Hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Kimsenin bebeği aldır veya aldırma demesiyle hareket etmeyin, hayatiniz boyunca vereceğiniz en önemli karar bu olacak, ayrılık zaten istenmeyen bir durumdur ve en kötü zamanda başınıza gelmis, bende 3 aylik hamileyken bu duruma düştüm, geçiyor inanın geçiyor suan 9 aylığım ve doğumu bekliyorum, insan her seye alışıyor. İnşallah en doğru kararı verirsiniz
Siz boşandınız mı

Sanki senin yaptığın çok normal güzel evliliğin varken çocuğun canına kıymışsın . Gelmiş bir de artistlik yaptığı hakkımda hüküm verip olamayan düşüncelerimi var gibi konuşuyorsun bi sen akıllısın
Sende akıllı olaydın da bu rezil heriften çocuk yapacam diye kendi hayatını mahvetmedeydin. Hem akılsızsın , öngörüsüzsün hem de pabuç gibi dilin var. Eşinin dili sivriyse sen de pek farksız değilsin. Bence herife dön başkalarının başını yakmayın ikinizde.

Son düzenleme:
Ayrıldınız mi siz benim eşim sırtımdan bıçaklayan biri. Para için Herşeyi yapar bana davalar açar bişeyler kanıtlar gizli video çekmiştir fotoğraf veya kayıt almıştır illa bişeyler yapmıştır ve bmyle biriyle ayrılmakta çok zor beraber olmakta

Siz boşandınız mı
Ayrıldık, çekişmeli bosaniyoruz daha ilk mahkeme bile görülmedi, sehir dışına taşındım,tayinimi aldırdım burada başka bir duzen kurdum, ayrıldık yani tamamen herhangi bir iletisimimz yok

Arkadaşlar eskiden de burda konu açmıştım eşimle kavgalarımızı vs eşimle evliliğimizi oturttuğumuzu düşünüp böyle bir durum yaşadık ve hamile kaldım

Eşim ilk ay duygusallığım ve en ufak bi gerginliğimi çekemedi ve benden ayrılmak istediğini çocuğu aldırmamı istedi

Diyeceksiniz bu kadar kötüydünüz neden çocuk yaptınız evet kavgalarımız oluyordu ama birbirimize hep sıkı sarılıp affediyorduk ve 2-3 ay çok iyi olduğumuz için böyle bi karar almıştık .
Şimdi moralim çok bozuk soyuma sopuma şahsıma hakaret iftira yalan dolan konuşuyor ben bağırdım diye de annesi ve kendi bana edepsiz dedi

Şimdi ben küretajdan maddi manevi çok korkuyorum ayrılık zaten nası olcak bilmiyorum onu seviyorum ama illa beni istemiyor

Çocuk varken neden böyle yaptı bilmiyorum

Lütfen bana ağır eleştiri de bulunmadan çünkü hamileyim ve çok hassasım ağlıyorum günlerdir yardımcı olabilir misiniz ?

Şuan ailemin yanındayım ailem arkamda ve memurum
Okulda öğretmen arkadaşımın memur olan kız kardeşi hamileyken boşandı. İkiz erkek çocuk doğurdu. Cocuklar şimdi 6 7 yaş civarında. Anneanne ile anne birlikte bakıyorlar. Cocuklarda baba kavramı yok, hic tanismadilar, adam hiç merak edip aramadı sormadı. Kadın da bulaşmasın diye maddi manevi tazminattir nafakadir hiçbir şey istemedi. Bildiğim kadarıyla hayatları yolunda gidiyor...

Bebegi aldirip aldirmamak sizin karariniz tabii ki
Korkulariniz vardir
Çocuğu babasiz buyuteceginizi bilin ha ileride evlenirsiniz o zaman belki eksik kalmaz ama siz simdiki kosullarla bu duruma kendinizi hazirlayin
Bu arada emin degilim ama bosanma esnasinda eşinizin de psikolojik durumu icin basvuruda bulunabilirsiniz aile sirlarini yaymak da bosanma sebebi siddet de
Siz psikologa devam edin hatta gerekirse evlilik icinde psikolojinizin olumsuz etkilendigine dair bir yazi da sunabilirsiniz ya da psikologunuz sizin isteginizle sahitlik de yapabiliyor diye biliyorum. Iyi bir avukat tutun, durumu anlatın. Hamileligi de birlikte istemissiniz ama sonuc pozitif olunca adam yan çizmiş bu da onun aleyhine olabilir
Merak etmeyin bosanirsiniz o ne kadar ugrasirsa ugrassin
Ama eger aldirmak isterseniz esinizin de izni olmasi lazim 10 haftaya kadar esiniz izin vermezse dogurmak zorundasiniz

İyi halt etmiş..Nikahı olmadığı adamin çocuğunu dünyaya getirerek..Üzerinde hiçbir hak iddia edemez bile.Yazik doğan çocuğa..Adam onu sürekli rahatsız edecek.Eşi ömür boyu muhattap olacak çocuk yüzünden.Ben şahsen doğru bulmadım doğurma işini..

Kadin alman. Onlarda nikahsiz cocuga toplumda pic muamelesi yok. Konu sahibinin cocugu da nikahsiz degil. Kaldi ki bunun kararini her kadin kendi vermeli. Kimi dogrur kimi dogurmaz. Bunun hakkinda ahkam kesmek bana düsmez, cünkü sonuclari ben tasimiyorum, aldirsada aldirmasada .

24 yasinda, esinden ilgi gormek icin ona siddet dahi uygulayabilen birisi, olgunlukla, tek basina cocuk buyutebilir mi?

Vallaha eski konularini diger arkadaslarin yorumundan gördüm. Aslinda bu evlilikten cocuk olmamaliydi, ama kadina dogur dogurma demek bana düsmez. Öyle veya böyle aklini basina almak zorunda. Zaten bu durumda psikolojik destek alsa da iyi olur

Böyle sağlıksız bir yuvaya çocuğun doğması hiç adil değil. Kürtajdan da korkmayın uyutuluyorsunuz hiçbir şey anlamazsınız. Eşiniz hele ki hamileyken boşanma diyorsa zaten dönseniz de yine mutsuz olacaksınız. Çok iyi düşünün kürtajın zamanını da kaçırmayın.

Siz boşanmayacaksınız, hatta o çocuğu doğuracaksınız. Sizin git gel akıllı yalvara yakara getirecek sizi eve geri, hamileliği de lohusalığı da burnunuzdan getirecek, iyice posanız çıktıktan sonra buruşuk poşet gibi atacak babanızın kapısına. Kusura bakmayın ama eşinizdeki hırs çok anormal, naptınız buna babasını mı vurdunuz evini mi yaktınız?

Sanki senin yaptığın çok normal güzel evliliğin varken çocuğun canına kıymışsın . Gelmiş bir de artistlik yaptığı hakkımda hüküm verip olamayan düşüncelerimi var gibi konuşuyorsun bi sen akıllısın
Ya sen hala birisine nasıl laf söyleyebiliyosun? Dön de bir yaptıklarına , karnındakine yaptığın haksızlığa bak önce.

Hep bir ağızdan bir cana kiymaktan nasil bahsedebiliyorsunuz.adam öldürmekten ne farkı varrr.kizima hamileydim .soysuz babası beni dövdü ama bayilana kadar .bayıldım da..sonra banyoda açtım gözümü ayilayim diye yıkıyor beni .sonra bir daha dövdü ailem yetismese öldürecekti .kendime geldigimde sevindigim şey kizim halen karnimdaydi.suan 14 yaşında .ve benim maddi durumum asgari ücret öyle diyim .memur olup nasıl aldirmaktan bahsedersiniz.evlat benzermi başka biseye.sanki tavuk kesiyor gibi konuşuyorsunuz.suan tüylerim diken diken
Aferin nasıl güzel yapmışsınız bir barzoya çocuk doğurarak. Adam nasılsa yaşlılığımda kıyamaz bakar diye totoyu sallaya sallaya geziyor şimdi. Bakmaz benim çocuğum falan demeyin, gözümüzün önünde kimlere kimlere bakılıyor. Eşimin deccal babaannesi bile yere düşmemiş.

Babasının istemediği bir çocuğu doğurmak doğru olur mu tüm hamileliğimde yalnız olucam logusalıjta yalnız büyütürken yalnız onu eksik başlatıcam hayata
Niye bu adama bu kadar takmışsın ya barışsanız bile aynı şeyler yaşanacak ailen arkanda mesleğin de varmış bosan bu adamdan ya çocuğunu doğurmak istiyorsan dogur ailenle büyütürsünüz. Senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki, kocasından boşanmak isteyipte boşanamayan,gidecek yeri olmayan , ailesi sahip çıkmayan....

"Hepimiz anadolu insanınız evlatlarıyız yani dinleyince kadınları neler neler yaşayıp geçirmişler diyoruz. Ama şimdi baksan senden benden iyiler, çocukları senden benden daha sağlıklıdır belki… bu sürecin sonrası tamamen kadının elinde."
Değil, kadın da bir insan günün sonunda.
Evet onlar maalesef geçirmişler, fakat biz artık geçirmeyelim.
Değiller iyi falan. İçi boş ağaç kovuğuna dönmüşler çile çekip durmaktan. Kaynanam hala dün gibi anlatıyor aynı zibilyon şeyleri. Sıkılmıyor da, nasıl alıştıysa artık. Büyük görümce panik atak, ortanca nevroz, eşim arada derede büyümüş, ablalar erkenden kocaya gitmiş, bizim ortanca arada kocayı falan boşar sonra vazgeçer, ay ne kolay sanıyorlar ya, tabi ana bakmış baba bakmış abi sahip çıkmış, yere düşmemişler ne kolay konuşması.

Sen sanıyorsun ki herkes sen. Belki sağlıklı değildi belki zorunlu kürtaj olmak zorundaydı! Bende zorunlu kürtaj oldum ve evet kocanın imzası isteniyor. Ne yarım akıllısınız ya siz. Müstehak size bunlar ne diyeyim

Zaten sorunlu olan bir evliliğe günahsız bir canı, kendini belki de çevreni düşünerek sırf belki evliliğim düzelir düşüncesiyle ortak etmişsin sonra da eleştiride bulunmayın diyorsun. Doğur, hatta kocişin boşanmazsa, bir bebek daha yap belki evliliğin kurtulur...

Kadin alman. Onlarda nikahsiz cocuga toplumda pic muamelesi yok. Konu sahibinin cocugu da nikahsiz degil. Kaldi ki bunun kararini her kadin kendi vermeli. Kimi dogrur kimi dogurmaz. Bunun hakkinda ahkam kesmek bana düsmez, cünkü sonuclari ben tasimiyorum, aldirsada aldirmasada .
Konu sahibinin ben evli olduğunu zaten biliyorum.Konuyu siz başka bir yere doğru saptırmişsınız.Siz sevgilisinden çocuk yapan birini ornek verdiginiz icin yazdim.Nikahsız veya nikahlı o kişiyi ilgilendiren bir durum..Ben ayrıca nikahsız doğacak çocuk p*ç doğar diye de bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum.Evli olup da başka birinden cocuk dunyaya getiren insanlar da olabiliyor.Bu tamamıyla kişinin kendi karakteriyle ilgili bir durum.Bekar, evli, boşanmiş vs.Siz sevgilisinden çocuk dünyaya getirdi deyince ben de bu konudan bahsettim.Bu benim kişisel fikrim degil.Toplumumuzun ahlaki değerlerine ters olduğunu ifade ettim sadece.Kadın almansa bilemem tabi.Konu sahibi eşini seviyor anladığım kadarıyla.Bebeğini aldırması veya aldırmaması tamamıyla kendi bileceği bir durum..İnsanlar saygılı bir şekilde birbirini kırmadan da anlaşamadığı için ayrılabiliyor.Çocugunu da doğurabiliyor.Ilerde tekrar muahttap oluyor o eski eşle.Saygili bir adamsa sorun olmuyor ama konu sahibinin eşi gaddar, merhametsiz , saygısız birine benziyor anlattıği kadarıyla.O çocuk doğduktan sonra surekli muhattap olacak böyle bir adamla.Bunu düşündüğüm için aldırmasinin mantıklı olduğunu belirtmek istedim.

Aferin nasıl güzel yapmışsınız bir barzoya çocuk doğurarak. Adam nasılsa yaşlılığımda kıyamaz bakar diye totoyu sallaya sallaya geziyor şimdi. Bakmaz benim çocuğum falan demeyin, gözümüzün önünde kimlere kimlere bakılıyor. Eşimin deccal babaannesi bile yere düşmemiş.
Deccal babaanne..😂😂 Eski topraklar dinazor gibi maşallah.. Bakalım biz ne kadar yaşıcaz.Ben 50 yi zor görürüm gibi😂

Back
X