Hamileyim eşim çatlaklarımı sorun mu ediyor sizce?

mevsimbahar18

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
166
84
13
5 aylık hamileyim evlenmeden önce bacaklarımda çatlaklarım vardı hamileliğimde göğüslerimin yan kısmında farkettim 2 çizgi olmuş birde karnımın yanlarında çok hafif başlamış krem kullanıyorum dün giyinirken eşim gördü bunlar yeni mi oldu dedi bende aynanın karşısındaydım kötü mü duruyor dedim yoo o anlamda söylemedim ne olacak dedi ama ben beğenmiyor diye düşünmeye başladım çok takıntılıyım ne yapmalıyım sizce?

Beğenmemek amaçlı söylediğini düşünmedim ben ama şaşırmıştır muhtemelen. Benim de bir anda olmuştu ve eşim farketmişti, paniklemişti o an ama cidden beğenmiyorsa da gitsin kendisi doğursun çatlayasıca

onun çocuğunu taşırken oluşan çatlakları beğenmeyen adama da adam denmez. Bu kadar takıntı zarar birde hamilelikte hormonlar alt üst oluyor kendinizi sevin her halinizi, önce siz kendinizi seveceksiniz beğeneceksiniz. Çatlak konusunda da yapı meselesi. ben krem vs kullanmadım çatlak olmadı hiç, kuzenim çeşit çeşit kullandı ama çatlakları oldu bu genetik bir şey benim fikrim…

Ya o catlaklar zamanla renk degistiriyo belli bile olmuyo bence bi sure sonra. Esinin begenmedigini de dusunmuyorum, erkekler biraz salak sadece. Normal bi sekilde sordugu sorunun sana o hamile halinle ne hissettirecegini asla dusunemiyolar. Henuz kafasi normal basan erkekle pek karsilasmadim malesef. Birkac adim geriden geliyolar hep

Eşim çatlaklarımı ilk gördüğünde bunlar ne diye sormuştu ciddi olarak o geldi aklıma , safım benim :) hamilelikte de arttı çatlaklarım . Hiç umursamadım, onun için de sorun değil. Olamaz da zaten zira herkesin bir kusıru oluyor. Hele ki hamilelik kadar özel bir dönemde kafaya takılacak en son şey çatlaklar.

Benim göbeğimde harita çizili resmen, hiç de dert olamaz. Çünkü biz evliyiz en önemlisi insanız. Kusurlarımızla varız ki bence çatlak kusur falan da değil. Onun çocuğunu taşıyosunuz neden beğenmesin?
Merak etmeyin ne oldu diye merak etmiştir

Eleştirmek için sormamış bence. Sizi inceliyor olması güzel bir şey aksine. Benim de eşim beni çok inceliyor, çatlağım yok ama dur bir bakayım diyor, karnımı seviyor. Kremlerimi sürüyor bazen. Hoşuma gidiyor benim de hamilelikte çatlak olması kadar normal bir şey yok. Kolay değil deri 3-4 kat geriliyor. Ayrıca bacağında da selülit, çatlak olmayan kaç kadın var bilmiyorum. En büyük derdiniz bu olsun

Siz alınacak ve takacak yer arıyorsunuz bence. Eleştirmek için sormamış gibi. Dikkatini çekmiş de olabilir. Ben de hamileyim ve kendim soruyorum eşime çok çatlak oluşmuş mu diye. Bu utanılacak veya çekinilecek bir şey değil. Ayrıca beğenmiyorsa ne hali varsa görebilir. Siz bir canlıyı, bir mucizeyi taşıyorsunuz içinizde.

Ecnebiler onlara Tiger Stripes (Kaplan çizgileri) diyor. Ben baristim kendileriyle, seviyorum :) Bence kotu niyetle sormamis. Erkekler odun biraz, kilo mu aldim ya da sence kotu mu gozukuyor gibi sorular pek sormamak lazim

Hayirli olsun bebeginiz

Beğenmiyorsa yallah
Önce sen kendini beğen. Onlar bir eksiklik değil.

takıntılı olmamalısınız. bu soruda bir şey yok bence

Valla daha neler olacak yaş ilerledikçe. Sadece sizde değil kendisinde de olacak. eminim kusursuz değildir:)) Takmayın lütfen kim ne derse desin eşiniz bile olsa. He kendiniz beğenmezsiniz çare ararsınız o ayrı. Bol su için içten destek önemli badger marka çatlak kremi bende hep işe yarıyor hamileyim yine ona başladım tavsiye ederim. Onun harici sağlığımız olsun yeter ya bir can getiriyoruz dünyaya kolay mı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…