- 20 Nisan 2025
- 166
- 84
- 13
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
Beğenmemek amaçlı söylediğini düşünmedim ben ama şaşırmıştır muhtemelen. Benim de bir anda olmuştu ve eşim farketmişti, paniklemişti o an5 aylık hamileyim evlenmeden önce bacaklarımda çatlaklarım vardı hamileliğimde göğüslerimin yan kısmında farkettim 2 çizgi olmuş birde karnımın yanlarında çok hafif başlamış krem kullanıyorum dün giyinirken eşim gördü bunlar yeni mi oldu dedi bende aynanın karşısındaydım kötü mü duruyor dedim yoo o anlamda söylemedim ne olacak dedi ama ben beğenmiyor diye düşünmeye başladım çok takıntılıyım ne yapmalıyım sizce?
onun çocuğunu taşırken oluşan çatlakları beğenmeyen adama da adam denmez. Bu kadar takıntı zarar birde hamilelikte hormonlar alt üst oluyor5 aylık hamileyim evlenmeden önce bacaklarımda çatlaklarım vardı hamileliğimde göğüslerimin yan kısmında farkettim 2 çizgi olmuş birde karnımın yanlarında çok hafif başlamış krem kullanıyorum dün giyinirken eşim gördü bunlar yeni mi oldu dedi bende aynanın karşısındaydım kötü mü duruyor dedim yoo o anlamda söylemedim ne olacak dedi ama ben beğenmiyor diye düşünmeye başladım çok takıntılıyım ne yapmalıyım sizce?
Siz alınacak ve takacak yer arıyorsunuz bence. Eleştirmek için sormamış gibi. Dikkatini çekmiş de olabilir. Ben de hamileyim ve kendim soruyorum eşime çok çatlak oluşmuş mu diye. Bu utanılacak veya çekinilecek bir şey değil. Ayrıca beğenmiyorsa ne hali varsa görebilir. Siz bir canlıyı, bir mucizeyi taşıyorsunuz içinizde.5 aylık hamileyim evlenmeden önce bacaklarımda çatlaklarım vardı hamileliğimde göğüslerimin yan kısmında farkettim 2 çizgi olmuş birde karnımın yanlarında çok hafif başlamış krem kullanıyorum dün giyinirken eşim gördü bunlar yeni mi oldu dedi bende aynanın karşısındaydım kötü mü duruyor dedim yoo o anlamda söylemedim ne olacak dedi ama ben beğenmiyor diye düşünmeye başladım çok takıntılıyım ne yapmalıyım sizce?
Beğenmiyorsa yallah5 aylık hamileyim evlenmeden önce bacaklarımda çatlaklarım vardı hamileliğimde göğüslerimin yan kısmında farkettim 2 çizgi olmuş birde karnımın yanlarında çok hafif başlamış krem kullanıyorum dün giyinirken eşim gördü bunlar yeni mi oldu dedi bende aynanın karşısındaydım kötü mü duruyor dedim yoo o anlamda söylemedim ne olacak dedi ama ben beğenmiyor diye düşünmeye başladım çok takıntılıyım ne yapmalıyım sizce?
5 aylık hamileyim evlenmeden önce bacaklarımda çatlaklarım vardı hamileliğimde göğüslerimin yan kısmında farkettim 2 çizgi olmuş birde karnımın yanlarında çok hafif başlamış krem kullanıyorum dün giyinirken eşim gördü bunlar yeni mi oldu dedi bende aynanın karşısındaydım kötü mü duruyor dedim yoo o anlamda söylemedim ne olacak dedi ama ben beğenmiyor diye düşünmeye başladım çok takıntılıyım ne yapmalıyım sizce?
Valla daha neler olacak yaş ilerledikçe. Sadece sizde değil kendisinde de olacak. eminim kusursuz değildir:)) Takmayın lütfen kim ne derse desin eşiniz bile olsa. He kendiniz beğenmezsiniz çare ararsınız o ayrı. Bol su için içten destek önemli badger marka çatlak kremi bende hep işe yarıyor hamileyim yine ona başladım tavsiye ederim. Onun harici sağlığımız olsun yeter ya bir can getiriyoruz dünyaya kolay mı!5 aylık hamileyim evlenmeden önce bacaklarımda çatlaklarım vardı hamileliğimde göğüslerimin yan kısmında farkettim 2 çizgi olmuş birde karnımın yanlarında çok hafif başlamış krem kullanıyorum dün giyinirken eşim gördü bunlar yeni mi oldu dedi bende aynanın karşısındaydım kötü mü duruyor dedim yoo o anlamda söylemedim ne olacak dedi ama ben beğenmiyor diye düşünmeye başladım çok takıntılıyım ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?