaşlar eskiden de burda konu açmıştım eşimle kavgalarımızı vs eşimle evliliğimizi oturttuğumuzu düşünüp böyle bir durum yaşadık ve hamile kaldım

Eşim ilk ay duygusallığım ve en ufak bi gerginliğimi çekemedi ve benden ayrılmak istediğini çocuğu aldırmamı istedi

Diyeceksiniz bu kadar kötüydünüz neden çocuk yaptınız evet kavgalarımız oluyordu ama birbirimize hep sıkı sarılıp affediyorduk ve 2-3 ay çok iyi olduğumuz için böyle bi karar almıştık .
Şimdi moralim çok bozuk soyuma sopuma şahsıma hakaret iftira yalan dolan konuşuyor ben bağırdım diye de annesi ve kendi bana edepsiz dedi

Şimdi ben küretajdan maddi manevi çok korkuyorum ayrılık zaten nası olcak bilmiyorum onu seviyorum ama illa beni istemiyor

Çocuk varken neden böyle yaptı bilmiyorum

Lütfen bana ağır eleştiri de bulunmadan çünkü hamileyim ve çok hassasım ağlıyorum günlerdir yardımcı olabilir misiniz ?

Şuan ailemin yanındayım ailem arkamda ve memurum
Çok zor bir durum. Kendi başıma bakabilirim diyorsanız aileniz ne diyor hamileliğin konusunda? Seni istemeyeni sende isteme. Dua edin aileniz arkanızda dağ gibi var başınız yere inmesin..
ki 24 yaşındaymışssınız iyi düşünüp karar verin. O sizi sevmiyor o başkasıyla aşk hayatı veya birileriyle illaki gelecek planı yapar. Siz ne yapacaksınız? Bilemiyorum zor bir karar hakkınızda hayırlısı olsun.

Babasının istemediği bir çocuğu doğurmak doğru olur mu tüm hamileliğimde yalnız olucam logusalıjta yalnız büyütürken yalnız onu eksik başlatıcam hayata
Babası olacak karaktersiz istemiyor diye bebeği aldırmak zorunda değilsin
Küçük masum bir can o daha sana ihtiyacı var
Sen bilirsin yinede ama bir düşün derim

Valla cano 24 yaşındasın, çok gençsin, memursun da senin yerinde olsam çocuğu dünyaya getirmem boşanırım da kendime yepyeni bir sayfa açarım, başkasıyla evlenip onunla aile kurarım. Bu adamdan asla çocuk dünyaya getirme, adam çocuğu istemediğini net söylemiş, babalık yapmaz babasız büyüyeceğini bile bile çocuğu doğurursan bence çocuğa çok yazık edersin. Operasyon işleri de zaten anestezi altında yapılıyor, bir şey hissetmezsin, birkaç gün de dinlenirsin geçer gider.
Bu tarz yorumlar tartışmalı oluyor ama bir de şuradan bakmak lazim.kötü genleri ve özellikleri olan birinin çocuğu sütten çıkmış ak kaşık mı olacak sanki? Adamın kendisi kötü, ailesi kötü.eee doğal olarak genler de kötüdür.buradakiler öyle bir romantik ki sanki her doğan çocuk vatana millete çookk hayırlı oluyor.ülkenin durumu felaket.gereksiz bir romantizm var.korunsaydın hiç olmayacaktı.haa olanı oluşmadan engellemişsin haa oluştuktan 2 gün sonra engellemişsin.korunmasan 10 tane çocuğun olacaktı belki.ee o zaman korunmak da aynı şey oluyor.bu kürtaja karşı olanları hiç anlamıyorum.

Son düzenleme:
Bu tarz yorumlar tartışmalı oluyor ama bir de şuradan bakmak lazim.kötü genleri ve özellikleri olan birinin çocuğu sütten çıkmış ak kaşık mı olacak sanki? Adamın kendisi kötü, ailesi kötü.eee doğal olarak genler de kötüdür.buradakiler oyle bir romantik ki sanki her doğan çocuk vatana millete çookk hayırlı oluyor.ülkenin durumu felaket.gereksiz bir romantizm var.

Valla Ferhans sen gayet gerçekçi birisin, şöyle bir şeyi de çıkıp ancak sen yazabilirsin topluma meydan okursun. O bir melekkkkkkk romantizmi var peki de bunca yalancı, rezil, ahlaksız, kadın katili insan nerden geliyor? basbayağı doğuştan kötü insanlar var, var yani ne kadar eğitirsen eğit iyi insan olamayan/olmayan tonla insan var toplumda, her şey eğitime bağlı değil bazı insanların yaratılışı böyle.

Back
X